Assalammualaikum & Selamat Sejahtera…Sihat Hari Demi Hari! Cantik! Lawa! Tampil Menawan! Tampil Berkeyakinan! Ceria! Bahagia! Bijak!..Memvariasikan, Khusus Untuk Pengunjung Yang Berkunjung Ke Jelita Wif Diyana,Tidak Kira Usia! Atau Jantina! Menampilkan Pelbagai Info, Juga Perkongsian Lain, Asalkan Menarik & Berilmu Untuk Dikongsikan Bersama Pengunjung..Membuat Jualan Online. Ana Menjual Produk Yang Ana Amalkan, Guna, Pakai, Serta Tahu Akan Keberkesanan Produk Dalam Produk Jualan Ana. InsyaAllah Dengan Pengalaman Yang Ada, Ana Akan Kongsikan Kepada Pelanggan. Untuk Pertanyaan & Pembelian WhatsApp WeChat Telegram 019 700 7507 Jelitawifdiyana Atau Isikan Borang Pesanan. Boleh layari Instagram ig: jelitawifdiyana ... Website www.jelitawifdiyana.my … Telegram group telegram.me/jelitawifdiyana_JWD

SUKA BLOG ANA? ❤✿‿✿❤

Wednesday, January 18, 2017

ELISHA ROSELLE CANDY (ERC) ... TERBUKTI TESTIMONI ERC NIE .. SYUKUR YA ALLAH

SUPLIMENT ALL IN ONE ... ANDA YG BELUM AMALKAN MARI SAMA2 ANA KITA AMALKAN 

ELISHA ROSELLE CANDY (ERC)

INFO ERC :
••••••••••
Semua wanita dan lelaki boleh makan.
Ibu menyusu boleh makan.
Ibu mengandung boleh makan antara kandungan 6-8 bulan sebab awal2 kandungan takut tindakbalas berlawanan dengan alahan dan bila dah 9 bulan, akan jadi ketat pula kalau makan ERC ni.
Pesakit fibroid, cyst, kanser dan semua penyakit boleh makan ERC melainkan penyakit yang tak boleh minum air banyak je.
Tiada pantang ape2.
Masa period boleh makan ERC macam biasa.
Boleh makan dgn ape2 supplement, jamu or ape2 laa tapi actually ERC dah cukup untuk semua (ALL IN ONE).
Minum air masak cukup 3-4L sehari.
Kopi tak bagus dan cuba elakkan. If nak minum sangat, boleh.. tapi jarang2 dan minum jarak 4-5jam dengan makan ERC.

SEBELUM makan ERC, selfie dulu :
•••••••••••••••••••••••••••••••
1)Muka 2)Tangan 3)Masalah2 4)Body

CARA PENGAMBILAN ERC :
•••••••••••••••••••••••••
Sebelum tidur malam, ambil sebiji ERC dan hisap. Then minum air masak segelas sebelum tidur.
Ataupon kalau lupa makan malam, boleh makan pagi sebelum sarapan.
Caranya : Selepas bangun tdo, minum air masak segelas then amik sebiji ERC dan hisap. Sebelum gosok gigi lagi bagus.
Utk seminggu pertama, sila amik 2x sehari iaitu sebelum tidur malam dan selepas bangun pagi (sebelum sarapan).
Then boleh amik sebiji sehari untuk hari berikutnya kalau nak jimat dan bajet kecik.
Tapi kalau nak cepat cantik, putih dan cepat kurus, boleh ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam (bagi yang kurang sabar nak cantik!) Then bila dah dapat result cantik, bolehlah maintain dengan sebiji sehari saja.
Actually sebiji sehari dah cukup untuk dapatkan kesan. Cuma kesannya lambat ke cepat bergantung pada tindakbalas badan dan masalah masing2. Setiap badan tak sama. Apa2 pun kenalah makan ERC konsisten dan air putih tu cukup 3-4L sehari.
Bagi yang terlampau teruja nak cepat berubah, makan 2 biji pagi & 2 biji malam. Kalau tak cukup lagi dengan body. Boleh up lagi dos. Sebab maybe badan sis banyak masalah dan lambat kesan. Hormon & masalah dalaman kite tak sama. Sebab tu kami minta sis selfie sebelum makan. Sebab nanti tak perasan perubahan diri sendiri. Perubahan sikit2 dan bukannya makan harini, esok terus jadi princess!! Itu tak mungkin sis.. hehehe..

