بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ Assalammualaikum wbt & Selamat Sejahtera, Syukur Ya ALLAH. Syukran Berkunjung. Salam Ukhwah Fillah Ya Ukhti Ya Akhi. Fi Amanillah Wa Fi HubbillahMasyaallah TabarakallahSihat Hari Demi Hari! Cantik! Lawa! Tampil Menawan! Tampil Berkeyakinan! Ceria! Bahagia! Bijak!..Memvariasikan, Khusus Untuk Pengunjung Yang Berkunjung Ke Blog Jelita Wif Diyana. Tidak Kira Usia! Atau Jantina! Menampilkan Pelbagai Info, Juga Perkongsian Lain, Asalkan Menarik & Berilmu Untuk Dikongsikan Bersama Pengunjung. Membuat Jualan Online. Ana Menjual Produk Yang Ana Amalkan, Guna, Pakai, Serta Tahu Akan Keberkesanan Produk Dalam Produk Jualan Ana. In Sha ALLAH Dengan Pengalaman Yang Ada, Ana Akan Kongsikan Kepada Pelanggan. Untuk Tindak Balas Cepat Serta Pertanyaan & Pembelian, WhatsApp(www.wasap.my/60197007507)WeChat Telegram 019 700 7507 Jelitawifdiyana Atau Isikan Borang Pesanan. Boleh layari Instagram ig: jelitawifdiyana

JANNALAWWA


JANNALAWWA


PATI IBU PUTIH

parut degil..jeragat jelas.. kedut..kulit degil nak putih..pe gak n smua problems kulit yg degil..tambah pki NIGHT CREAMY...



SET BASIC (ICE CREAM TUBE + PIP + DAY CREAMY)


JANNALAWWA ♡ PATI IBU PUTIH

IBU PUTIH JANNA LAWWA : PUTIH GEBU 10 KALI GANDA! TERBUKTI BERKESAN! TERBUKTI SELAMAT!

Inginkan kulit cerah dan cerah sekata..bebas masalah?
Baru penggunaan awal dah boleh rasa kebaikan produk nie...
Mahu kulit putih dalam hanya seminggu secara selamat?
Wow! Pati ibu putih Janna Lawwa boleh merealisasikan harapan anda!
Dengan kandungan pati hebat untuk 10 kali ganda kuasa pencerahan!!
Lagi utama, ia satu2 nya krim yang mendapat pengiktirafan KKM berbanding jenama ibu putih lain di pasaran, dengan pengeluaran di kilang bertaraf GMP!

Pati Ibu Putih JANNA LAWWA terhasil dari gabungan segala IBU pati -pati pemutih selain membekalkan pelbagai vitamin yang diperlukan oleh kulit agar wajah dan badan bersih bercahaya, cerah sekata dan halus gebu secara kekal, selamat, HALAL dan bebas kesan sampingan.

Selain memberikan kesan ketara pencerahan semulajadi ia turut membantu melindungi dari sinar UV dengan SPF88, melicin, merawat, memperbaharui sel, membaikpulih tekstur kulit, mengimbangi pH serta kaya antioksidan bagi memelihara keremajaan kulit.

Pati ibu putih JANNA LAWWA memiliki formula anti keradangan kulit serta diperkaya bahan botani bagi mengecutkan jerawat, memudarkan parut, menghilangkan jeragat, tompok2 penuaan, kedutan halus/kendur, serta menghilangkan kesan hitam di semua celahan badan.

Istimewa nya juga ia mampu menaturalkan kulit yang nipis atau sunburn akibat terdedah kepada cahaya matahari yang lama. Teksturnya yang pekat namun tidak melekit sangat unik kerana berupaya mengawal lebihan minyak untuk mengurangkan ketidakselesaan, kemerahan dan iritasi pada kulit wajah dan badan yang bermasalah.

