بسم الله الرحمن الرحيم

Assalammualaikum & Selamat Sejahtera..Sihat Hari Demi Hari! Cantik! Lawa! Tampil Menawan! Tampil Berkeyakinan! Ceria! Bahagia! Bijak!..Memvariasikan, Khusus Untuk Pengunjung Yang Berkunjung Ke Jelita Wif Diyana,Tidak Kira Usia! Atau Jantina! Menampilkan Pelbagai Info, Juga Perkongsian Lain, Asalkan Menarik & Berilmu Untuk Dikongsikan Bersama Pengunjung..Membuat Jualan Online Tidak Menjual Banyak Produk, Ana Menjual Produk Yang Ana Amalkan, Guna, Pakai, Serta Tahu Akan Keberkesanan Produk Dalam Produk Jualan Ana. InsyaAllah Dengan Pengalaman Yang Ada, Ana Akan Kongsikan Kepada Pelanggan. Untuk Pertanyaan & Pembelian..Isikan Borang Pesanan/WhatsApp/SMS 019.7007.507✿◠‿◠

SUKA BLOG ANA? ❤✿‿✿❤

AS BEAUTY'A SIMPLE BEAUTY'

As Beauty ‘A Simple Beauty’ Produk Rawatan Wajah & Spa
AS Beauty'A Simple Beauty' Treatment SkinCare
RINGKASAN MNGENAI PRODUK AS Beauty'A Simple Beauty'


BERMINAT MENJADI DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...
alhamdulillah,boleh dapatkan kesemua produk keluaran AS Beauty secara online atau secara terus bersama ana,kualiti terjamin..ana merupakan aktive online/pengedar jajahan/stokis sah AS Beauty

...inbox@pm/WhatsApp/sms 0197007507
inbox di sini utk order
atau di sini

KLIK SINI===>>> VIDEO PRODUK AS BEAUTY

   GUNAKAN TANPA WAS-WAS! .. ANDA PASTI TIDAK AKAN MENAFIKAN KEBERKESANANNYA..ALHAMDULILLAH TERKENAL MUKA ATAS MUKA & SETANDING PRODUK RAWATAN PAKAR...BEBAS MASALAH...SEMAKIN HARI KULIT AKAN SIHAT DAN BERSIH...ALHAMDULILLAH ✿◠‿


Produk rawatan muka daripada bahan semula jadi yang ringkas dan memberi kesan menakjubkan hanya 3 langkah ringkas kulit akan nampak berseri,halus, dan bersih..produk tambahan nya memberikan kesan yang lebih menakjubkan.Membuatkan anda tampil berkeyakinan dengan kulit sempurna bersih dan sihat.Masalah! tiada lagi.

Set rawatan penjagaan wajah AS Beauty mengandungi (MSM) yang berfungsi menyusun semula struktur kolagen pada kulit bagi melambatkan proses penuaan,mengurangkan garis-garis halus serta menegangkan kulit. Meningkatkan transformasi tenaga(metabolisme) kulit dengan menyinkirkan sel-sel mati dan kulit rosak melalui penjanaan semula sel-sel kulit yang baru yang lebih sihat,bersih cerah,halus dan berseri. Krim AS Beauty dirumuskan dari serbuk mutiara air tawar yang bertindak mencerahkan wajah secara semulajadi. Kandungan vitamin E di dalam sabun AS Beauty juga merawat wajah dengan menghilangkan jeragat,bekas jerawat,jeragat,lingkaran gelap (eye bag),mengatasi masalah resdung,serta berupaya mengecilkan pori-pori di wajah.

3 LANGKAH MUDAH AS BEAUTY

* Gunakan sabun muka AS Beauty yang dirumus khas dari madu dan extract buah-buahan untuk mencuci kulit wajah sekurang-kurangnya 2 kali sehari (pagi selepas bangun dan malam sebelum tidur).

* Krim malam AS Beauty (night cream) mengandungi sebuk mutiara air tawar dan MSM. Digunakan pada malam hari bagi merawat wajah sewaktu tidur,ketika penjanaan semula kulit sedang berlaku.

* Krim siang AS Beauty (night cream) menggunakan bahan semulajadi seperti kunyit dan timun> Digunakan pada siang hari bagi  melindungi kulit dari sinaran UV dan juga sesuai dipakai sebagai alas bedak.

PERINCIAN TATACARA

* Sebelum menggunakan produk AS Beauty 3in1,adalah digalakkan untuk merehatkan wajah selama 3 atau 4 hari bagi mengelakkan kulit mengalami tekanan/terkejut dengan penerimaan produk baru.

* Cuci muka dengan sabun dan pakai krim siang sahaja dahulu untuk 3 hari,kemudian diteruskan dengan penggunaan krim malam pada waktu malam sebelum tidur. Bagi mereka yang mempunyai kulit sensitif,adalah disarankan untuk menyapu sedikit sahaja krim malam beserta dengan air pada muka.

* Tidak digalakkan untuk mencampurkan sebarang produk lain di wajah sepanjang tempoh rawatan untuk mendapatkan hasil rawatan yang memuaskan.

* Antara kesan penggunaan awal adalah kulit terasa sedikit pedih akibat pengelupasan halus,gatal,ditempat tertentu (proses detox-menyah toksin dari kulit), muka berminyak dengan berlebihan dalam 4 hingga 7 hari dan kesan akan beransur hilang secara perlahan-lahan selepas itu.

* Kulit bermasalah yang kurang mendapat penjagaan dan kesan negatif dari penggunaan produk terdahulu yang mengandungi bahan kimia akan mengalami pengelupasan halus,kulit menjadi kering dan sedikit kesat.

* Jika kulit  terasa kering sepanjang rawatan,sapu krim pada muka semasa kulit masih dalam keadaan basah (selepas cuci dengan sabun,lap sedikit sahaja lebihan air dengan tuala) dengan cara ini,sapuan akan menjadi lebih mudah dan rata.

* Kulit akan mendapat kelembapan semulajadi sepenuhnya dan terasa halus dalam masa 1 hingga 3 minggu bergantung kepada jenis dan komposisi kulit.

* Sekiranya produk AS Beauty ini sudah serasi dengan kulit dan mendapat hasil yang memuaskan,penggunaan krim malam boleh dikurangkan atau diselangkan (cuma 2 atau 3 kali seminggu) sekadar penjagaan muka dan bukan lagi sebagai rawatan. Namun penggunana krim siang boleh diteruskan sebagai perlindungan sinar UV yang boleh merosakkan kulit.





***********************************************************
~ AS Beauty'A Simple Beauty' ~
* ORIGINAL..bukan produk penjenamaan semula(rebranding)
* mula dipasarkan secara komersial pada tahun 2007
* berkelulusan KKM
* mendapat sijil HALAL dari JAKIM
* bebas HYDROQUINONE dan bahan2 bahaya
* mempunyai laman web,blogspot,iklan majalah,iklan berita,group dan page rasmi
* kawalan harga ketat..dapatkan melalui pengedar2 sah
* terkenal muka atas muka
* setanding produk rawatan pakar
* gunakan tanpa was-was!

