Assalammualaikum & Selamat Sejahtera…Sihat Hari Demi Hari! Cantik! Lawa! Tampil Menawan! Tampil Berkeyakinan! Ceria! Bahagia! Bijak!..Memvariasikan, Khusus Untuk Pengunjung Yang Berkunjung Ke Jelita Wif Diyana,Tidak Kira Usia! Atau Jantina! Menampilkan Pelbagai Info, Juga Perkongsian Lain, Asalkan Menarik & Berilmu Untuk Dikongsikan Bersama Pengunjung..Membuat Jualan Online. Ana Menjual Produk Yang Ana Amalkan, Guna, Pakai, Serta Tahu Akan Keberkesanan Produk Dalam Produk Jualan Ana. InsyaAllah Dengan Pengalaman Yang Ada, Ana Akan Kongsikan Kepada Pelanggan. Untuk Pertanyaan & Pembelian WhatsApp WeChat Telegram 019 700 7507 Jelitawifdiyana Atau Isikan Borang Pesanan. Boleh layari Instagram ig: jelitawifdiyana ... Website www.jelitawifdiyana.my … Telegram group telegram.me/jelitawifdiyana_JWD

SUKA BLOG ANA? ❤✿‿✿❤

Tuesday, March 29, 2011

RENUNGAN BERSAMA

Khalil bin Ahmad menyatakan bahawa darjat manusia terbahagi kepada empat macam, iaitu:

1. Manusia yang tahu (mengerti) dan dia tahu bahawa ia tahu, yang demikian orang itu adalah manusia yang berilmu yang boleh dijadikan pemimpin.

2. Manusia yang tahu, tetapi ia tidak tahu bahawa dia tahu, orang yang demikian sedang tidur dan dia perlu digerakkan.

3. Manusia yang tidak tahu dan dia tahu bahawa dia tidak tahu, orang yang demikian perlu dibimbing supaya menjadi cerdas dan berilmu.

4. Manusia yang tidak tahu dan tidak tahu bahawa dirinya tidak tahu, orang yang demikian harus dijauhi.

No comments:

Post a Comment

Share

.

.

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

Get your own free form like this one.