Air putih WAJIB CUKUP 3-4L sehari.
Air kurang, result lambat! Nak cantik, putih kurus dan sihat dalaman dan luaran, rajinlah minum air masak cukup ye😊

TINDAKBALAS ERC :
••••••••••••••••••
Akan ada tindakbalas badan bila makan ERC ni.
Semua orang tak sama tindakbalasnya.
Ada orang, makan sebiji dah dapat rasa tindakbalas tu tapi ada orang, dah makan sebulan baru rasa tindakbalas tu. Setiap badan kite tak sama. So just konsisten jer ye.
Tindakbalas setiap orang bergantung pada penyakit yg bersarang dalam badan, hormon yg tak stabil, masalah2 dalaman setiap orang dan toksik2 yang terperap dalam badan selama ni.
Tindakbalas itu semua dipanggil HEALING CRISIS (HC) iaitu Proses Pemulihan.
Badan yang tiada banyak masalah dalaman, akan TIADA HC tu dan perubahan dia akan cepat.
Bagi yang banyak HC tu, bermakna badan sis sebenarnya tak sihat sebelum ni so ERC tengah detect dan repair satu persatu. So sis perlu banyak bersabar jika ingin sihat dalaman dan cantik luaran. Luaran saja cantik buat ape kann?? Tapi dalaman berkarat dan macam2 penyakit bersarang dalam badan tanpa dirawat dan tup tup bila tau ada penyakit tu, dah pada peringkat yang teruk dan tak boleh dirawat lagi. Betul tak??
So utk mengurangkan proses HC tu dan untuk mempercepatkan kesan ERC, sis perlu minum air putih CUKUP 3-4L sehari dan gunalah detox untuk toksik dan penyakit badan mudah keluar ye.
Konsisten jer makan ERC walauapepun tindakbalas @ penyakit yang keluar. Dan air putih CUKUP 3-4L sehari. InsyaAllah..

PETUA MAKAN ERC
•••••••••••••••••••
Sebelum kita mkn ERC, selawat 3x dan baca doa dulu minta pada Allah sembuhkan kite segala penyakit, keresahan, sihatkan tubuh badan dan berkesan utk cantik & kurus.
Kita doa sbb semuanya dgn izin Allah.😊

............

Ok...sya nak cerita sikit pasal ERC.

ERC ni xsama tau dgn candy2 yg lain di pasaran. Mmg dah berlambak sekarang candy. Candy2 yg lain tu just utk kulit saja. Atau ada yg utk slimming saja. Yg ERC ni candy 3 in 1 utk whitening, slimming & dalaman wanita. Ala2 jamu pun ada. Dah xpayah nak beli 3 produk berasingan. Jimat tau !!

Ciri2 ERC
••••••••••
ERC
Supplement yg 100% bahan semulajadi.

Tiada bahan kimia langsung. Boleh makan berapa biji sehari sbb bukan ubat yg overdose dan ianya hanya makanan khasiat tambahan harian kita.
(1 biji sehari dah cukup if nak jimat!)

Kesan : seawal sebiji dah rasa ia cuci dalaman dulu dgn proses pelawasan.

Perubahan berapa lama tu x boleh janji sbb bergantung pada body individu. Bergantung pada masalah dalaman dan hormon kita. Ada org cepat dan ada org lambat.. So selfie dulu sblm guna ya.

Healing crisis :  Tergantung pada masalah dalaman masing2.  ERC akan detect dan merawat dalaman anda.  Ada yg rasa denyut2 di buah dada,  sakit pinggang,  sakit sendi, keputihan, jerawat, demam dan lain2 lagi.  Lain org lain healing crisis.  Ada pula tiada langsung healing crisis pada awal pengambilan tapi akan alami healing crisis selepas 2 minggu. Ini semua tergantung pada badan masing2 ada bermasalah ke tidak. ERC merawat dalaman anda yg bermasalah dan ubat doktor hanya sifat sementara menahan kesakitan (painkiller) tapi langsung tak merawat. Utk overcome healing crisis minum air kosong 3-4 litre sehari...