***********************************************************
PRODUK AS BEAUTY'A SIMPLE BEAUTY' RAWATAN WAJAH & SPA


TERBARU DARI AS BEAUTY 2014
BEDAK PADAT & DAY CREAM 25GM
3IN1 SET & TRIAL (VITAMIN C SOAP) KINI DAH ADA SET




3IN1 (SET BESAR)
AS Beauty Rawatan Wajah 3in1 Set
* vitamin E soap (65g)
* day cream (15g)
* night cream (15g)

- sesuai utk semua jenis kulit
- sesuai juga untuk kaum lelaki
- boleh bertahan 3 bulan ke 4 bulan
(penggunaan awal jangan berjimat)

Cara Penggunaan
* Gunakan sabun muka AS Beauty yang dirumus khas dari madu dan extract buah-buahan untuk mencuci kulit wajah sekurang-kurangnya 2 kali sehari (pagi selepas bangun dan malam sebelum tidur).
* Krim malam AS Beauty (night cream) mengandungi sebuk mutiara air tawar dan MSM. Digunakan pada malam hari bagi merawat wajah sewaktu tidur,ketika penjanaan semula kulit sedang berlaku.
* Krim siang AS Beauty (night cream) menggunakan bahan semulajadi seperti kunyit dan timun> Digunakan pada siang hari bagi melindungi kulit dari sinaran UV dan juga sesuai dipakai sebagai alas bedak.

Faedah-faedahnya:
- Mencerahkan wajah.
- Menghilangkan jeragat, jerawat dan bekas jerawat.
- Mengecilkan pori-pori dan menegangkan wajah.
- Wajah kelihatan cerah dan berseri secara semulajadi.

TRIAL 3IN1 SET (SET PERCUBAAN)

AS Beauty Rawatan Wajah Trial Set
* vitamin E soap (65g dibahagi kpd 4 bahagian)
* day cream (7g)
* night cream (7g)

- sesuai utk semua jenis kulit
- sesuai juga untuk kaum lelaki
- bertahan 3 minggu ke 1 bulan
(penggunaan awal jangan berjimat)

Cara Penggunaan
* Gunakan sabun muka AS Beauty yang dirumus khas dari madu dan extract buah-buahan untuk mencuci kulit wajah sekurang-kurangnya 2 kali sehari (pagi selepas bangun dan malam sebelum tidur).
* Krim malam AS Beauty (night cream)
 mengandungi sebuk mutiara air tawar dan MSM. Digunakan pada malam hari bagi merawat wajah sewaktu tidur,ketika penjanaan semula kulit sedang berlaku.
* Krim siang AS Beauty (night cream) menggunakan bahan semulajadi seperti kunyit dan timun> Digunakan pada siang hari bagi melindungi kulit dari sinaran UV dan juga sesuai dipakai sebagai alas bedak.

Faedah-faedahnya:
- Mencerahkan wajah.
- Menghilangkan jeragat, jerawat dan bekas jerawat.
- Mengecilkan pori-pori dan menegangkan wajah.

VITAMIN E / VITAMIN C ~ SOAP
AS Beauty Vitamin E soap
Natural dan wangi
Natural Vitamin E (Tocopherol Acetate)
- Membantu meningkatkan metabolisma untuk pertumbuhan kulit, melambatkan proses penuaan, mengurangkan kedutan dan menganjalkan kulit secara semulajadi.
- Mengekalkan dan mengimbangkan kelembapan dan juga kesegaran serta melicinkan kulit.
- Tidak mengandungi pewarna tambahan dan kurang alkali
- Sesuai untuk semua jenis kulit.

AS Beauty Vitamin C soap
- Natural dan wangi
- Mempunyai Natural Vitamin C
- membantu meningkatkan metabolisma, melambatkan proses penuaan, mengurangkan kedutan dan menganjalkan kulit secara semulajadi.
- Mengimbangkan kelembapan dan menyegarkan kulit.
- Tidak mengandungi pewarna tambahan.
- Amat sesuai untuk kulit matang.


DAY CREAM / NIGHT CREAM

AS Beauty Day Cream
Dipakai siang hari sebagai asas bedak dan melindungi kulit daripada sinaran matahari (UV Protection)
Faedah Penggunaannya:`
- Dapat mencerahkan wajah
- Menghilangkan noda-noda hitam
- Menghilangkan jerawat dan bekas jerawat
- Mengecilkan pori-pori
- Wajah kelihatan cerah, bersih dan berseri

AS Beauty Night Ceream
Dipakai pada malam hari selepas menggunakan sabun AS Beauty
Faedah Penggunaannya:
- Dapat mencerahkan wajah
- Menghilangkan noda-noda hitam
- Menghilangkan jerawat dan bekas jerawat
- Mengecilkan pori-pori
- Wajah kelihatan cerah, bersih dan berseri


Rangkaina Rawatan Spa AS Beauty
AS BEAUTY AROMATHERAPY - Produk yang dihasilkan ialah SERUM yang diperbuat dari estrak bahan organik yang semula jadi.Serum terpilih khas untuk merawat muka, badan dan mahkota wanita.

Aromatherapy Serum yg terbahagi kepada 3 jenis..setiap serum berfungsi merawat dengan lebih mendalam..aroma serum mampu merawat dr dalam miskipun penggunaan hanya dilakukan diluar dengan hanya sapuan beberapa titik sahaja...

==Facial serum==
Meningkatkan semangat dan melegakan sistem saraf.
Untuk keseimbangan emosi, hormon dan sistem saraf.
Baik untuk menghilangkan jerawat dan masalah kulit.
Melawan jangkitan fungus.
Meredakan tekanan dan mengurangkan simptom PMT dan menopaus.
Merangsang peredaran darah dan baik untuk meditasi.

Kandungan:
- Grapeseed oil
- Primrose
- Vit e
- Rosehip oil
- Jojoba
- Geranium
- Iris Lavender
- Tea tree
- Clary sage
- Vertiver

==Body serum==
Nyah toksin di dalam badan.
Mengimbangi hormon, perasaan dan emosi.
Menghilangkan kesan parut dan selulit.-Memperbaiki tona kulit yang tidak sekata.
Mencerahkan kulit.
Memperbaiki aliran darah di dalam badan.
Menganjalkan breast & mencantikkan lapisan kulit dr dalam ..dapat mengaktive serta membina sel dan melancarkan perjalanan darah.

Kandungan:
- Extra virgin olive oil
- Sweet almond
- Vit e
- Primrose
- Geranium
- Lavender ginger
- Lemongrass

===Love Oil===
Meningkatkan sistem reproduktif.
Menghalang pembiakan bakteria/fungus pada kulit.
Terapi penggantian haruman, merangsang
bahagian otak yang mengawal aktiviti seks.
Mengurangkan rasa tidak selesa pada faraj.
Dapat merawat buasir

Kandungan:
- Rosemary
- Black paper
- Lemon grass
- Grapefruit
- Primrose

AROMATHERAPY (FACIAL ANTI AGEING SERUM/BODY SERUM/LOVE OIL)
3 TEKNIK PENGGUNAAN AROMATHERAPY FACIAL ANTI AGENG SERUM
KE TIGA-TIGA TEKNIK INI SELAMAT DIGUNAKAN..ANDA BOLEH PILIH MENGIKUT KESELESAAN KULIT ANDA...(By DiyAna MA)
Aromatherapy Facial Anti Ageing Serum
-Meningkatkan semangat dan melegakan sistem saraf.
-Sempurna untuk keseimbangan emosi, hormon dan sistem saraf.
-Baik untuk menghilangkan jerawat dan masalah kulit.
-Melawan jangkitan fungus.
-Meredakan tekanan dan mengurangkan simptom PMT dan menopaus.
-Merangsang peredaran darah dan baik untuk meditasi.

