Assalammualaikum & Selamat Sejahtera…Sihat Hari Demi Hari! Cantik! Lawa! Tampil Menawan! Tampil Berkeyakinan! Ceria! Bahagia! Bijak!..Memvariasikan, Khusus Untuk Pengunjung Yang Berkunjung Ke Jelita Wif Diyana,Tidak Kira Usia! Atau Jantina! Menampilkan Pelbagai Info, Juga Perkongsian Lain, Asalkan Menarik & Berilmu Untuk Dikongsikan Bersama Pengunjung..Membuat Jualan Online. Ana Menjual Produk Yang Ana Amalkan, Guna, Pakai, Serta Tahu Akan Keberkesanan Produk Dalam Produk Jualan Ana. InsyaAllah Dengan Pengalaman Yang Ada, Ana Akan Kongsikan Kepada Pelanggan. Untuk Pertanyaan & Pembelian WhatsApp WeChat Telegram 019 700 7507 Jelitawifdiyana Atau Isikan Borang Pesanan. Boleh layari Instagram ig: jelitawifdiyana ... Website www.jelitawifdiyana.my … Telegram group telegram.me/jelitawifdiyana_JWD

SUKA BLOG ANA? ❤✿‿✿❤

Wednesday, January 18, 2017

🌸ALLAHUMMA A'INNI 'ALA ZIKRIKA WA SYUKRIKA WA HUSNI 'IBADATIK🌸

🌸ALLAHUMMA SOLLI ALA SAIYIDINA MUHAMMAD WAALA ALI SAIYIDINA MUHAMMAD🌸
🌸SUBHAANALLAAHI WABIHAMDIHI, SUBHAANALLAHIL AZIM🌸
🌸ALLAHUMMA A'INNI 'ALA ZIKRIKA WA SYUKRIKA WA HUSNI 'IBADATIK🌸
🌸LAA ILAHA ILLA ANTA SUBHAANAKA INNI KUNTU MINAZZOLIMIIN🌸
🌸LAA HAULA WA LAA QUWWATA ILLAA BILLAAH🌸


DAPATKAN KESEMUA RANGKAIAN PRODUK KELUARAN ❤AS BEAUTY❤ DGN ANA ERMMM...PASTINYA ORIGINAL!!!





AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

INFO: SELESA DENGAN AS BEAIUTY VERSI LAMA ATAU SELESA DENGAN IMPROVE FORMULA ... JANGAN BIMBANG BOLEH DPATAKAN MELALUI ANA ERMMM ... TERDAPAT PAKEJ2 HARGA KEKAL MENANTI ANDA ... YANG BERMINAT NAK MENJANA PENDAPATAN SAMBIL2 PUN BOLEH ... KITA PAKAI KITA JUAL

✿ berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original

✔memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty

✿ ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
☛ sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
☛ www.jelitawifdiyana.my
☛ ig: jelitawifdiyana
☛ facebook: DiyAna MA
☛ telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD
☛ group fb as beauty: AS Beauty❤DiyAna MA❤
Alhamdulillah

AS BEAUTY TERJUAL JER SATU-SATU(LOOSE) ... MUDAH KAN DAPAT SECARA ONLINE ... ANA ADA TUK ANDA ... MANSYAALLAH TABARAKALLAH ... INSYAALLAH



✔ Selalunya tak habis serentak kan…jangan bimbang dgn ana boleh jer beli satu-satu(loose)
✔ Produk jimat, berkesan serta berbaloi
✔ Merupakan produk rawatan wajah
✔ Dalam pasaran sejak tahaun 2007 … lama kan! Alhamdulillah
✔ Tak perlu risau sememangnya selamat…dah kuar surat khabar, majalah2, termasuk majalah kesihatan dan kecantikan juga di radiao ERA fm
✔ Merata gie As Beauty nie…peminat tegar sampai luar negara tau! Alhamdulillah … Ada yg beli lebih tuk simpan stock bawa terbang jauh
✔ Produk yg mendapat tempat di hati tak kira bangsa dan peringkat umur … syukur ya Allah


4 in 1
- Sabun
- Krim Siang
- Krim Malam
- Toner

AWAS!!! As Beauty tidak pernah membuat penjenamaan semua (Rebranding) ... pastikan yang Original!!!

