Assalammualaikum & Selamat Sejahtera…Sihat Hari Demi Hari! Cantik! Lawa! Tampil Menawan! Tampil Berkeyakinan! Ceria! Bahagia! Bijak!..Memvariasikan, Khusus Untuk Pengunjung Yang Berkunjung Ke Jelita Wif Diyana,Tidak Kira Usia! Atau Jantina! Menampilkan Pelbagai Info, Juga Perkongsian Lain, Asalkan Menarik & Berilmu Untuk Dikongsikan Bersama Pengunjung..Membuat Jualan Online. Ana Menjual Produk Yang Ana Amalkan, Guna, Pakai, Serta Tahu Akan Keberkesanan Produk Dalam Produk Jualan Ana. InsyaAllah Dengan Pengalaman Yang Ada, Ana Akan Kongsikan Kepada Pelanggan. Untuk Pertanyaan & Pembelian WhatsApp WeChat Telegram 019 700 7507 Jelitawifdiyana Atau Isikan Borang Pesanan. Boleh layari Instagram ig: jelitawifdiyana ... Website www.jelitawifdiyana.my … Telegram group telegram.me/jelitawifdiyana_JWD

SUKA BLOG ANA? ❤✿‿✿❤

Sunday, December 11, 2016

SUPLIMENT ALL IN ONE ❤ ELISHA ROSELLE CANDY (ERC)

ELISHA ROSELLE CANDY (ERC)
ELISHA ROSELLE CANDY (ERC)

INFO ERC :
••••••••••
✅ Semua wanita dan lelaki boleh makan.
✅ Ibu menyusu boleh makan.
✅ Ibu mengandung boleh makan antara kandungan 6-8 bulan sebab awal2 kandungan takut tindakbalas berlawanan dengan alahan dan bila dah 9 bulan, akan jadi ketat pula kalau makan ERC ni.
✅ Pesakit fibroid, cyst, kanser dan semua penyakit boleh makan ERC melainkan penyakit yang tak boleh minum air banyak je.
❎ Tiada pantang ape2.
✅ Masa period boleh makan ERC macam biasa.
✅ Boleh makan dgn ape2 supplement, jamu or ape2 laa tapi actually ERC dah cukup untuk semua (ALL IN ONE).
✅ Minum air masak cukup 3-4L sehari.
✅ Kopi tak bagus dan cuba elakkan. If nak minum sangat, boleh.. tapi jarang2 dan minum jarak 4-5jam dengan makan ERC.

SEBELUM makan ERC, selfie dulu :
•••••••••••••••••••••••••••••••
1)Muka 2)Tangan 3)Masalah2 4)Body

CARA PENGAMBILAN ERC :
•••••••••••••••••••••••••
Sebelum tidur malam, ambil sebiji ERC dan hisap. Then minum air masak segelas sebelum tidur.
Ataupon kalau lupa makan malam, boleh makan pagi sebelum sarapan.
👉🏻Caranya : Selepas bangun tdo, minum air masak segelas then amik sebiji ERC dan hisap. Sebelum gosok gigi lagi bagus.
💊Utk seminggu pertama, sila amik 2x sehari iaitu sebelum tidur malam dan selepas bangun pagi (sebelum sarapan).
💊Then boleh amik sebiji sehari untuk hari berikutnya kalau nak jimat dan bajet kecik.
💊Tapi kalau nak cepat cantik, putih dan cepat kurus, boleh ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam (bagi yang kurang sabar nak cantik!) Then bila dah dapat result cantik, bolehlah maintain dengan sebiji sehari saja.
💊 Actually sebiji sehari dah cukup untuk dapatkan kesan. Cuma kesannya lambat ke cepat bergantung pada tindakbalas badan dan masalah masing2. Setiap badan tak sama. Apa2 pun kenalah makan ERC konsisten dan air putih tu cukup 3-4L sehari.
🌻 Bagi yang terlampau teruja nak cepat berubah, makan 2 biji pagi & 2 biji malam. Kalau tak cukup lagi dengan body. Boleh up lagi dos. Sebab maybe badan sis banyak masalah dan lambat kesan. Hormon & masalah dalaman kite tak sama. Sebab tu kami minta sis selfie sebelum makan. Sebab nanti tak perasan perubahan diri sendiri. Perubahan sikit2 dan bukannya makan harini, esok terus jadi princess!! Itu tak mungkin sis.. hehehe..