Fungsinya:
* merangsang serta dapat melancarkan perjalanan darah juga dapat merawat masalah migren(sesetenagh pengguna akan mengalami sakit kepala,tp ini tindak balas hanya sementara)
* bertindak mempercepatkan lagi proses rawatan
* mengatasi masalah resdung dgn merawat secara lembut..boleh dirasai tindak balas rawatan di sekitar kawasan telinga mata dan lubang hidung(sesetengah mula2 akan mengalami kekerapan bersin serta ketidakselesaan pd anggota muka)
* bukan sahaja merawat secara luaran..secara dalaman juga facial serum dapat bertindak merawat masalah2 dalaman.Kebanyakan masalah di wajah juga berpunca daripada dalaman yang tidak seimbang dan bermasalah,jadi facial serum mampu berfungsi melawan,merawat serta mengatasi masalah tersebut.
* boleh dijadikan rawatan stim muka.Lakukan sendiri sudah memadai.Cara ini dapat juga menenangkan minda dan mengatasi masalah sakit kepala.Secara tidak langsung serum lebih mudah serap dgn jelas,kerana aroma facial serum berfungsi dapat merawat secara mendalam.
* menjadikan make-up lebih tahan lama,muka segar bertenaga.Kulit lebih anjal dan terbentuk.
* terdapat 2 teknik boleh dilakukan.Teknik petama,lakukan dengan penggunaan hanya serum terus ke kulit. Manakala teknik ke2. Iaitu secara pakaikan facial serum setiap kali selepas mencuci muka dalam keadaan wajah yang basah.

TEKNIK PETAMA:
AS Beauty Night Cream digunakan setiap kali anda hendak tidur malam .. Lakukan perkara yang sama seperti membasuh muka dan gunakan dalam keadaan wajah basah adalah lebih baik. Hanya pakai nipis sahaja sudah memadai,pakai lebih pun tidak menadi masalah.Jika pakai dlm keadaan muka basah..muka tidak terasa melekit apabila wajah dah kering.walaupun wajah dah sihat,bersih dan proses rawatan dah sempurna,tidak menjadi masalah kalau pakai night cream stp hari…AS Beauty tidak berfungsi menipiskan kulit wajah..Boleh pakai bersama Aromatherapy Essential Oils For Facial Serum. Cara nya, memadai gunakan masa malam sebelum tido ketika nak tido sahaja..selepas mencuci muka,cuci telinga dan leher sekali..selepas itu lap muka guna tuala,jgn guna tisu..dan titikkan serum 2 titik kat telapak tangan..lalu diusapkan dan dimulai dari dagu bawah ke atas..dan ratakan keseluruh wajah termasuk keliling mata,dan selebihnya sapukan ke telinga dan leher..dan baru pakai night cream..ratakan night cream ke semua bahagian muka kecuali kawasan keliling mata yg lembut jgn sapu..selebihnya yang ada pada jari,sapukan juga ker telinga dan leher..blh pakai setiap hari serum tersebut..tp memadai juga pakai kan selang seli..buat pengguna awal,gunakan setiap hari.Boleh pakai serum pd siang hari spt yg disarankan,pakai waktu awal pagi selepas mencuci muka,lap dan pakai serum 1 titik,kemuan pakaikan day cream..tapi pastikan muka dicuci sebelum tengahhari..ini dilakukan krn serum merupakan pure oil..adalah ana sarankan lebih baik cuci muka jgn bawa ker tengahhari dan petang hari..selepas cuci muka pakaikan seperti biasa day cream dalam keadaan muka basah..jangan mis selepas cuci muka pastikan guna day cream..cara ini dapat mengelak kulit dari berlaku iritasi kulit,atau radangan kulit..terutama pd pengguna awal AS Beauty .Tapi pada pandangan ana,pengguna awal,memadai pakai serum waktu malam seperti cara yg ana sarankan..

TEKNIK KEDUA:
AS Beauty'A Simple Beauty' Rawatan Wajah
3in1 Set + Aromatherapy Facial Anti Ageing Serum + Bekas Spray

semburkan di seluruh wajah,telinga,leher,tengkuk,seluruh kulit pun boleh..rasai keberkesanannya...

Aromatherapy Facial Anti Ageing Serum dengan menitikkan beberapa titik ke dalam bekas spray berisi air..jadi setiap kali selepas mencuci muka,dan lap muka menggunakan tuala bersih,basahkan wajah dengan menyemburkan muka bersama (bekas spray yang bercampur Aromatherapy Facial Anti Ageing Serum)..jadi dalam keadan wajah yang basah,gunakan day cream macam biasa...

* boleh guna bekas spray mcm mana sekali pun
* bawa botol spray di mana2 sahaja..mudah digunakan,sudah semestinya sebelum mengenakan day cream di wajah,telinga dan leher..kulit seharusnya dibasahkan..jadi mudah kan
* Aromatherapy Facial Anti Ageing Serum pun sentiasa digunakan..malah menyeluruh kawasan kulit mendapat kebaikan serta khasiat yg terkandung di dalam serum ini
* rasakan haruman yg lembut yang meresap..pastinya tenang
* hanya semburkan pada awal penggunaan..memadai sekali lakukan..wajah akan bertenaga..make-up tahan lebih lama
* bersama gabungan 3in1 set + facial serum menjadikan proses rawatan lebih lengkap serta sempurna

TEKNIK KE3
LANGKAH PETAMA:
* membersihkan wajah...
* sabun kan wajah,telinga & leher
* buat ulangan cucian dan
* bilas bersih
* pastikan wajah,telinga & leher dijaga sama

LANGKAH KEDUA:
* selepas bilas..hanya buang air berlebihan di wajah
* titik kan Aromatherapy Anti Ageing Serum di telapak tangan..memadai 1 titik halus
* temukan kedua telapak tangan dan mula kan langkah meratakan keseluruh wajah,
termasuk keliling mata,telingan dan leher
* mulakan dari dagu ke atas
* sesudah rata,wajah yg masih basah tadi...
* letakkan day cream pada bahagian2 tertentu cth. nya di dahi,pipi,tulang hidung,dagu dan leher
* ratakan keseluruh wajah..jika lambat kering ratakan sehingga kering atau gunakan kad untuk proses pengeringan yang lebih cepat
* bersama as beauty boleh pakai bedak atau tidak perlu.
* day cream as beauty berfungsi juga sebagai base makeup,jd penggunaan bedak loose khusus untuk wajah sudai memadai..malah dengan mengenakan bedak loose ia amat sesuai pada individu kulit yang bermasalah seperti jerawat khususnya.
* ramai juga yg bertanya blh kah bila pakai produk rawatan wajah as beauty,pakai bedak..jawapan nya mmg boleh tidak menjadi masalah..ttp bedak tersebut semestinya yg khusus tuk wajah..dan yg bersesuian dgn kulit wajah individu..jika ada masalah kulit wajah elakkan pakai bedak padat(berfoundation)..sebab bedak padat yg tak sesuai adalah punca y kulit muka kita bermasalah.
* kini as beauty dah ada foundation,dlm pasaran bermula 1/6/13..AS Beauty kini ada foundation,foundation ini dereka khas sesuai dgn kulit wajah yg ok dan ada masalah..dengan penggunaan as beauty foundation tatarias wajah anda pebih sempurna,dan kemas..tampak makeup yg semulajadi..foundation as beauty tidak berminyak dan ia mudah cuci,tanpa spf,jd amat disarankan penggunaan day cream sebelum menggunakan foundation...namun begitu ia bergantung pd keselesaan individu itu sendiri..blh lihat info di sini...www.facebook.com/photo.php?fbid=4605152220728&set=o.252902498189985&type=3&theater
* selepas itu boleh oleskan bedak loose khusus tuk wajah atau tidak perlu.