✿ berminat mendapatkan kesemua produk keluaran As Beauty..walaupun secara pembelian satu2? juga berminat menjadi DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual....pastinya produk berkualiti dan pastinya original

✔memudahkan anda mendapatkan rangkaian produk keluaran As Beauty

✿ ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty
☛ sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
☛ www.jelitawifdiyana.my
☛ ig: jelitawifdiyana
☛ facebook: DiyAna MA
☛ telegram: telegram.me/jelitawifdiyana_JWD
☛ group fb as beauty: AS Beauty❤DiyAna MA❤

Alhamdulillah

Elisha Roselle Candy (ERC) ... PROMOSI TAHUN BARU CINA!!! ... DAN DAN LAGI TESTIMONI



Elisha Roselle Candy (ERC)

PROMOSI TAHUN BARU CINA!!!

Alhamdulillah... Kulit berubah sbb ERC.. BUKAN SEBAB SKINCARE...

kulit makin putih sekata muka, tangan dan body
kulit makin halus, gebu, dan pinkish
jeragat makin pudar
muka jd runcing
hidung jd kecik dan naik sikit (tak kembang dah)
berjemur d padang sekolah sbb sukan ank pon TAK SUNBURN & Tak naik jeragat
cantik dalaman dulu so terselah kecantikan luaran
emosi stabil sbb tu blh jd awet muda.. org yg emosi x stabil cepat tua tau ‼

11 Kandungan HEBAT dalam ERC :
Glutathione
Vitamin A
Vitamin B
Vitamin C
Vitamin D
Vitamin E
Vitamin K
Marifica
Protein ikan Talapia
Acai berry
Roselle

ERC (4 in 1) FUNGSI UTAMA :

kesihatan (semua penyakit boleh makan KECUALI yg tak boleh minum air banyak!)
whitening skin
firming@slim
dalaman wanita (hormon) dan lelaki        

Cara makan ERC :
1) Sebiji sehari dah cukup.. Makan sebiji 30 minit sblm breakfast pagi.
2) Jika terlupa mkn pagi, blh makan malam sblm tdo.
3) Jika inginkan hasil kesan yg cepat, makan sebiji sblm breakfast dan sebiji sebelum tdo mlm..(2x sehari sebiji utk hasil yg lebih cepat)
4) Minum air secukupnya utk kesan yg optimum. Apa2 supplement perlukan air dlm 3-4L sehari utk proses badan secara lancar.
5) Perubahan dapat dirasai dari dalaman dahulu sbb ERC membersihkan dalaman dulu.. Cantik dalaman so akn cantiklah luaran.. Air masak minum CUKUP 3-4L sehari.




BAWA STOK 10 BOTOL KE LUAR NEGARA!

Wahhh ERC dah fly2 smp Azerbaijan

Curlasss ko!
10 botol terus sis ni order!
Nak make sure stok tak putus utk makan sendiri tau!
ERC 100% gerenti berkesan & selamat!

Makan 3 hari
KULIT MUKA DAH MULA LICIN! Halus mulus jeee!

Makan 7 hari
TUP TUP slowly CERAH SEKATA SATU BADAN!

Makan 10 hari
BADAN TAMBAH BERTENAGA! Penat kerja pun steady je!

Makan 14 hari
DALAMAN TERASA SEGAR BUGAR..CIK V, CIK B mantop!

Makan 21 hari
Ekh Ekh DAH BOLEH PAKAI BAJU SAIZ S lahh!

Makan 30 hari
Wahhh! Ramai tegur " SANTEKK NYA MUKA ko, MAKIN PUTEHH pakai apa
B0di pun bergetahh!

Itulahh pasal ERC ni pengguna konpem repeat order berbotol2 sebab CANDY BERHANTU YANG LAKU KERAS!

Lelaki pun boleh konsume:
JADI LAH MAKIN SADO! PEWUT BOROI hilang!
KETAGIH ROKOK hilang!
PENAT LETIH KERJA hilang
LEMAH TENAG4 BATIN
hilang!
Pengguna suka makan satu jenis je tapi LUAR DALAM SATU BADAN dapat khasiat
Chew2 dah boleh cun encem uolls
Tak suruh susah-susah pun!