- Janna Lawwa, krim berkualiti tinggi yang dihasilkan melalui penyelidikan pakar, diproses oleh kilang kosmetik FADARAJ bertaraf GMP dan HALAL, memiliki no siri KKM, NOT130904110K, yang tentunya pilihan selamat kerana mengikut standard/prosedur serta piawaian kosmetik yang ditetapkan

CARA PEMAKAIAN DISARANKAN :

** UNTUK WAJAH - sekali sehari selepas cuci muka sebelum tidur malam, dengan sapuan secara nipis dan urut dalam gerakan membulat menaik sehingga diserap. Selepas 2 minggu atau bila kulit yang putih/mulus diingini diperolehi, anda boleh memakai pati ibu putih Janna Lawwa ini selang seli hari sahaja.

** UNTUK BADAN/PARUT - Sehari sekali selepas mandi dan boleh juga dua kali sehari untuk kesan berganda serta tanpa had mengikut keperluan individu. Sapukan pada bahagian gelap seperti celahan peha, ketiak, siku dan anggota badan lain yang bermasalah untuk mengembalikan kehalusan dan kecerahan semulajadi.

** Boleh dicampur/mix dengan krim wajah, serum atau losyen.
** Sesuai untuk wanita dan lelaki

BUBBLE LAWWA ICE CREAM POPs

ICE CREAM SOAP TUBE CHERRYBERRY
ICE CREAM SOAP (JAR) 




Ice Cream (Soap + Mask (Face & Body) White
- sugar pink
- sweet candy
- banana
- apple
# ICE CREAM TUBE CHERRYBERRY

Just amek ckit je, besar kacang tanah je, jgn over dose hihi,,mix ngn air dlu n buihkn spenuhnye bru blai kt kulit muke n leher, ,,body pun leh nyunkksss,,

da cuci ngn ice cream Tube xyah lg da nak guna make up remover, ,,bersih sume nye daa,,,

Bestt sangat2, ,,sape yg da guna tu,,,tau je betapa heaven nye


TERSEDIA JUGA DALAM BENTUK TUBE

BodyBlend SCRUB
(Bambooberry & Dark Chocolate)
JOMM SCRUB kulit badan yunkksss..kasi polish pinkish..yg penting kat area celahan.. parut..sel mati ..fungus..sume problem kulit lariii..

jom amalkan...scrub badan sekurang2nya 1mgu 3 kali atau 2 kali...yg pengguna tegar lotion lagi lah kene rajin heee...pilihan ana JannaLawwa Body Srub...mix kan kedua2nya...lau rajin letak kan perahan lemon dan madu juga ;) ana dah cuba mmg berst! best! best!

Dark Chocolate & BambooBerry Bodyblend Scrub

jannalawwaPERTAMA DI DUNIA & TERUNGGUL DI MALAYSIA Dark Chocolate & BambooBerry Bodyblend Scrub

jannaEmm my sugadaddy... Mlm ni janna cmne pun nak gak manja ngn #sugadaddyscrubjannalawwa Mlm ni janna nak scrub ngn dua sugadaddy ni..BAMBOOBERRY mix DARK CHOCOLATE pstu mix ngn madu n lemon..bg power lg... If tak nak mix pe2 pun lehh yunkksss Jomm lawwa yunkksss

sangat maya, mewah dengan vitamins, Anti-oxidant, dan i akan pastikan perlindungan maksima untuk u.

Apabila kita mandi, basahkan badan u dulu, buka i dan ambil segenggam atau dua dan sapu serta gosok , belai i lembut je pada seluruh badan u dalam gerakan membulat. Biar i bekerja selama 5-10 minit. Sambil u bermesra dengan i , u boleh mengadu dan ceritakan apa saja pada i tentang sepanjang hari u . i bukan sahaja baik untuk mengurangkan selulit, stretchmarks atau pecah kulit, parut, jerawat, bintik tua, sel-sel kulit mati, perubahan warna,tidak sekata , kulit kusam, gatal, fungus, paoriasis, vena varikos, ekzema dan ketidaksempurnaan kulit yang lain, tetapi i juga seorang pendengar yang baik dan sabar. Kemudian bilas i , dan kulit u akan berasa licin dan seksi menawan.