* bedak loose yang sesuai digabungkan bersama AS Beauty,loose powder (3W Clinic Professional Natural Make-Up Powder)

Aromatherapy Body Serum
-Nyah toksin di dalam badan.
-Mengimbangi hormon, perasaan dan emosi.
-Menghilangkan kesan parut dan selulit.
-Memperbaiki tona kulit yang tidak sekata.
-Mencerahkan kulit.
-Memperbaiki aliran darah di dalam badan.

Fungsinya:
* mengawal keseimbangan minda serta meditasi
* mengatasi masalah sakit kepala disebabkan migren,pening,mabuk laut,loya serta mual
* dapat mengurangkan serta mengubati masalah lenguh2 sendi,selulit,senak perut,serta berfungsi membuang toksin
* merupakan produk yg memberi ketenangan,merawat ketegangan
* bagus untuk perjalanan darah yang sempurna dari dalam,termasuk kawasan buah dada. Serum dapat menganjalkan breast..sebab fungsi body serum antaranya dapat mengaktive serta membina sel dan melancarkan perjalanan darah..tidak membesarkan,tapi keanjalan tu boleh berlaku.Keanjalan kulit serta dapat juga mencantikkan bahagian kulit.
* Bagus untuk ibu yg menyusukan anak.Ini kerana perjalanan darah untuk tindak balas penyusuan lebih sihat.
* boleh dijadikan mandian terapi diri juga untuk kesegaran berpanjangan.

Cara penggunaan:
- Dilakukan selepas mandi. Hanya setitik atau lebih diletakkan pada telapak tangan dan usap dari bawah ke atas(Untuk umat islam berselawat lah sebelum mengusap ke badan). Secara lalu atau terkena sedikit pada kulit atau kawasan yang cenderung kepada masalah.
- Untuk mandian pula,selepas mandi,iaitu bilasan terakhir,titikkan di dlm tap mandi atau baldi beberapa titik,dan mula kan jirusan dari atas kepala ke bawah..ini dpt membantu dr segi tenaga dan seri..bagi yg umat islam berselawat lah..sebelum melakukan nya.

Aromatherapy Love Oil (for women)
-Meningkatkan sistem reproduktif.
-Menghalang
 pembiakan bakteria/fungus pada kulit.
-Terapi penggantian haruman, merangsang
bahagian otak yang mengawal aktiviti seks.
-Mengurangkan rasa tidak selesa pada faraj.

Fungsinya:
*merawat,mencantikkan,juga menyembuh..digunakan untuk bahagian luaran sahaja dengan sedikit atau setitik dah memadai dengan menyapukan ke dinding luaran kemaluan..lakukan setiap kali selepas mandi atau setiap kali selepas membersihkan kemaluan.Kegunaan kerap amat disarankan.
*dapat mengatasi masalah bau serta mengatasi
masalah fungus.
*dapat mencantikkan kawasan luaran
kemaluan,mencerahkan serta meneganggang kan kulit.
*walaupun digunakan hanya untuk
luaran..manfaat serta kebaikan nya mampu merawat dari dalam..bagus tuk sistem
serta masalah dalaman wanita..cth:yang mengalami masalah haid tidak
tetap,senggugut,rahim tak kuat dll.
*meningkatkan serta menaikkan hubungan bersama pasangan (suami&isteri)
*boleh dititiskan kedalam bekas atau gayung utk dijadikan bilasan akhir cucian.
*untuk kebaikan umum(lelaki&wanita)..love oil juga bagus untuk mengatasi masalah BUASIR.

Cara penggunaan:
Hanya setitik diletakkan pada jari manis,dan sapu kan pada dinding kemaluan.Jangan masukkan ke dalam kemaluan.(Untuk umat islam berselawat lah sebelum menyapu). Rasakan kelainan di awal penggunaan.


FOUNDATION

AS Beauty Foundation(Bedak Asas) 20gm
- Digunakan selepas penggunaan krim siang
- Berfungsi menutup cela di wajah dengan menghasilkan
tekstur kulit yang kelihatan gebu,halus, dan mulus (flawless)
- Krim yang ringan dan lembut memudahkan sapuan pada
wajah sekaligus memberikan sentuhan yang natural

(AS 01 - NATURAL/BEIGE)
*sesuai utk semua jenis ton kulit*

Kini rawatan wajah bertambah lengkap dengan kemunculan AS Beauty Foundation..pastinya kini tak perlu risau untuk mencari bedak wajah yg sesuai..1 warna (AS 01 - NATURAL/BEIGE) sesuai utk semua jenis ton kulit..digunakan setiap kali selepas menggunakan day cream..dan selepas itu boleh lah dioleskan pula dgn loose powder/loose compact powder yg khusus tuk wajah..utk melengkapkan tatarias wajah anda..tak pakai loose powder pun tak apa...

Ringan,mudah sapu dan mudah serap..terasa ringan,tidak melekit dan tak berminyak..tidak pun terasa gatal,juga tidak menimbulkan jerawat..sememangnya gabungan serasi as beauty 3in1 set..kini tak perlu nak cari foundation lain..as beauty dah ada foundation sendiri..selepas itu tak pakai bedak pun boleh..nak oleskan bedak loose/bedak tabur khusus tuk wajah pun boleh. Ikut keselesan individu ✿‿✿

info: sapu dgn jari pun ok..dgn span padat foundation tu pun ok..pd ana biar sapu guna jari..tak perlu tambah kos dan kalau pakai span,nanti penjagaan span lagi nak kena jaga..bakteria mudah ada pd span..jd gunakan shj jari..

INFO by ~ AS Beauty (Official Page)
Sekiranya terpaksa terdedah dgn kerap pada persekitaran luar, cuci muka dgn sabun As Beauty selepas setiap kali kulit anda terdedah dan untuk lebih perlindungan jangan lupa pakaikan Day Cream (Krim siang) As beauty setiap kali sebelum keluar rumah, pakailah bersama As Beauty foundation (bedak asas) untuk perlindungan maksimum.


SPA SOAP (BODY SOAP)

AS Beauty Spa Soap..Vitamin E
Sabun SPA dengan bahan pencerah semulajadi membuatkan kulit kelihatan bersih, berseri dan nampak cerah dan sekata. Diperkaya dengan kombinasi extract buah-buahan dan natural vitamin E untuk membersihkan kulit supaya nampak lebih cerah dengan penggunaan secara teratur.
SET BODY SOAP + AROMATHERAPY

ALPH COLLAGEN
AS BEAUTY ALPHA COLLAGEN Tahukah anda?
Lebih dari 30% kandungan protein di dalam tubuh anda adalah collagen?
Lebih dari 70% protein dalam jaringan tisu penghubung adalah collagen?
Jaringan tersebut adalah penghubung utama organ tulang, kulit, rambut dan kuku anda.