🍸Air putih WAJIB CUKUP 3-4L sehari.
Air kurang, result lambat! Nak cantik, putih kurus dan sihat dalaman dan luaran, rajinlah minum air masak cukup ye😊

TINDAKBALAS ERC :
••••••••••••••••••
🍁 Akan ada tindakbalas badan bila makan ERC ni.
🍁 Semua orang tak sama tindakbalasnya.
🍁 Ada orang, makan sebiji dah dapat rasa tindakbalas tu tapi ada orang, dah makan sebulan baru rasa tindakbalas tu. Setiap badan kite tak sama. So just konsisten jer ye.
🍁 Tindakbalas setiap orang bergantung pada penyakit yg bersarang dalam badan, hormon yg tak stabil, masalah2 dalaman setiap orang dan toksik2 yang terperap dalam badan selama ni.
🍁 Tindakbalas itu semua dipanggil HEALING CRISIS (HC) iaitu Proses Pemulihan.
🍁 Badan yang tiada banyak masalah dalaman, akan TIADA HC tu dan perubahan dia akan cepat.
🍁 Bagi yang banyak HC tu, bermakna badan sis sebenarnya tak sihat sebelum ni so ERC tengah detect dan repair satu persatu. So sis perlu banyak bersabar jika ingin sihat dalaman dan cantik luaran. Luaran saja cantik buat ape kann?? Tapi dalaman berkarat dan macam2 penyakit bersarang dalam badan tanpa dirawat dan tup tup bila tau ada penyakit tu, dah pada peringkat yang teruk dan tak boleh dirawat lagi. Betul tak??
🍁 So utk mengurangkan proses HC tu dan untuk mempercepatkan kesan ERC, sis perlu minum air putih CUKUP 3-4L sehari dan gunalah detox untuk toksik dan penyakit badan mudah keluar ye.
🍁 Konsisten jer makan ERC walauapepun tindakbalas @ penyakit yang keluar. Dan air putih CUKUP 3-4L sehari. InsyaAllah..

PETUA MAKAN ERC
•••••••••••••••••••
Sebelum kita mkn ERC, selawat 3x dan baca doa dulu minta pada Allah sembuhkan kite segala penyakit, keresahan, sihatkan tubuh badan dan berkesan utk cantik & kurus.
Kita doa sbb semuanya dgn izin Allah.😊

KENAPA ERC MAHAL DARI YG LAIN ?
•••••••••••••••••••••••••••••••••••
ERC ni ALL IN ONE.. Baru jer 3 bulan di pasaran tp testimoni hampir 2000..
Produk lain ada tak testimoni meletup mcm ERC? 😊
Nak yg murah, boleh..
Kualiti murah dan mahal.. sama tak?
Efek jangka panjang kne fikir juga..
Ada sesetengah kolagen, mengaktifkan fibroid, cyst dan kanser..
Tapi Alhamdulilah.. ERC menyembuhkan fibroid, cyst, kanser tahap 4.. testimoni pon dah ada 😊 Alhamdulilah..
ERC bukan utk memutihkan kulit sekata satu badan malah akan sihat dalaman dulu yg UTAMA, putih kedua dan slim secara tak sengaja
Cuba kite kira2 balik.. Apa yg kite makan nak guna sebelum ni, berkesan ker tak? Dan brp byk kite makan utk setiap masalah kite?
Tapi dgn Dgn ERC, dah TAK PERLU LAGI :
❎APA2 KRIM @ PIL HORMON
❎JAMU
❎VITAMIN C
❎UBAT KURUS
❎SUPPLEMENT LAIN
ERC dah cukup utk semua..