ElishaRoselleCandy (ERC)


☛ sms / WhatsApp / WeyChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
☛ www.jelitawifdiyana.my
☛ www.jelitawifdiyana.blogspot.my
☛ ig: jelitawifdiyana


JUS MINUMAN KESIHATAN AZZAHRA PIO











☛ sms / WhatsApp / WeyChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
☛ www.jelitawifdiyana.my
☛ www.jelitawifdiyana.blogspot.my
☛ ig: jelitawifdiyana







PERLA SUSU KAMBING ☕☕☕ PERLA BY IRICH







BAU HAMIS!! TAK SEDAP!! TAK BERKESAN!!
Itu semua bukan PERLA SUSU KAMBING.
Siapa yang pernah amalkan produk perla mesti tahu dan percaya dengan 'taste' pengasasnya. Buat produk mesti sedap dimakan bukan setakat untuk lariskan jualan semata mata. Kalau tak sedap macam mana nak amalkan setiap hari. Kalau nak amal kena la dengan kerelaan bukan paksaan. Tak sedap tapi terpaksa minum semata mata nak cantik!
A big no no no!!
PERLA SUSU KAMBING dah la sedap! Keberkesananya tak usah disangkal lagi.
Kali ni PERLA susu kambing dihasilkan bukan untuk wanita sahaja. Susu ini dirumus khas untuk seisi keluarga dan sesuai untuk semua peringkat usia.
MENGAN DUNG!!!
PERLA susu kambing pilihan terbaik untuk ibu mengan dung.
Bahan pencerah efektif
serbuk mutiara asli
----------------------------
Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )
Makanan kesihatan semulajadi
sarang burung walit
-----------------------------------
Bagi wanita Sarang burung walet terdapat khasiat yang boleh membuatkan kulit menjadi halus dan berseri-seri. Juga disebutkan bahwa bagi wanita yang sedang mengan dung, bahwa mengamalkan sarang burung akan membuat bayi yang dilahirkan nanti memiliki kulit yang halus dan mulus
Mengandungi makanan sunnah seperti
-----------------------------------
kurma
habatussauda
delima
buah tin
kismis
madu
susu kambing
Kenapa PERLA SUSU KAMBING
----------------------------------
Susu terbaik selepas susu IBU
Sumber kalsium yang hebat
Sangat baik untuk ibu mengan dung
Menambah pengeluaran susu ibu
Mengelak penyakit demam kuning kepada bayi
Tidak menyebabkan alahan
Kuatkan sistem imunisasi
Bersifat alkali
Tingkatkan daya peka,
tumpuan dan ingatan
Lancarkan sistem penghadaman dan usus
Membantu mengubati Kanser,
Demam Kuning.
Gastrik,
Asma (Lelah), Penyakit Kulit, Ulser,
Sukar Tidur
Imbangi gula dalam darah
Imbangi kolestrol dalam badan kita
Tidak sebabkan kahak
Memulihkan tenaga batin
PERLA SUSU KAMBING
.
☕☕☕☕☕
.
KEBAIKAN DAN MANFAAT
.
● Menjadikan kulit lebih lembap, anjal dan awet muda
● Mengimbangi gula dan kolestrol dlm darah
● Membantu mengubati kanser,gastrik,asma dan ulser
● Membantu mengatasi masalah insomnia
● Tidak menyebabkn alahan dan kahak
● Membantu memulihkan tenaga batin
● Membantu mempertingkatkan daya peka, tumpuan dan ingatan
● Sumber kalsium y hebat
● Membantu menambah pengeluaran susu ibu
● Mengelakkan pnyakit dmm kuning pd bayi
● menguatkan sistem imunisasi
● Melancarkan sistem pghadaman
.
☕☕☕☕☕
.
CARA PENGAMBILAN
.
Bancuh dgn 150ml air. Boleh diminum sblom sarapan atau sblom tidur.
Sesuai utk smua pringkat umur.
Bagus utk ibu mengandung.
.
☕☕☕☕☕
● Sesuai untuk semua peringkat umur
● Bagus untuk ibu mengandung
PERLA SUSU KAMBING!! SUSU UNTUK SEMUA
● Lelaki
● Wanita
● Ibu mengandung
● Ibu menyusu
● Warga emas
● Kanak kanak
Semua boleh amalkan. Beli sekotak satu keluarga boleh amalkan. Jimatkan??