ALPHA GEL COLLAGEN adalah collagen semula jadi yang tinggi kandungan protein dan diperbuat daripada ekstrak tulang sapi yang terpilih. ALPHA GEL COLLAGEN berfungsi memelihara keremajaan, kecantikan, menyuburkan rambut dan kuku, melincirkan sendi dan membina kekuatan tulang.

Cell Regeneration & Anti Aging
Collagen merupakan bahan utama dalam penghasilan sel-sel kulit. Penghasilan collagen berkurang secara semula jadi seiring dengan peningkatan usia. Nutrisi collagen adalah unsur utama dalam melambatkan proses penuaan.

Menyembuhkan Sakit Sendi
Collagen merupakan bahan utama dalam pengisian bendalir dalam sendi. Sakit dan sengal pada sendi ialah disebabkan oleh bendalir dalam sendi (Bendalir Sinovia) telah haus, menyebabkan tulang saling bersentuhan dan menyebabkan rasa sakit. Dengan pengambilan collagen, bendalir tersebut akan terisi kembali dan sakit beransur hilang.

Nutrisi Osteoporosis
Tulang tidak hanya terdiri daripada unsur kalsium sahaja tetapi mempunyai sel-sel yang membentuk jaringan yang kompleks yang dikenali sebgai collagen. pada usia 35 tahun, tulang mengalami penurunan jisim dan ketumpatan, hal ini disebabkan oleh collagen dalam tubuh yang telah menurun. Dengan pengambilan collagen, maka tubuh badan dapat membina sel-sel tulang yang baru sehingga tulang kembali kuat.

As Beauty ALPHA Collagen 100gm
RM140(wm) / RM147(em)

100% Kolagen Tulen Tulang Lembu Halal (Halal Bovine Collagen), Tanpa Lemak Pengawet!

ALPHA Collagen adalah kolagen semulajadi (gelatin hydrolisate) berprotein tinggi yang mudah diserap oleh tubuh dan sangat berfaedah pada kesihatan iaitu sebagai pemakanan semulajadi utk:
- Anti Penuaan
- Sakit Sendi
- Osteoporosis
- Kecantikan (kulit, kuku & rambut)
- Pertumbuhan sel

*collagen adalah protien yang paling penting di dalam badan manusia.Ianya membina 75% daripada tisu kulit dan bertindak sebagai pemegang untuk pembentukan struktur badan kita.apabila umur meningkat 25 tahun,collagen akan mula berkurang sebanyak 1.5% setiap tahun dan bila mencecah usia 40 tahun,kolagen dalam badan akan hilang sebanyak 40%. Ketika ini kulit mula kendur dan berkedut.

Asmak Md Noor: Sudah setahun akak meminum alpha collegen setiap pagi sebelum sarapan. terbukti ia membantu menghilankan rasa sakit di lutut, sendi dan yang paling penting kuku akak tidak senang patah dan keras lagi. Maklumlah warga emas.

Siti Aisyah Abdul Ghani:In Shaa Allah pengambilan secara konsisten akan memberikan kesan dan menampakan hasil..bukan saja pd kesihatan kulit dan anti penuaan tp kesihatan keseluruhan tubuh badan. Cuma anda tidak perlu mengambilnya semasa 'period' kerana ia akan merangsang 'heavy menses'. Kemudian setelah habis 'period' boleh ambil seperti biasa. Cube dulu br anda tahu kesannya. Selamat mencuba .Tqvm!!!

Kegunaan:
Membantu mencegah penuaan kulit dan reput tulang
Membantu menyuburkan rambut dan menguatkan kuku
Menghaluskan dan menegangkan kulit
Memulih dan meremajakan kulit

CARA-CARA PENGGUNAAN PRODUK AS BEAUTY ALPHA COLLAGEN
Dos yang Diperlukan:
Pencegahan
2 x 1 sudu teh tiap hari
Rawatan
2 x 2 sudu teh tiap hari
Masker wajah
2 sudu teh dalam 4 sudu air suam atau dengan nisbah 1:2 bersesuaian dengan keperluan
Tonik rambut
Alpha Gel: Air suam = 1:3, bersesuaian dengan keperluan. Ratakan pada kulit kepala kemudian bilas selepas 5 - 10 minit

Saranan sajian
Masukkan 2 sudu teh ALPHA GEL dalam 200 ml minuman kesukaan dan kacau hingga larut. Disyorkan minum bersama dengan susu atau jus. Minum 2 kali sehari iaitu pada waktu pagi dan petang.

Cara Penyimpanan
Simpan pada suhu bilik (25-30 C)

✿◠‿* BERMINAT MENJADI DROPSHIPER / PENGEDAR / STOKIS
mengikut kemampuan anda..anda pasti akan minat dengan sistem pakai dan jual...
✿◠‿◠
ANA MERUPAKAN PENGEDAR JAJAHAN/STOKIS SAH RAWANG,SELANGOR/ACTIVE ONLINE AS BEAUTY (WM/EM) - KUALITI TERJAMIN,BERURUSAN DENGAN SYARIKAT PRODUK...
ALHAMDULILLAH,boleh dapatkan kesemua produk keluaran AS Beauty secara online atau secara terus bersama ana,kualiti terjamin .. PAKEJ YANG DISEDIAKAN MENGIKUT KEMAMPUAN ANDA & NIKMATI HARGA PENGEDAR
inbox@pm/WhatsApp/sms 0197007507
NIE GROUP AS BEAUTY ANA ~ AS Beauty
DiyAna MA
KLIK SINI--->
www.facebook.com/groups/DiyAnaMA


terkenal muka atas muka..setanding produk rawtaan pakar..anda pasti tidak akan menafikan keberkesanannya...ramai dah memiliki wajah yg sihat dan bersih hari demi hari..tak perlu berbelanja lebih..produk rawatan wakjah AS Beauty bukan sahaja ringkas,malah berkesan dan berbaloi,juga mampu mengatasi masalah resdung..cantik yg biasa2 dalam kesederhanaan...dah pakai baru tahu ia bukan sama dgn yg mana2 yg seakan sama...AS Beauty pilihan kami dan pelanggan2 kami...kami bukan sahaja pakai,malah siapa yg pakai akan juga menjual...sebab AS Beauty tak perlu iklan yg mahal2..terkenal muka atas muka..alhamdulillah...  hendak memiliki kulit wajah selicin anak kecil tak mungkin kita miliki...tetapi memiliki kulit wajah yang bersih dan sihat,bersama AS Beauty'A Simple Beauty' sememangnya pasti..