ERC (3 in 1) FUNGSI UTAMA :
🌹whitening skin
🌹firming@slim
🌹dalaman wanita (hormon) dan dalaman lelaki

Setiap org akn ada perubahan.. Cepat or lambat tu depends pada MASALAH DALAMAN KITE, MASALAH HORMON KITE, PENYAKIT KITE dan BODY KITE.. Tak semua org sama..
U Olls jgn amik kira brp botol U Olls makan tp U Olls dah konsisten berapa bulan??
Hormon yg bertahun tak stabil takkan amik masa dlm beberapa hari jer utk pulih cantik mcm normal.. At least ape2 kite mkn, tggu result paling lama pon 6 bulan.. Rawat dalaman kite dulu.. Sabar.. Slow2 rawat ok! Jgn cepat putus asa! Hormon yg bercelaru lagi teruk dan mcm2 penyakit akn datang nanti..
Nak sihat dan cantik kann?? So sabar ye.. Air masak tu jgn plak x ckup 3-4L sehari dan kafein tu jgn minum la klu btul2 nk nmpk result.. 😊😊😊

TIPS CEPAT KURUS DGN ERC (BAJET LEBIH SIKIT)
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
1) Detox body dgn foot patch setiap malam smpai clear hitam2 dan buat setiap bulan dan minum air lemon (buat sendiri jer)..
2) makan ERC 2 biji pagi (sebelum sarapan) dan 2 biji malam (sebelum tido mlm)..
3) JANGAN MAKAN NASI pada waktu malam..
4) Makan nasi senggengam jer setiap kali makan dan banyakkan lauk dan sayur.. Minum air putih sebelum makan nasi..
5) Kalu kerap lapar, makan buah2 spt apple merah, tembikai dan pisang..
6) Minum air putih 4L sehari..
7) Jgn lupa amik gambar sebelum makan ERC..
8) ELAKKAN @ KURANGKAN FAST FOOD spt MCD, KFC, cheese dan kek..
9) Stop makan ayam sbb ayam skrg suntik dan boleh menyebabkan gemuk..
10) Makan ERC konsisten yer..

TIPS CEPAT PENYERAPAN KHASIAT ERC DALAM BADAN & CEPAT TRANSFORM :
•••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Ikut tips pemakanan sihat :
✅detox body dulu dgn air lemon dan foot patch
✅kurangkan fast food
✅bykkan sayur2 dan buah2
✅ulam2 lagi bgus
✅minum jus2 dan air pegaga
✅air putih 4L sehari
✅kurangkan mkn nasi tp bykkn lauk
✅kurangkn ayam tp banyakkan ikan
✅jika ada alergik ape2, stop & pantang dulu makanan yg menggatalkan spt seafood, telur, belacan, budu, ikan bilis, ayam (byk toksik sbb cucuk) dan etc.


ELISHA ROSELLE CANDY (ERC)
INFO ERC :
Setakat ni ERC dah ada testimoni bg penyakit :
.
💖KANSER RAHIM TAHAP 4
💖KENCING MANIS
💖DARAH TINGGI
💖KETUMBUHAN / CYST
💖SLIP DISC
💖PENYAKIT DARAH
💖DARAH YG KELUAR TAK STOP
💖PERIOD YG BERTAHUN TAK KUAR
💖SAKIT LUTUT
💖MENGURANGKAN NAFSU MEROKOK BAGI PEROKOK TEGAR
💖EKZEMA @ MASALAH KULIT
💖RESDUNG
💖YG BERTAHUN TAK DPT ANAK .
.
Selain dari testimoni kecantikan spt :
.
KULIT PUTIH SEKATA SATU BADAN
BODY SLIM, MANTAP
MISS B
MISS V
MISS P
BODY IDEAL BG YG TERLALU KURUS
RAMBUT
KUKU
TUMIT KAKI
JERAWAT
JERAGAT
BIJI KOLESTROL
PERIOD
SENGGUGUT
.
dan mcm2 testimoni lagi 😊
.
.
Testimoni dah beribu HANYA 3 bulan d pasaran
.
.
ELISHA ROSELLE CANDY
PROMOSI SELAGI BELUM DAPAT MAL

ERC (3 in 1) FUNGSI UTAMA :
🌹whitening skin
🌹firming@slim
🌹dalaman wanita (hormon) dan dalaman lelaki (kesihatan)

🍁HARGA ASAL : RM130/140ss sebotol
(sebotol ERC ada 35 biji utk sebulan)
🌻1 botol : RM120/130ss free pos + free gift (jimat RM20 termasuk pos)
🌻2 botol : RM230/240ss free pos + free gift (jimat RM40 termasuk pos)
🌻4 botol : RM460/480ss free pos + special gift free gift (jimat RM75 termasuk pos)

#ERC
#testimoniBERLAMBAK
sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507
fb: DiyAna MA

ig: jelitawifdiyana


No comments:

Post a Comment

Share

.

.

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

Get your own free form like this one.