PERLA SUSU KAMBING "SUSU UNTUK SEMUA"


☛ sms / WhatsApp / WeyChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
☛ www.jelitawifdiyana.my
☛ www.jelitawifdiyana.blogspot.my
☛ ig: jelitawifdiyana

ERC SUPLIMENT ALL IN ONE ... ELISHA ROSELLE CANDY (ERC) ... KITA USAHA SELEBIHNYA TAWAKAL ... SYUKUR YA ALLAH

ELISHA ROSELLE CANDY (ERC)

INGAT LAGI TAK ADIK SHAHRIZAL (14 TAHUN) YANG VIRAL DI FB SEDIH TAK DAPAT KE SEKOLAH SEBAB MENGIDAP PENYAKIT LEUKEMIA bulan 10 2016 ...DAH SEMAKIN SIHAT DAN BOLE KE SEKOLAH SETELAH 3 BULAN MKN ERC … Tahun 2017 yg memberi sinar baru utk Adik Shahrizal. Blehlah amik PT3 thn ni kan...

Alhamdulilah...Syukur dgn izin Allah,  ERC hanya sebagai usaha saja utk adik Shahrizal menjadi sihat semula.  Founder kami Cik Zura  memang happy sangat !



Jom lihat pula TESTIMONI LELAKI
KULIT CERAH KETARA...

Suami sahabat kita dlm group ni.

ERC bukan buat magik... tapi dgn konsisten makan ERC bole membuat:

Yg wajah kusam menjadi cerah
Kulit sihat naturally
Putih sekata seluruh badan
Jeragat, jerawat, kutil, pori2 terbuka, bintik hitam, tompok cela semua bole pudar dan hilang
Awet Muda
Kulit anjal dan firm
Badan cergas bertenaga
Rambut, Kuku sihat
Sihat Luar Dalam

Kaum Adam pun nak smart encem kann?

Tak naklah selekeh serabai tak terurus!

Tengok Testimoni terbaru ERC nihh!
KULIT MAKIN CERAH SEKATA!
Segak bergaya cik abg....

Harus kakak tak senang duduk!

Terbaikkk ERC

Makan erc jer, kulit dah nampak urat hijau, lembut, gebu mcm bby

Kawah kt muka pon dah tertutup..


3 HARI SELUAR LONGGAR
====================
Omakkk!
3 hari seluar longgar, kalau 3 bulan?
Konpem kalah miss mesia👸🏼

SILA BELI BAJU SAIZ S,
XS PUN BOLEH JUGA

Inilah asbab produk ElishaRoselleCandy ni tak menang tangan nak handle!

Ibarat sotong kuritaa reply pm,wsap pengguna..

SEMUA NAK CANTEK,
NAK KURUSS,
NAK MELENTIKS

TAK MAU DAH:

perutt muncit
spare tyre sana-sini
lengan pehaa besau
badan gendutts
kulit geleber
simpan lemakks

Ini bukan ubat kurus,krim langsing saiyang..

ElishaRoselleCandy sejenis supplemen, vitamin yg WAJIB awak semua amalkan..manfaat utk seluruh fungsi tubuh!

Bagi sihat cantekk luar dalam!

"3 hari je kot makan ERC ... takde gi gym workout pun,
Dia ambil makan 2 pagi 2 malam..zasss loss kilo dah"

Tak perlu berdiet,
Tak payah korset,
Tak payah pantang itu ini.

Amalkan gaya hidup sihat + ElishaRoselleCandy
200% guaranteed BODI KEBABOOM woww!

Awak wsap no ni skrg, mana tahu minggu dpn dah boleh selim?
Tak mustahil lah..sis ni 3 ari je awak


Alhamdulillah satu lagi testimoni hot dari oven!

"EKZEMA TERUK SEMAKIN PULIH"

Tengok pun perit,
apa lagi yang mengalami😖

Asbab sis ni ambil tindakan betul, cecepat consume ElishaRoselleCandy ..
dgn izin Allah semakin baik

losyen pelembap
segala minyak/ubat sapu
krim
sabunn berubat

No! No!
Semudah kemam-kemam candy tablet ERC ia memperbaiki fungsi kulit dari dalam

ERC terbukti hebat utk segala masalah kulit;

menghilangkan jragatt,
      jrawatt!
memudarkan cela, parut
     pada wajah!
menghilangkan kedutss,    
     garis halus!
rekahan (stretchmark),
     selulit gone!
kudis, kurap, allergik boleh
     sembuh!
kulit sensetif, berminyak
     kembali normal!
kesan hitam akibat cuaca,
     sunburn boleh jdi lebih
     putehh dari sediakala!