NOTE: SILA ISI BORANG TEMPAHAN ATAU SMS/WHATSAPP 0197007507 UNTUK INFO/PERTANYAAN/PEMBELIAN/MENDAPATKAN HARGA PAKEJ DAN KEISTIMEWAAN MEMBELI BERSAMA ANA..ANA SEMEMANGNYA MENGGALAKKAN DI MANA SISTEM PAKAI DAN JUAL..INI KERANA AS BEAUTY SEMEMANGNYA TERKENAL MUKA ATAS MUKA..SETANDING PRODUK RAWATAN PAKAR DAN ANDA TIDAK AKAN MENAFIKAN KEBERKESANANNYA


NO KKM BARU MULA DIKELUARKAN OLEH PIHAK BERKUASA ADALAH UNTUK MENJAGA KUALITI PRODUK AS BEAUTY..DISEBABKAN KES AS BEAUTY DI SABOTAJ IAITU UNTUK BACH JUN 2015 .. AKAN TETAPI NO KKM LAMA MASIH TIADA MASALAH DIGUNAKAN .. INI KERANA YANG BERMASALAH HANYA BACH JUN 2015 .. NO KKM PD BACH KELUARAN LAIN SELAMAT DIGUNAKAN .. JADI SEANDAINYA ANDA MASIH TERIMA NO KKM LAMA, DAN BUKAN UNTUK TERTERA TARIKH LUPUT (BACH JUN 2015) IA SELAMAT DIGUNAKAN ... HARAP MAKLUM
LIHAT INFO DI BAWAH UNTUK PENERANGAN YANG LEBIH JELAS .. INSYA ALLAH, RABBI YASSIR WALA TUASSIR YA KAREEM...AMIN, ALHAMDULILLAH

 
Di sini ana ingin jelaskan pada diluar sana yg masih tertanya2 dan ada yg mendapat info lambat..tp tak apa AS Beauty sememangnya produk yang selamat tidak perlu diragui..Ana ingin kongsikan info yg ana sll perjelaskan kpd pelanggan2 yg dihormati dan dihargai…di harap dgn penjelasan ana nie semua pengguna baru atau lama atau yg baru nak mencuba jgn teragak2 dgn produk AS Beauty..Anda Tidak Akan Menafikan Keberkesanannya…Alhamdulillah

Bismillahirahmanirahim

Assalamualaikum warga group AS Beauty :) Sama2 kita menjaga kualiti produk dan berkongsi rezeki...Rabbi yassir wala tuassir ya kareem...amin, Alhamdulillah

ana juga tak lari drpd pertanyaan umum dan pengedar ttg isu nie..ana cuba beri info semampu yg boleh..Alhamdulillah pelanggan blh terima..hanya bach jun 2015 shj yg bermasalah sebab disabotaj ari tu..no kkm lama jika masih ada ia tetap blh guna..no kkm baru dikeluarkan atas sebab menjaga kualiti produk AS Beauty...ari tu ana ada pos kat wall group AS Beauty ana, wall fb ana dan page jualan AS Beauty ana ttg masalah nie...kes nie ramai yg keliru..dan pd list yg tersenarai pun hanya pic kotak shj..dan kes yg disabotaj ari tu bukan lah kes yg blh menjadikan tahap bahaya yg blh menjadi kanser kulit..ia cuba tidak lepas paras selamat dr bpfk shj...

assalamuaalikum dan selamat sejahtera..buat semua pengguna AS Beauty..jgn risau AS beauty selamat digunakan...pernah syarikat memberitahu permasalahan yg dihadapi ari tu ttg bach jun 2015 di mana bach tersebut di sabotaj oleh org yang tak bertanggungjawab yg ingin menjatuhkan produk AS Beauty..pihak syarikat telah pun membuat spt yg pihak BPFK mahukan..Atas dr itu, KKM telah membatalkan nombor NOT yg lama (utk day cream & night cream sahaja) akibat dari batch yg bermasalah yg telah dipanggil balik tempoh hari.
Nombor KKM NOT yg BARU telah pun kami terima seperti disertakan di gambar.

Boleh klik link ini utk pautan terus ke BPFK:-
Night Cream - NOT140303138K http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3.../detail_product.jsp...

Day Cream - NOT140303139K
http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3.../detail_product.jsp...

Diminta semua pengguna dan pengedar maklum dengan maklumat yang diberikan. Terima Kasih.

~ AS Beauty'A Simple Beauty' ~
* ORIGINAL..bukan produk penjenamaan semula(rebranding)
* mula dipasarkan secara komersial pada tahun 2007
* berkelulusan KKM
* mendapat sijil HALAL dari JAKIM
* bebas HYDROQUINONE dan bahan2 bahaya
* mempunyai laman web,blogspot,iklan majalah,iklan berita,group dan page rasmi
* kawalan harga ketat..dapatkan melalui pengedar2 sah
* gunakan tanpa was-was!
##############################################

***********************************************
menggunakan produk as beauty secara konsisten sgt penting..juga jgn terlalu berjimat..as beauty merupakan produk rawatan wajah..semakin hari kulit akan sihat dan bersih..tak perlu keluarkan kos yg tinggi tuk dapatkan kulit wajah yg bebas masalah...



utk kulit wajah yg berjerawat..pastikan wajah dlm keadaan bersih selalu..cuci lah muka selalu pun tak apa..boleh buat ulangan cucian stp kali membersihkan wajah..tp pastikan juga telinga dan leher jangan dikecualikan..proses rawatan akan sempurna bila muka,telinga dan leher dijaga sama...



AS Beauty vitC soap(sabun hijau) adalah khas utk kulit wajah yg matang lingkungan umur 40 thn ke atas,juga sesuai utk lelaki yg berkulit matang.Tetapi tidak sesuai untuk kulit wajah yang berjerawat. Bagus juga untuk kulit wajah yang berjeragat yang jeragatnya susah nak hilang(utk yg berjeragat pakai sabun biasa dulu VitE soap,jika jeragat susah nak hilang baru bertukar ke vitC soap,tapi ana lebih galakkan gunakan Facial Serum,tidak bertukar ke sabun vitC pun tak apa). Utk kulit wajah berminyak mmg vitC soap tidak berapa sesuai digunakan sebab VitC soap lebih berpelembab. Dikhuatiri muka akan lebih berminyak dan mengaktifkan jerawat yg ada. Gunakan AS Beauty Aromatherapy Facial Anti Ageing Serum sebagai pelengkap penjagaan wajah anda..Serum ini dapat membantu mempercepatkan lagi proses rawatan.


  
AS BEAUTY AROMATHERAPY - Produk yang dihasilkan ialah SERUM yang diperbuat dari estrak bahan organik yang semula jadi.Serum terpilih khas untuk merawat muka, badan dan mahkota wanita.Made From:100% Natural Organic Ingredients:Extra Virgin Olive Oil,Cold Pressed Sweet Almond,Essential Oils,Vit-E,Evening Primrose Rose Hip  
AS Beauty Soap kalau betul cara jaga,guna..sememangnya sabun mampu bertahan lama
* Penggunaan sabun yang betul akan lebih berjimat.
* Sabun kelihatan Menipis & bentuk tetap asal,itu penggunaan sabun yang betul.
* Pastikan sabun sentiasa berkeadaan kering.
* Letakkan pada kawasan terdedah cahaya serta udara seperti di bilik air bahagian tingkap.
* Letakkan dalam pekas yang rendah seelok2nya separas sabun atau di atas penutup bekas.
* Keadaan ini dapat memastikan sabun sentiasa berada dalam keadaan kering & tidak mudah kembang.
* Jangan potong terlalu kecil,memadai 1 buku dipotong 4 bahagian atau 6 bahagian

~ 1 buku sabun - dibelah 4
~ 1 bahagian boleh bertahan 2 bulan
~ 4 bahagian boleh bertahan 4 ke 6 bulan

INFO SIHAT: untuk kulit wajah yg berjerawat,pastikan wajah dalam keadaan bersih selalu..cuci lah muka selalu pun tak apa.Boleh buat ulangan cucian setiap kali membersihkan wajah.Pastikan juga telinga dan leher jangan dikecualikan.Proses rawatan akan sempurna bila muka,telinga dan leher dijaga sama.