SET JANJITEMU PATI IBU JAMU

MEMANTAP MERAPATKAN KEINTIMANmuuu... Bunga V yg bersih pink yg natural.. bugar sihat..kuat mantap.. grip..terharu bergetahh..
JOMM BERGETAH 💋💋💋 JOMM LAWWA...

SET JANJITEMU PATI IBUJAMU

PETUA LUAR BIASA - Set 3 item
✅PETUA V White Intimate Wash
✅BASAHJELLY Wet + Mixer Intimate Lubricant
✅MASKER JANJITEMU

PETUA V White Intimate Wash
Set LENGKAP PENJAGAAN VAGINA
Pembersih Vagina semula jadi
MENCEGAH DAN MERAWAT
Bau yang tidak menyenangkan
Gatal-gatal faraj & Kerengsaan
Jangkitan faraj

MELINDUNGI
Imbangan PH yang Asli
Flora dan fungal Vagina

MENGEKALKAN
Mencerah dan menggebukan Vagina dan sekitarnya
Mengembalikan warna asal 'pink' yang sihat dan kejelitaan Vagina.
Kebersihan diri faraj
Kelembapan faraj
Kesegaran sepanjang hari

Diperbuat Dari Bahan-bahan 100% ASLI DAN SEMULAJADI 'Pure & Natural'

Cara Penggunaan:
- Tuang sedikit pencuci PETUA V ke tapak tangan bersih
- Gosok bersama air sehingga berbuih
- Usapkan pada bahagian intim, celahan, dalam ruang vagina sambil gosok lembut pada keliling dinding Vagina sedalam perlu , biarkan sekurg-kurgnya 15 saat
- Bilas luar dan dalam Vagina dan keringkan

Nota:
Bagi Menambah Kehebatan; Tuang sedikit PETUA V ke tapak tangan dengan MASKER JANJITEMU dan BASAHJELLY sama banyak sukatan Ketiga tiganya , sebatikan dan penggunaan sama seperti langkah di atas.

Sangat Disarankan penggunaan
1 Hari = 2 kali dan Mengikut Keperluan

PETUA V
NOT151205615K

BASAHJELLY Pati IbuJamu
Wet + Mixer + Intimate Lubricant.
Love Passion Couples Pleasure Gel.
Warming & Tingling =100% NATURAL
Awet muda dinding dan ruang vagina
mengembalikan elasticity vagina
Sebagai pelincir Semulajadi yang sangat selesa.
Mencegah luka dan melecet ketika hubungan seks.
Menjadikan ruang Vagina yang kering lembab yang semulajadi seperti didalam keghairahan.
Mengurang kesakitan akibat kekeringan
Kesan dalam masa yang pantas.
Meremajakan dan menyuburkan dinding vagina
Boleh disapu pada ruang Vagina dan penis lelaki, dipakai secara bersama pasangan.
Melembapkan dan memberikan sensitivity pada dinding vagina
Merangsang ghairah seksual
Mencegah bakteria dan anti-fungal
Tidak Bahaya jika tertelan.

Cara Penggunaan: Selepas vagina dibersihkan picit sedikit Basah Jelly atau mengikut keperluan dan sapu pada Klitoris serta ruang dan dinding sedalam mampu dengan jari yang bersih, boleh juga digunakan sebelom dan semasa upacara hubungan seks 'for play' atau di sapu pada penis lelaki.

