بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ Assalammualaikum wbt & Selamat Sejahtera, Syukur Ya ALLAH. Syukran Berkunjung. Salam Ukhwah Fillah Ya Ukhti Ya Akhi. Fi Amanillah Wa Fi HubbillahMasyaallah TabarakallahSihat Hari Demi Hari! Cantik! Lawa! Tampil Menawan! Tampil Berkeyakinan! Ceria! Bahagia! Bijak!..Memvariasikan, Khusus Untuk Pengunjung Yang Berkunjung Ke Blog Jelita Wif Diyana. Tidak Kira Usia! Atau Jantina! Menampilkan Pelbagai Info, Juga Perkongsian Lain, Asalkan Menarik & Berilmu Untuk Dikongsikan Bersama Pengunjung. Membuat Jualan Online. Ana Menjual Produk Yang Ana Amalkan, Guna, Pakai, Serta Tahu Akan Keberkesanan Produk Dalam Produk Jualan Ana. In Sha ALLAH Dengan Pengalaman Yang Ada, Ana Akan Kongsikan Kepada Pelanggan. Untuk Tindak Balas Cepat Serta Pertanyaan & Pembelian, WhatsApp(www.wasap.my/60197007507)WeChat Telegram 019 700 7507 Jelitawifdiyana Atau Isikan Borang Pesanan. Boleh layari Instagram ig: jelitawifdiyana

Friday, January 6, 2012

MINDA CEMERLANG GeniusXtra (GXTRA)

Bagaimana GeniusXtra Bertindak?GXTRA / GeniusXtra versi baru telah dinaik-taraf dan diperkasa dengan 300 formula tenaga VNP (VNP energy) berbanding GeniusXtra versi lama yang dipertenaga dengan 5 formula tenaga VNP. Fungsinya adalah sebagai nilai tambah pada air minuman.

Penghayatan tenaga baru, Teknologi Virtual Negative Photon (VNP) AFTL menghasilkan bioelektrik tambahan berserta getaran ketenangan yang menjadikan Minda Laju memproses data, mengingat & mengimbas kembali maklumat yang diperolehi dengan pantas kerana:

Apabila memakai produk AFTL seperti Gxtra,Tenaga Hayat tubuh meningkat sehingga memperbaiki fungsi otak daripada normal 5% – 10% kepada lebih 10%-20%.

GTRA Mampu Menyelesaikan 1001 Masalah ibu bapa/ pelajar/ kanak-kanak dengan:

Meningkatkan tahap IQ dan kecergasan otak secara optimum
Menjadikan minda laju memproses data, cepat mengingat dan mengimbas kembali maklumat yang dibaca dan diperolehi dengan pantas
Mengatasi masalah pelat dan kesukaran/ kelambatan bercakap pada kanak-kanak
Mengurangkan dan membasmi sifat sifat negatif dalam diri seperti mudah panik, merajuk, hati berdebar-debar, pemalu, degil, penakut , jauh dengan keluarga dan panas baran.
Melegakan migrain,demam ringan dan penyakit saraf.

GXTRA Chewable Glucose
Mula berada di pasaran sejak awal Jun 2011. Diproses di kilang bertaraf GMP (Good Manufacturing Practice) dan telah diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia - KKM (Ministry of Health Malaysia), di bawah akta makanan, Ruj : (73)dlm.KKM-163/S/25 Jld.126.

GXTRA diperbuat daripada 100% glukosa tulin (tanpa campuran mana-mana bahan lain), dan diperkasa dengan 300 formula tenaga VNP AFTL.

>>> sesi persekolahan sudah bermula,berikan kpd anak2 minta cemerlang GeniusXtra sebagai tambahan untuk minda mereka, juga untuk masalah-masalah lain.


Isi kandungan Sebotol: 180 tablet x 100mg
~SILA PILIH PAKEJ~

Semenanjung Malaysia
1 botol = RM44 (termasuk pos)
(percuma pos)
1 Pek (4 botol) RM 150
2 Pek (8 botol) RM 295
3 Pek (12 botol) RM 440
4 Pek (16 botol) RM 570
5 pek (20 botol) RM 730

Sabah/Sarawak
1 botol = RM47 (termasuk pos)
(percuma pos)
1 Pek (4 botol) RM 160
2 Pek (8 botol) RM 310
3 Pek (12 botol) RM 450
4 Pek (16 botol) RM 620
5 pek (20 botol) RM 760

*bagus juga untuk ibu mengandung

Cara Penggunaan GeniusXtra / GXTRA:
>Bagi pengguna yang baru pertama kali mengambil GeniusXtra / GXTRA, ambil 4 - 21 biji dan larutkan ke dalam air mineral 1.5 liter.
>Semasa melarutkan GeniusXtra / GXTRA, niatkan dengan kata-kata positif bersesuaian dengan hajat yang diinginkan.
>Minum air tersebut sehingga habis dalam tempoh 24 jam. Air tersebut boleh juga dikongsi bersama sehingga ke 3 orang.
>Ulangi langkah 1 - 3 untuk 3 hari berturut-turut. Untuk hari ke-4, boleh dimakan secara hisap atau kunyah mengikut aturan seperti rajah aturan di bawah.
>Perhatian - Biarkan air yang telah dilarutkan dengan GeniusXtra / GXTRA pada suhu bilik. Jangan disimpan di dalam peti sejuk.

ATURAN PENGAMBILAN:
1 - 2 TAHUN = 1 BIJI 1 X SEHARI
3 - 5 TAHUN = 1 BIJI 2 X SEHARI
6 - 11 TAHUN = 2 BIJI 2 X SEHARI
12 - 15 TAHUN = 3 BIJI 2 X SEHARI
16 & KE ATAS = 4 BIJI 2 X SEHARI
IIBU MENGANDUNG = 3 BIJI 2 X SEHARI

Untuk Kesan Maksima: Gantikan cara pemakanan dengan melarutkan GeniusXtra / GXTRA ke dalam air.

Contoh: Usia 21 tahun, 4 biji 2 x sehari = 8 biji.

Larutkan 8 biji ke dalam air (kuantiti mengikut kesesuaian pengguna) & minum sepanjang hari sehingga habis.


No comments:

Post a Comment

Share

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

Get your own free form like this one.