sememangnya menggunakan AS Beauty dapat berjimat serta berbaloi..jom pakai cara ana (✿◠‿*) .. produk yg selamat digunakan..lelaki dan wanita mengandung juga jangan ragu menggunakan AS Beauty..pilihan kita dah tepat dalam memilih produk rawatan kulit wajah
ringkas,selamat,jimat,sememangnya berbaloi ...
*****************************************************************
~TESTIMONI~
AS BEAUTY 'A Simple Beauty'Facial Treatment 3 In1
PRODUK RAWATAN WAJAH YG SEMESTINYA SELAMAT SERTA BERKESAN!!! TIADA RAGU!!!
~ Anda Tidak Akan Menafikan Keberkesanannya ~
KLIK DI SINI--->  TESTIMONI
***************************************
BERITA / IKLAN


 




 


*****************************************************************
FLYERS/CATALOG/BANER/PAPER BAG





Boleh dapatkan nie semua dr ana..melalui online atau jualan terus,ana memudahkan anda berurusan secara online...
* baner - rm35
* paper bag (hijau) - rm1.80
* paper bag (coklat) - rm0.60
* flyers - rm0.05 (minimum 500 keping)
* katalog (yg panjang) - rm 0.10 (minimum 100 keping)
postage rm5 dikeakan pd stp penghantaran pd 1 alamat
*****************************************************************
produk berkualiti,terkenal muka atas muka,setanding produk rawatan pakar,perniagaan mampu milik,cantik dan berjaya..alhamdulillah pasaran as beauty kini meluas dgn kualiti yg tiada tandingan..dapatkan pada pengedar2 sah as beauty hari ini...sama2 cantik,sama2 bejaya,sama2 berkeyakinan..blh dapatkan juga secara online dan blh juga berjaya secara online..berminat blh hubungi ana..

INGIN MENJADI STOKIS, PENGEDAR & DROPSHIP??? ANA MERUPAKAN "AS BEAUTY'A SIMPLE BEAUTY" ACTIVE ONLINE & PENGEDAR JAJAHAN(RAWANG,SELANGOR) .. HUBUNGI ANA(SMS)019-7007507 


* MENGIKUT TERMA & SYARAT PIHAK SYARIKAT AS BEAUTY & DAPATKAN HARGA DARIPADA ANA SENDIRI MENGIKUT PERSETUJUAN PIHAK SYARIKAT
* AS BEAUTY TIDAK PERNAH MEMBUAT PENJENAMAAN SEMULA(REBRANDING),PATIKAN YANG ORIGINAL!!!
*****************************************************************

GABUNGAN PRODUK YG ANA BERANI GABUNGKAN..MARI BERSAMA ANA TAMPIL YAKIN & CANTIK YG BIASA2 DALAM KESEDERHANAAN...


3W Clinic Professional Natural Make-Up Powder 

3W Clinic Professional Natural Make-Up Powder
Anda akan dapat bedak yang sangat bagus & boleh bertahan 6 BULAN atau lebih!
Lama kan..DAPATKAN HARI INI!!! .. MILIKI HARI INI!!!

* tersedia dalam 2 colour sesuai untuk kulit ASIA - light beige(21)/natural beige(23)
* NATURAL BEIGE sesuai utk semua jenis ton kulit asia,juga sawo matang dan warna tidak jauh beza dengan "Light Beige".. LIGHT BEIGE sesuai untuk kulit cerah juga kulit kuning langsat..bukan colour putih..juga sesuai untuk kulit asia
* mudah di bawa ke mana-mana..tidak mudah bertaburan..bekas yg kemas tertutup
* span yang tersedia sangat lembut dan berkualiti..ANDA PASTI SUKA!!!
* make-up menjadi tahan lama .. wajah segar berseri
* merupakan bedak loose yang sangat2 serasi bersama AS Beauty .. rasai..ana guna bedak ini seiring ana menggunakan produk AS Beauty..kini nyata ramai pengguna AS Beauty yg selesa dan turut juga pakai dan menjual.
* Membuat wajah terlihat lebih slim / tirus dengan efek 3 dimensi yang ditimbulkan oleh refleksi cahaya.
* Tahan air dan keringat. Sangat sempurna untuk tata rias anda
* Membuat wajah terlihat lebih halus dan bercahaya
* Memelihara kelembaban kulit sepanjang hari, membuat kulit sehalus sutera
* Selamat Digunakan,bahan2 dari tumbuh2an & Organic,bebas merkuri
KOSMETIK ~ BEDAK LOOSE (3W CLINIC PROFESSIONAL NATURAL MAKEUP POWDER ~ (LIGHT BEIGE/NATURAK BEIGE) 
3W CLINIC POWDER WM:RM35/EM:RM38 FREE POSTAGE

2 PRODUK YG ANA JADIKAN TAMBAHAN DALAM PENJAGAAN SERTA PERAWATAN KULIT SECARA LUARAN..MALAH JIKA PELANGGAN ADA MASALAH KULIT ANA SARANKAN UTK PAKAI KEDUA2NYA ATAU SALAH SATU..IKUT KEMAMPUAN...SEMEMANGNYA KEDUA-DUA PRODUK NIE SEMUA DALAM 1 (ALL IN 1) & BERKESAN .. JADI SANGAT BERBALOI .. ANA MMG BERANI GABUNGKAN DENGAN PRODUK RAWATAN WAJAH ~AS Beauty~ .. PENGGUNA PRODUK LAIN JUGA TAK MENJADI MASALAH UNTUK PAKAI KEDUA2 PRODUK NIE...


...inbox@pm/WhatsApp/sms 0197007507

 Pati Ibu Putih by Janna Lawwa 
Pati Ibu Putih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan segala IBU pati -pati pemutih selain membekalkan pelbagai vitamin yang diperlukan oleh kulit agar wajah dan badan bersih bercahaya, cerah sekata dan halus gebu secara kekal, selamat, HALAL dan bebas kesan sampingan.

Selain memberikan kesan ketara pencerahan semulajadi ia turut membantu melindungi dari sinar UV dengan SPF88, melicin, merawat, memperbaharui sel, membaikpulih tekstur kulit, mengimbangi pH serta kaya antioksidan bagi memelihara keremajaan kulit.

Pati ibu putih JANNA LAWWA memiliki formula anti keradangan kulit serta diperkaya bahan botani bagi mengecutkan jerawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, tompok2 penuaan, kedutan halus/kendur, serta menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan.

Istimewa nya juga ia mampu menaturalkan kulit yang nipis atau sunburn akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama. Teksturnya yang pekat namun tidak melekit sangat unik kerana berupaya mengawal lebihan minyak untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan yang bermasalah.