BASAH JELLY
NOT140402948K

MASKER JANJITEMU Pati IbuJamu
ANTI CANCER
ANTI BACTERIAL
ANTI FUNGAL
ANTI SEPTIC
ANTI VIRUS
ANTI AGING
ANTI OXIDANT

Amat sesuai untuk perempuan dari umur 2 tahun ke atas dan Semua Wanita.
Wanita yang Belom atau Sudah Berkahwin.
Wanita Kehilangan Dara.
Wanita Selepas Melahirkan anak dan Dalam Pantang.
Wanita Menopause Dan Semua Wanita. Masker Vagina Petua Asli 100%

Khasiat NYATA Masker janjiTemu
PANTAS; Menjadikan Dinding Vagina Bertemu,Tegap, Kuat yang sihat lantas Menguatkan Kemutan 'grip' Secara semulajadi tanpa rasa Kekeringan.
Mengecil, Mempersendat, Menyempit, Mengemas, Meliut Kenyal Ruang dari Pintu Vagina hingga ke hujung dasar Ruang Vagina tanpa Mengeringkan Ruang Semulajadi dinding Vagina.
Menyelesaikan Masaalah ruang Vagina yang Hambar Sejuk dan Kembang, Becak ,berair, longgar dan Terbuka , angin Kentut Faraj, lemah, batu Merian jatuh, luka, Rengsa, Melecet , Lecuran, Bau Busuk, Keputihan, Gatal, Ruam, Jerawat , serta semua Penyakit berkaitan Vagina.
Permukaan Vagina akan menjadi tegang dan halus.
Lubang Vagina akan menjadi rapat dan tertutup.
Menjadikan Ruang Faraj Hangat dan Menerbit bau yang Sedap serta Peluh Vagina yang Wangi.
Mempertingkatkan Daya Tarikkan Seks pada pasangan.
Merawat Keputihan atau lendir Berlebihan dan bau,gatal, Melecet dan kerengsaan.
Bibir Vagina yang mengeleber akibat melahirkan anak (Vagina tear) akan menjadi lembut , tegang dan cantik kembali.
Penggunaan yang berterusan dan kerap akan mengembalikan warna pink sebenar di permukaan Vagina dan sekitarnya.

KAEDAH KEGUNAAN:
SEBAGAI PERAPAT DARA 10 MINIT SEBELUM SEX.

Nota: Tidak perlu dicuci sebelom melakukan hubungan seks.

SETIAP KALI HENDAK MENGGUNAKAN MASKER JANJITEMU HENDAK LAH DICAMPUR DENGAN BASAHJELLY UNTUK KESAN HEBAT DAN MANTAP

MASKER JANJITEMU
NOT151203745K


BLOCKsunBLOCK
Manfaat: Melawan serta melindungi kesan dari kerosakan matahari dengan Vitamin E dan biji jojoba, lidah buaya, biji anggur, extract jicama dan buah buahan segar : Terbukti secara klinikal tidak akan merengsakan dengan penghalang UVA & UVB

Memberi perlindungan tambahan dengan melanin semulajadi dan membantu untuk melicinkan kulit dan mengurangkan penampilan garis-garis halus serta kesan kulit terbakar akibat sengatan matahari.

Formula baru - lebih ringan, dan tidak kelihatan = natural
- Halus dan tenteram bagai sutera.
- Melindungi kulit dengan SPF60 ++.
- Di pakai sebelom solekan untuk tinted kulit wajah sebelum terdedah kepada cahaya matahari.
- Cepat menyerap, menjadikan kulit bebas daripada sebarang kesan sisa cela .
- Di pakai setiap hari untuk mengawal serta menghindar daripada perubahan warna kulit, penuaan pra-matang, kekeringan dan lain-lain kesan paparan sinar matahari. Sesuai untuk semua jenis kulit wanita dan lelaki.
- Asas lapisan kulit yang cemerlang , Tidak menjadikan kulit berminyak atau menyumbat pori-pori, Membuat kulit selembut baldu licin,
- Pelindung matahari yang tinggi dan keselesaan yang nyata.

Kaedah guna:
Sapukan setiap pagi untuk wajah dan leher. Ia memberikan kulit yang licin dan asas lapisan kulit walaupun dibawah solekan adalah digalakkan.