ERC memang supplemen No.1 yang super woww



INFO ERC :
••••••••••
Semua wanita dan lelaki boleh makan.
Ibu menyusu boleh makan.
Ibu mengandung boleh makan antara kandungan 6-8 bulan sebab awal2 kandungan takut tindakbalas berlawanan dengan alahan dan bila dah 9 bulan, akan jadi ketat pula kalau makan ERC ni.
Pesakit fibroid, cyst, kanser dan semua penyakit boleh makan ERC melainkan penyakit yang tak boleh minum air banyak je.
Tiada pantang ape2.
Masa period boleh makan ERC macam biasa.
Boleh makan dgn ape2 supplement, jamu or ape2 laa tapi actually ERC dah cukup untuk semua (ALL IN ONE).
Minum air masak cukup 3-4L sehari.
Kopi tak bagus dan cuba elakkan. If nak minum sangat, boleh.. tapi jarang2 dan minum jarak 4-5jam dengan makan ERC.

Cara makan ERC :

1) Sebiji sehari dah cukup.. Makan sebiji 30 minit sblm breakfast pagi.

2) Jika terlupa mkn pagi, blh makan malam sblm tdo.

3) Jika inginkan hasil kesan yg cepat, makan sebiji sblm breakfast dan sebiji sebelum tdo mlm. (2x sehari sebiji utk hasil yg lebih cepat)

4) Minum air secukupnya utk kesan yg optimum. Apa2 supplement perlukan air dlm 3-4L sehari utk proses badan secara lancar.

5) Perubahan dapat dirasai dari dalaman dahulu sbb ERC membersihkan dalaman dulu.. Cantik dalaman so akn cantiklah luaran.. Air masak minum CUKUP 3-4L sehari..

ElishaRoselleCandy

☛ sms / WhatsApp / WeyChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
☛ www.jelitawifdiyana.my
☛ www.jelitawifdiyana.blogspot.my
☛ ig: jelitawifdiyana

ELISHA ROSELLE CANDY (ERC) ... TERBUKTI TESTIMONI ERC NIE .. SYUKUR YA ALLAH

SUPLIMENT ALL IN ONE ... ANDA YG BELUM AMALKAN MARI SAMA2 ANA KITA AMALKAN 

ELISHA ROSELLE CANDY (ERC)

INFO ERC :
••••••••••
Semua wanita dan lelaki boleh makan.
Ibu menyusu boleh makan.
Ibu mengandung boleh makan antara kandungan 6-8 bulan sebab awal2 kandungan takut tindakbalas berlawanan dengan alahan dan bila dah 9 bulan, akan jadi ketat pula kalau makan ERC ni.
Pesakit fibroid, cyst, kanser dan semua penyakit boleh makan ERC melainkan penyakit yang tak boleh minum air banyak je.
Tiada pantang ape2.
Masa period boleh makan ERC macam biasa.
Boleh makan dgn ape2 supplement, jamu or ape2 laa tapi actually ERC dah cukup untuk semua (ALL IN ONE).
Minum air masak cukup 3-4L sehari.
Kopi tak bagus dan cuba elakkan. If nak minum sangat, boleh.. tapi jarang2 dan minum jarak 4-5jam dengan makan ERC.

SEBELUM makan ERC, selfie dulu :
•••••••••••••••••••••••••••••••
1)Muka 2)Tangan 3)Masalah2 4)Body

CARA PENGAMBILAN ERC :
•••••••••••••••••••••••••
Sebelum tidur malam, ambil sebiji ERC dan hisap. Then minum air masak segelas sebelum tidur.
Ataupon kalau lupa makan malam, boleh makan pagi sebelum sarapan.
Caranya : Selepas bangun tdo, minum air masak segelas then amik sebiji ERC dan hisap. Sebelum gosok gigi lagi bagus.
Utk seminggu pertama, sila amik 2x sehari iaitu sebelum tidur malam dan selepas bangun pagi (sebelum sarapan).
Then boleh amik sebiji sehari untuk hari berikutnya kalau nak jimat dan bajet kecik.
Tapi kalau nak cepat cantik, putih dan cepat kurus, boleh ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam (bagi yang kurang sabar nak cantik!) Then bila dah dapat result cantik, bolehlah maintain dengan sebiji sehari saja.
Actually sebiji sehari dah cukup untuk dapatkan kesan. Cuma kesannya lambat ke cepat bergantung pada tindakbalas badan dan masalah masing2. Setiap badan tak sama. Apa2 pun kenalah makan ERC konsisten dan air putih tu cukup 3-4L sehari.
Bagi yang terlampau teruja nak cepat berubah, makan 2 biji pagi & 2 biji malam. Kalau tak cukup lagi dengan body. Boleh up lagi dos. Sebab maybe badan sis banyak masalah dan lambat kesan. Hormon & masalah dalaman kite tak sama. Sebab tu kami minta sis selfie sebelum makan. Sebab nanti tak perasan perubahan diri sendiri. Perubahan sikit2 dan bukannya makan harini, esok terus jadi princess!! Itu tak mungkin sis.. hehehe..