- Janna Lawwa, krim berkualiti tinggi yang dihasilkan melalui penyelidikan pakar, diproses oleh kilang kosmetik FADARAJ bertaraf GMP dan HALAL, memiliki no siri KKM, NOT130904110K, yang tentunya pilihan selamat kerana mengikut standard/prosedur serta piawaian kosmetik yang ditetapkan
- Pengguna produk rawatan wajah AS Beauty..ana akan kongsikan cara2 ana guna Pati Ibu Putih nie bersama produk AS Beauty 3in1 Set

 Belvya (Perfect Shaping Scrub) 
INGINKAN!!! KULIT WAJAH BERSIH & SIHAT..BEBAS JERAWAT? WAJAH YG RUNCING DAN BADAN YG SLIM

* Mengatasi masalah lemak yang tersangkut dengan mengurangkan saiz lipid molekul lemak dan kuantiti lipid
* Dapat mengatasi masalah dagu berlapis dan muka yang bulat dengan mengurangkan lemak di muka
* Mengurangkan saiz dalam 1 - 2inci dalam seminggu. terbukti secara klinikal
* Menghilangkan bau badan yang kurang enak
* Menghilangkan rekahan-rekahan akibat kehamilan dan bersalin
* Anti stress melalui campuran 5 jenis aromatheraphy
* Menghapuskan sel-sel kulit mati yang menyebabkan tona kulit tidak sekata
* Mengatasi masalah perut buncit selepas bersalin
* Mempunyai bahan anti jerawat.
* Dikilangkan di kilang berstatus GMP, HALAL dan LULUS KKM


JelitAyu Nutri Faktor mengandungi asid amino yang bertindak sebagai protein dalam badan yang akan menghasilkan collagen yang semula jadi. Juga berfungsi membersihkan usus dan menggalakkan hati mengeluarkan toksin-toksin dalam badan serta membersihkan darah. Tanpa bahan pengawet. Selamat diamalkan walaupun untuk jangka masa panjang. Bila digabungkan bersama AS Beauty 3in1 Set,kesan nya memberikan kesempurnaan dalam melengkapkan penjagaan serta rawatan kulit secara berkesan dan selamat. Pastinya gabungan 2 produk ini tidak mengecewakan anda. Ianya telah diakui oleh ana sendiri (menjual apa yg diamalkan,serta guna),juga pelanggan2 ana.. InsyaAllah

Fungsi-fungsi
*Membersihkan usus dan menggalakkan hati mengeluarkan toksin-toksin dalam badan serta membersihkan darah.
*Mengimbangi sistem hormon supaya kelihatan muda, bertenaga, cantik, dan sihat.
*Membekalkan semua khasiat yang diperlukan oleh badan untuk penjagaan kesihatan dalaman dan kejelitaan luaran.
*Menjaga bentuk badan dan mengurangkan lemak.
*Menegang, melicin dan melembabkan kulit seluruh badan.
*Melambatkan proses penuaan dan menopause serta mencegah pelbagai penyakit.
*Awet muda untuk seluruh sistem badan.

*Bagus untuk ibu yg hendak mengandung,sedang mengandung,dan menyusu.

JelitAyu Insta White JelitAyu Insta White Penjagaan kulit dalam bentuk krim pelembab ringan yang menghasilkan " mask dengan buih mikro"apabila bersentuhan dengan kulit. bertindak sebagai " pengangkut oksigen" untuk menghasilkan kuasa penyembuhan bagi mencapai kecantikan, keserian dan keremajaan kulit secara semulajadi.

Daya eksfoliasi yang tinggi akan menyingkirkan timbunan sel-sel kulit mati supaya kulit menjadi lebih halus, licin, sekata, gebu dan lebih segar.

INSTA WHITE...TANPA...HYDROQUINONE
-produk yang berkesan.Ia membantu masalah tekstur kulit tidak sekata,masalah kulit berminyak,masalah liang roma terbuka,membantu memudarkan jeragat,,masalah kulit gelap dianggota badan,masalah dgn solekan, membantu mencegah masalah "stretch mark",mumudahkan solekan di wajah dan lebih tahan lama,wajah akan bertenaga dan segar dll..

*RASAI SENDIRI..MEMANG HEBAT !!!..1 LANGKAH YANG MUDAH & BERBALOI !
*JIMAT MASA !..JIMAT KOS !..GUNAKAN SERTA JADIKAN TAMBAHAN DALAM PENJAGAAN WAJAH ANDA!!!
*DENGAN INSTA WHITE TIADA LAGI WAJAH KUSAM..MUKA SENTIASA BERTENAGA..CERAH..DAN TIADA BERMASALAH LAGI HARI DEMI HARI...
*TIDAK PERLU MEMBUAT RAWATAN WAJAH DI LUAR..LAKUKAN SENDIRI PADA BILA-BILA MASA & DI MANA-MANA..BOLEH DIGUNAKAN WALAUPUN ANDA MENGGUNAKAN PRODUK LAIN DI WAJAH ANDA..
JELITAYU INSTA WHITE BOLEH DIGUNAKAN SEKIRANYA MENGGUNAKAN PRODUK LAIN..)

JelitAyu Insta White
* kepada yg dah lama menggunakan produk AS Beauty..di mana AS Beauty dah serasi dengan kulit wajah,dan proses rawatan dah sempurna,ana memang menggalakkan pelanggan2 ana menggunakan AS Beauty bersama Jelitayu Insta White..pengguna produk lain juga ana galakkan menggunakan Jelitayu Insta White..rasai sentuhan buih micro ke wajah anda..kulit akan sihat dari dalam..selamat digunakan…….

JelitAyu Insta White
INSTA WHITE...TANPA...HYDROQUINONE

-produk yang berkesan.Ia membantu masalah tekstur kulit tidak sekata,masalah kulit berminyak,masalah liang roma terbuka,membantu memudarkan jeragat,,masalah kulit gelap dianggota badan,masalah dgn solekan, membantu mencegah masalah "stretch mark",mumudahkan solekan di wajah dan lebih tahan lama,wajah akan bertenaga dan segar dll..RASAI SENDIRI..MEMANG HEBAT!!!..1 LANGKAH YANG MUDAH DAN BERBALOI!!!..JIMAT MASA!!!..JIMAT KOS!!!..GUNAKAN SERTA JADIKAN TAMBAHAN DALAM PENJAGAAN WAJAH ANDA!!!

INSTA WHITE adalah produk yang satu-satunya berada di pasaran dimana merupakan mask yang berbentuk buih bagi mengangkut oksigen bagi menembus jauh ke dalam lapisan kulit untuk meningkatkan paras oksigen dan menghasilkan kuasa penyembuhan sel kulit yang menakjubkan. Buih mikro yang terhasil akan meresap masuk ke dalam kulit seakan mengurut lembut kulit bagi melegakan dan menghilangkan tekanan.Teknik adalah untuk menyegarkan dan mengurangkan kekusamanserta memperbaiki tekstur kulit. Daya eksfoliasi yang tinggi akan menyingkirkan timbunan sel-sel kulit mati supaya kulit menjadi lebih halus, licin, sekata, gebu dan lebih segar.

DENGAN INSTA WHITE TIADA LAGI WAJAH KUSAM..MUKA SENTIASA BERTENAGA..CERAH..DAN TIADA BERMASALAH LAGI HARI DEMI HARI..JIMAT MASA & KOS..TIDAK PERLU MEMBUAT RAWATAN WAJAH DI LUAR..LAKUKAN SENDIRI PADA BILA-BILA MASA HANYA DI RUMAH..BOLEH DIGUNAKAN WALAUPUN ANDA MENGGUNAKAN PRODUK LAIN DI WAJAH ANDA..


Alhamdulillah

Share

If you want to be strong know your weaknesses..

“Buatlah suatu kebaikan yang terus hidup...

Walaupun setelah kita mati“

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

Get your own free form like this one.