بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ Assalammualaikum wbt & Selamat Sejahtera, Syukur Ya ALLAH. Syukran Berkunjung. Salam Ukhwah Fillah Ya Ukhti Ya Akhi. Fi Amanillah Wa Fi HubbillahMasyaallah TabarakallahSihat Hari Demi Hari! Cantik! Lawa! Tampil Menawan! Tampil Berkeyakinan! Ceria! Bahagia! Bijak!..Memvariasikan, Khusus Untuk Pengunjung Yang Berkunjung Ke Blog Jelita Wif Diyana. Tidak Kira Usia! Atau Jantina! Menampilkan Pelbagai Info, Juga Perkongsian Lain, Asalkan Menarik & Berilmu Untuk Dikongsikan Bersama Pengunjung. Membuat Jualan Online. Ana Menjual Produk Yang Ana Amalkan, Guna, Pakai, Serta Tahu Akan Keberkesanan Produk Dalam Produk Jualan Ana. In Sha ALLAH Dengan Pengalaman Yang Ada, Ana Akan Kongsikan Kepada Pelanggan. Untuk Tindak Balas Cepat Serta Pertanyaan & Pembelian, WhatsApp(www.wasap.my/60197007507)WeChat Telegram 019 700 7507 Jelitawifdiyana Atau Isikan Borang Pesanan. Boleh layari Instagram ig: jelitawifdiyana

Monday, February 13, 2012

GXTRA UNTUK SEMUA DARI KANAK2 - DEWASA JUGA IBU MENGANDUNG

GeniusXtra GXTRA 
GeniusXtra & GXTRA, Produk makanan minda terkini AFTL - Penggunaan Teknologi VNP AFTL dipermudahkan lagi dalam bentuk makanan berasaskan 100% gula sukrosa / glukosa. Mampu mengimbangi Hati, Minda, Tubuh, & Rohani ke arah lebih tenang, fokus, tajam ingatan, cergas, cerdik serta sahsiah berketerampilan! Sesuai digunakan untuk semua peringkat usia.

Kebaikan GXTRA
Bersahsiah insan, tenang, fokus, berkeyakinan, penghasil pembelajaran berkesan, cemerlang akademik, pencapai wawasan pendidikan (JERIS). - Jasmani, Emosi, Rohani, Intelek & Sahsiah yang seimbang, mudah direalisasikan!
 
PAKAR SAINS TEMUI FORMULA TINGKATKAN IQ DAN SAHSIAH PELAJAR DALAM MASA KURANG 30 HARI!!!

"...atasi masalah degil, malas belajar, lemah ingatan, kurang fokus..."

Apa yang mungkin anda risaukan atau takutkan mengenai anak-anak anda ?

Gagal dalam peperiksaan atau keputusan kurang cemerlang
Lemah dalam pelajaran dan kurang fokus dalam kelas
Malas belajar dan malas solat
Bersikap degil, murung, panas baran dan tidak mendengar kata
Hyperaktif / anak yang pelat tuturkata atau sukar bercakap

GTRA Mampu Menyelesaikan 1001 Masalah ibu bapa/ pelajar/ kanak-kanak dengan :

Meningkatkan tahap IQ dan kecergasan otak secara optimum
Menjadikan minda laju memproses data, cepat mengingat dan mengimbas kembali maklumat yang dibaca dan diperolehi dengan pantas
Mengatasi masalah pelat dan kesukaran/ kelambatan bercakap pada kanak-kanak
Mengurangkan dan membasmi sifat sifat negatif dalam diri seperti mudah panik, merajuk, hati berdebar-debar, pemalu, degil, penakut , jauh dengan keluarga dan panas baran.
Melegakan migrain,demam ringan dan penyakit saraf.
KLIK-CARA-CARA MAKAN
Gxtra sesuai untuk kanak2 - dewasa (semua peringkat umur). Ibu mengandung pun sesuai juga ambil, dan insya-Allah kebaikan Gxtra yg diambil ibu mengandung akan disampaikan kepada anak dlm kandungan.

Terlebih makan tiada masalah. Gxtra ni sebenarnya tiada apa2 bahan tambahan. 100% pure glukosa / sukrosa. Apa yang nak disampaikan ialah 'tenaga' VNP melalui pemakanan.

Jadi terlebih makan sampai sebotol pun tiada masalah. hehe. (mmg ada kes budak termakan 1 botol sebelum ni sebab dia suka sangat makan)

Kalau untuk yang bekerja, di syorkan amal cara minum.. mamang byk testimoni, ambil gxtra cara minum, rasa bertenaga (minda dan fizikal) ketika bekerja.
Rekod Kejayaan
Lawati halaman Rekod Kejayaan untuk mengikuti perkembangan kejayaan projek-projek AFTL.

GXTRA kini terbukti pencapaian testimoni dari 3 buah sekolah..semua keputusan meningkat.

Testimoni lagi tentang GXTRA..

No comments:

Post a Comment

Share

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

Get your own free form like this one.