Air putih WAJIB CUKUP 3-4L sehari.
Air kurang, result lambat! Nak cantik, putih kurus dan sihat dalaman dan luaran, rajinlah minum air masak cukup ye😊

TINDAKBALAS ERC :
••••••••••••••••••
Akan ada tindakbalas badan bila makan ERC ni.
Semua orang tak sama tindakbalasnya.
Ada orang, makan sebiji dah dapat rasa tindakbalas tu tapi ada orang, dah makan sebulan baru rasa tindakbalas tu. Setiap badan kite tak sama. So just konsisten jer ye.
Tindakbalas setiap orang bergantung pada penyakit yg bersarang dalam badan, hormon yg tak stabil, masalah2 dalaman setiap orang dan toksik2 yang terperap dalam badan selama ni.
Tindakbalas itu semua dipanggil HEALING CRISIS (HC) iaitu Proses Pemulihan.
Badan yang tiada banyak masalah dalaman, akan TIADA HC tu dan perubahan dia akan cepat.
Bagi yang banyak HC tu, bermakna badan sis sebenarnya tak sihat sebelum ni so ERC tengah detect dan repair satu persatu. So sis perlu banyak bersabar jika ingin sihat dalaman dan cantik luaran. Luaran saja cantik buat ape kann?? Tapi dalaman berkarat dan macam2 penyakit bersarang dalam badan tanpa dirawat dan tup tup bila tau ada penyakit tu, dah pada peringkat yang teruk dan tak boleh dirawat lagi. Betul tak??
So utk mengurangkan proses HC tu dan untuk mempercepatkan kesan ERC, sis perlu minum air putih CUKUP 3-4L sehari dan gunalah detox untuk toksik dan penyakit badan mudah keluar ye.
Konsisten jer makan ERC walauapepun tindakbalas @ penyakit yang keluar. Dan air putih CUKUP 3-4L sehari. InsyaAllah..

PETUA MAKAN ERC
•••••••••••••••••••
Sebelum kita mkn ERC, selawat 3x dan baca doa dulu minta pada Allah sembuhkan kite segala penyakit, keresahan, sihatkan tubuh badan dan berkesan utk cantik & kurus.
Kita doa sbb semuanya dgn izin Allah.😊

............

Ok...sya nak cerita sikit pasal ERC.

ERC ni xsama tau dgn candy2 yg lain di pasaran. Mmg dah berlambak sekarang candy. Candy2 yg lain tu just utk kulit saja. Atau ada yg utk slimming saja. Yg ERC ni candy 3 in 1 utk whitening, slimming & dalaman wanita. Ala2 jamu pun ada. Dah xpayah nak beli 3 produk berasingan. Jimat tau !!

Ciri2 ERC
••••••••••
ERC
Supplement yg 100% bahan semulajadi.

Tiada bahan kimia langsung. Boleh makan berapa biji sehari sbb bukan ubat yg overdose dan ianya hanya makanan khasiat tambahan harian kita.
(1 biji sehari dah cukup if nak jimat!)

Kesan : seawal sebiji dah rasa ia cuci dalaman dulu dgn proses pelawasan.

Perubahan berapa lama tu x boleh janji sbb bergantung pada body individu. Bergantung pada masalah dalaman dan hormon kita. Ada org cepat dan ada org lambat.. So selfie dulu sblm guna ya.

Healing crisis :  Tergantung pada masalah dalaman masing2.  ERC akan detect dan merawat dalaman anda.  Ada yg rasa denyut2 di buah dada,  sakit pinggang,  sakit sendi, keputihan, jerawat, demam dan lain2 lagi.  Lain org lain healing crisis.  Ada pula tiada langsung healing crisis pada awal pengambilan tapi akan alami healing crisis selepas 2 minggu. Ini semua tergantung pada badan masing2 ada bermasalah ke tidak. ERC merawat dalaman anda yg bermasalah dan ubat doktor hanya sifat sementara menahan kesakitan (painkiller) tapi langsung tak merawat. Utk overcome healing crisis minum air kosong 3-4 litre sehari...