ElishaRoselleCandy🌸All in One Supplement

KENAPA ERC MAHAL DARI YG LAIN ?
•••••••••••••••••••••••••••••••••••

ERC ni ALL IN ONE.. Baru jer beberapa bulan di pasaran tp testimoni beribu..

Produk lain ada tak testimoni meletup mcm ERC? 😊

Nak yg murah, boleh..
Kualiti murah dan mahal.. sama tak?

Efek jangka panjang kne fikir juga..
Ada sesetengah kolagen, mengaktifkan fibroid, cyst dan kanser..

Tapi Alhamdulilah.. ERC menyembuhkan fibroid, cyst, kanser tahap 4.. testimoni pon dah ada 😊 Alhamdulilah..

ERC bukan utk memutihkan kulit sekata satu badan malah akan sihat dalaman dulu yg UTAMA, putih kedua dan slim secara tak sengaja ☺☺

Cuba kite kira2 balik.. Apa yg kite makan nak guna sebelum ni, berkesan ker tak? Dan brp byk kite makan utk setiap masalah kite?

Tapi dgn Dgn ERC, dah TAK PERLU LAGI :

APA2 KRIM @ PIL HORMON
JAMU
VITAMIN C
UBAT KURUS
SUPPLEMENT LAIN

ERC dah cukup utk semua..

ERC (3 in 1) FUNGSI UTAMA :

whitening skin
firming@slim
dalaman wanita (hormon) dan dalaman lelaki

hnya org yg bersabar akn dpt transformasi..
"sihat + cantik".

Sbb erc bukan mcm produk lain. ERC akan ada healing crisis bila bdn kita ada masalah. Org yg sihat mmg x kan rsa healing crisis ni.😂

Bila toksik byk dlm bdn disebabkn cuba produk mcm2 yg kebnyakn skrg mengandungi bahan kimia.

Produk murah dan Cepat cntik,cepat glowing..pastu lama2 kulit jadi rosak.

Jom cantik dan sihat dgn revolusi terkini hanya mudah dgn kemam2 candy ajaib.💃🏻💃🏻
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Bagi yg preggy..

Boleh mkn ERC dlm 6-8bulan ye dan bulan ke9 tu stop sbb takut ketat..

Dlm tempoh 1-5 bulan tu proses alahan, so xyah mkn ERC sbb takut proses tindakbls ERC berlawanan dgn alahan😊
Ada testimonial...Nurse konsisten mkn erc sepanjng mengndung
Die rasa bertenaga je asbab mkn erc😁
••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Syukur Alhamdulillah

Makan erc niat utk nk kulit cantik tp dalam sedar tak sedar.. Alhamdulilah jari yg selama ni tak boleh bergerak disebabkan saraf dan sekarang dah boleh digerakkan sejak amalkan erc ni.. Selama ni sis ni ada sakit saraf jari yg bertahan jer dan tak boleh digerakkan tp skrg semua dah berubah sejak amalkan erc.. Alhamdulilah bersyukur sgt!
Kami happy tau dapat bantu ramai org 😍😍💃💃Semuanya dgn izin Allah

Cara makan ERC :

1) Sebiji sehari dah cukup.. Makan sebiji 30 minit sblm breakfast pagi.

2) Jika terlupa mkn pagi, blh makan malam sblm tdo.

3) Jika inginkan hasil kesan yg cepat, makan sebiji sblm breakfast dan sebiji sebelum tdo mlm. (2x sehari sebiji utk hasil yg lebih cepat)

4) Minum air secukupnya utk kesan yg optimum. Apa2 supplement perlukan air dlm 3-4L sehari utk proses badan secara lancar.

5) Perubahan dapat dirasai dari dalaman dahulu sbb ERC membersihkan dalaman dulu.. Cantik dalaman so akn cantiklah luaran.. Air masak minum CUKUP 3-4L sehari..

ElishaRoselleCandy

☛ sms / WhatsApp / WeyChat / Telegram 019.7007.507 jelitawifdiyana
☛ www.jelitawifdiyana.my
☛ www.jelitawifdiyana.blogspot.my
☛ ig: jelitawifdiyana






















No comments:

Post a Comment

Share

.

.

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

Get your own free form like this one.