بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ Assalammualaikum wbt & Selamat Sejahtera, Syukur Ya ALLAH. Syukran Berkunjung. Salam Ukhwah Fillah Ya Ukhti Ya Akhi. Fi Amanillah Wa Fi HubbillahMasyaallah TabarakallahSihat Hari Demi Hari! Cantik! Lawa! Tampil Menawan! Tampil Berkeyakinan! Ceria! Bahagia! Bijak!..Memvariasikan, Khusus Untuk Pengunjung Yang Berkunjung Ke Blog Jelita Wif Diyana. Tidak Kira Usia! Atau Jantina! Menampilkan Pelbagai Info, Juga Perkongsian Lain, Asalkan Menarik & Berilmu Untuk Dikongsikan Bersama Pengunjung. Membuat Jualan Online. Ana Menjual Produk Yang Ana Amalkan, Guna, Pakai, Serta Tahu Akan Keberkesanan Produk Dalam Produk Jualan Ana. In Sha ALLAH Dengan Pengalaman Yang Ada, Ana Akan Kongsikan Kepada Pelanggan. Untuk Tindak Balas Cepat Serta Pertanyaan & Pembelian, WhatsApp(www.wasap.my/60197007507)WeChat Telegram 019 700 7507 Jelitawifdiyana Atau Isikan Borang Pesanan. Boleh layari Instagram ig: jelitawifdiyana

Tuesday, April 26, 2016

GXTRA PRODUK MINDATerima kasih kerana nak tahu dengan lebih lanjut tentang GENIUSXTRA / GXTRA.

GXTRA adalah sebuah produk pemakanan minda berasaskan Glukosa yang dipertenagakan dengan Tenaga Virtual Negative Photon AFTL.

GXTRA telah diujiguna di sekolah-sekolah dengan peningkatan *90%-100% dalam prestasi akademik & 80% respon positif diterima daripada ibu bapa yang berikan anak2 mereka GXTRA.

*Semua bukti ini boleh dirujuk dalam website kami www.AFTL.my

GXTRA ini mempunyai 2 fungsi:
1 Meningkatkan fokus minda
2 Dan secara tak langsung mempertingkatkan sahsiah

==================
MENGAPA GLUKOSA?
==================

Glukosa adalah salah satu karbohidrat terpenting yang diperlukan tubuh sebagai sumber tenaga & salah satu organ yang memerlukan Glukosa untuk bekerja adalah otak.

Kajian membuktikan:

1 Glukosa merupakan SUMBER TENAGA UTAMA. Apabila kandungan glukosa dalam tubuh mencukupi, peredaran darah dalam tubuh menjadi lancar sekaligus membekalkan tenaga kerja kepada semua sistem tubuh. 

2 Glukosa membekalkan TENAGA SEGERA. Sebab itu sarapan pagi dengan makanan yang mengandungi gula adalah penting kerana gula tersebut menjadi glukosa dalam tubuh & menjadi pemacu utama tenaga pada tubuh.

3 Glukosa meningkatkan TEKANAN DARAH. Tekanan darah yang rendah seringkali disebabkan oleh aliran darah yang lambat kerana pergerakan darah ke seluruh tubuh bergantung pada kandungan glukosa dalam badan.

4 Glukosa meningkatkan FUNGSI OTAK. Fungsi otak bergantung pada peredaran darah yang sempurna dari seluruh tubuh ke otak, yang mana ia bergantung pada kandungan glukosa yang cukup dalam darah.

=====================
APA ITU TENAGA VIRTUAL
NEGATIVE PHOTON AFTL?
=====================

Virtual Negative Photon (VNP) adalah terma yang digunapakai oleh AFTL kepada sejenis cas/tenaga/gelombang yang bertindak mengharmonikan apa saja tenaga negatif di sekeliling kita. Ia adalah sistem khas yang dibangunkan sendiri oleh AFTL.

Sebelum ini, AFTL adalah sebuah pusat perubatan alternatif yang menggunakan cas VNP sebagai medium untuk menyelesaikan permasalahan kehidupan. Setelah beberapa tahun, AFTL mula mengeluarkan produk sendiri yang dipertenagakan dengan cas VNP, supaya orang ramai dapat menerima manfaat cas VNP ini dalam skala yang lebih besar.

Apa saja sifat negatif di sekeliling kita adalah disebabkan cas yang dinamakan Observable Positive Photon (OPP) yang berlebihan & dengan bantuan cas inilah - Virtual Negative Photon (VNP), cas OPP itu dineutralkan sekaligus menyelesaikan permasalahan.

==========================
SIAPA YANG PERLUKAN GXTRA?
==========================

1 Anak kecil sedang membesar yang memerlukan tenaga untuk belajar banyak benda baru
2 Anak kecil yang lambat cakap
3 Lemah dalam pelajaran
4 Susah untuk fokus
5 Rasa malas nak belajar
6 Susah dalam menghafal
7 Cepat letih & tak bermaya
8 Perasaan tidak tenang
9 Ibu mengandung & menyusukan anak (memberikan kesan kepada anak)

==========
INFO GXTRA
==========

1 botol ada 180 tablet untuk pengambilan selama 30 hari
Hanya perlu kemam @ larut dalam air pada pagi / petang / semasa belajar
Rasa manis2 buah. Kanak2 sukakan rasanya
Selamat dimakan. GXTRA berasaskan 100% glukosa. Tiada sebarang kandungan merbahaya
Mendapat kelulusan KKM
Tidak seperti homopati, GXTRA tiada sebarang pantang larang
Tiada kesan sampingan
Kesan setiap orang berbeza bergantung pada faktor fisiologi
Sesuai untuk semua peringkat umur


☛  sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 (jelitawifdiyana)

fb: DiyAna MA
www.jelitawifdiyana.my
ig: jelitawifdiyana


No comments:

Post a Comment

Share

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

Get your own free form like this one.