ElishaRoselleCandy🌸All in One Supplement

KENAPA ERC MAHAL DARI YG LAIN ?
•••••••••••••••••••••••••••••••••••

ERC ni ALL IN ONE.. Baru jer beberapa bulan di pasaran tp testimoni beribu..

Produk lain ada tak testimoni meletup mcm ERC? 😊

Nak yg murah, boleh..
Kualiti murah dan mahal.. sama tak?

Efek jangka panjang kne fikir juga..
Ada sesetengah kolagen, mengaktifkan fibroid, cyst dan kanser..

Tapi Alhamdulilah.. ERC menyembuhkan fibroid, cyst, kanser tahap 4.. testimoni pon dah ada 😊 Alhamdulilah..

ERC bukan utk memutihkan kulit sekata satu badan malah akan sihat dalaman dulu yg UTAMA, putih kedua dan slim secara tak sengaja ☺☺

Cuba kite kira2 balik.. Apa yg kite makan nak guna sebelum ni, berkesan ker tak? Dan brp byk kite makan utk setiap masalah kite?

Tapi dgn Dgn ERC, dah TAK PERLU LAGI :

APA2 KRIM @ PIL HORMON
JAMU
VITAMIN C
UBAT KURUS
SUPPLEMENT LAIN

ERC dah cukup utk semua..

ERC (3 in 1) FUNGSI UTAMA :

whitening skin
firming@slim
dalaman wanita (hormon) dan dalaman lelaki

hnya org yg bersabar akn dpt transformasi..
"sihat + cantik".

Sbb erc bukan mcm produk lain. ERC akan ada healing crisis bila bdn kita ada masalah. Org yg sihat mmg x kan rsa healing crisis ni.😂

Bila toksik byk dlm bdn disebabkn cuba produk mcm2 yg kebnyakn skrg mengandungi bahan kimia.

Produk murah dan Cepat cntik,cepat glowing..pastu lama2 kulit jadi rosak.

Jom cantik dan sihat dgn revolusi terkini hanya mudah dgn kemam2 candy ajaib.💃🏻💃🏻
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Bagi yg preggy..

Boleh mkn ERC dlm 6-8bulan ye dan bulan ke9 tu stop sbb takut ketat..

Dlm tempoh 1-5 bulan tu proses alahan, so xyah mkn ERC sbb takut proses tindakbls ERC berlawanan dgn alahan😊
Ada testimonial...Nurse konsisten mkn erc sepanjng mengndung
Die rasa bertenaga je asbab mkn erc😁
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Syukur Alhamdulillah

Makan erc niat utk nk kulit cantik tp dalam sedar tak sedar.. Alhamdulilah jari yg selama ni tak boleh bergerak disebabkan saraf dan sekarang dah boleh digerakkan sejak amalkan erc ni.. Selama ni sis ni ada sakit saraf jari yg bertahan jer dan tak boleh digerakkan tp skrg semua dah berubah sejak amalkan erc.. Alhamdulilah bersyukur sgt!
Kami happy tau dapat bantu ramai org 😍😍💃💃Semuanya dgn izin Allah

Cara makan ERC :

1) Sebiji sehari dah cukup.. Makan sebiji 30 minit sblm breakfast pagi.

2) Jika terlupa mkn pagi, blh makan malam sblm tdo.

3) Jika inginkan hasil kesan yg cepat, makan sebiji sblm breakfast dan sebiji sebelum tdo mlm. (2x sehari sebiji utk hasil yg lebih cepat)

4) Minum air secukupnya utk kesan yg optimum. Apa2 supplement perlukan air dlm 3-4L sehari utk proses badan secara lancar.

5) Perubahan dapat dirasai dari dalaman dahulu sbb ERC membersihkan dalaman dulu.. Cantik dalaman so akn cantiklah luaran.. Air masak minum CUKUP 3-4L sehari..

ElishaRoselleCandy

☛ sms / WhatsApp / WeyChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
☛ www.jelitawifdiyana.my
☛ www.jelitawifdiyana.blogspot.my
☛ ig: jelitawifdiyana






















Share

.

.

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

Get your own free form like this one.