Digalakkan pemakaian semula atau berulang bila diperlukan seperti di tepi pantai berenang, berpeluh atau terdedah kepada cahaya matahari yang lama.

ANTI OKSIDAN
ANTI SEPTIC
PELICIN KULIT
KALIS AIR
KALIS PELUH
TIDAK MELEKIT
KRIM BAHANG MATAHARI SETIAP HARI
MINERAL & VITAMIN
HYPOALLERGENIC
BUKAN KOMEDOGENIK
TIADA PARABEN, SULFAT & PHTHALATES


SKIN BLENDED SUPER BB SUNBLOCK FOUNDATION MULTIVITAMIN BODYLICIOUS LOTION
# hotpink - SUPER BB Sunblock Foundation Cool Natural - UNTUK KULIT CERAH/PUTIH
# white green - SUPER BB Sunblock Foundation Cool Natural - UNTUK KULIT KUNING LANGSAT
# cool natural - SUPER BB Sunblock Foundation Cool Natural - UNTUK KULIT NATURAL

✔ produk berkuliti, selamat! berkesan! jimat!
✔ jadikan produk tambahan penjagaan wajah dan badan

✔ anda mencari 3in1 gabungan bb cream + sunblock + foundation...yg sgt selesa..lagi lama pakai lagi serasi dgn kulit..malah sgt sesuai digunakan pada kulit muka yg bermasalah..tak perlu pakai banyak!!! Memadai pakai nipis!!!! Mmg jimat!!!




GLUTA MULTIVITAMIN BODYLICIOUS LOTION

Gluta Multivitamin Bodylicious Lotion
✿ BananaPineapple - untuk semua jenis kulit
✿ MixBerry - untuk kulit cerah

#jannalawwa: BODYLICIOUS LOTION... body whitening... bagi PUTIH PINK n skaligus COVER dr free radicals n matahari so sbagai body sunblock gak... pki teruss putih glowing..flawless...
Jangan lupe belai kt seluruh kulit badan n jgn satu inci pun tertinggal...
BERKESAN...putih da tentu..gebbu sure punye..flawless ..confirmmmm
Jgn muke je putih gebu taww..badan..tangan..kaki..sume putih gebu pink pink


GLUTA KOJIC SERUM
C/p by jannalawwa: Cepat je putih lepaksss satu body ngn bende alah ni yunkksss..pasti putiihh..
Banyak cara leh guna yunkss… klu janna..pip mix ngn kojic serum… last pki bodylicious lotion… snang je nak putih lepakss..tp kne rajinnnnm... jomm lawwa yunkksss..
Muahhcupcupss
 # Gluta Kojic Serum - Super Whitening Serum
Suitable for all men and women..serum guna siang malam .. pakai kat bdan n mix kan nya dgn pip utk kesan lbih baik, sapu serum dulu baru pip n lbih perfect lg cmpur bodylicious lotion ... weee


OverPink Cheek & Lip Jam

OverPink Cheek & Lip Jam

1box ada 2 bottle..2 colour..2 flavour
- Cute cherry n cute tomato

[apa kata kak janna: janna mlm enjoy ngn cherry...siang enjoy ngn tomato...sapu kt bibir..kt kelopak mata..kt pipi..dahi..dagu..idung ..n kt ne yg sukeee...kt badan pun leh if naakk...mewah]

NATURAL SEXY ROSYPINK LIP & CHEEKS

Long Lasting
Kiss proof
Water proof
100% fruit jam extract

2 sexy colour n natural


POPS GLUTAMIN candylicious

POPS GLUTAMIN candylicious

FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN POPS GLUTAMIN candylicious
Memutihkan seluruh tubuh badan , satu badan tanpa meninggalkan walau seinci kulit.
Awet muda & lebih bertenaga.
Menghilangkan jerawat .
Menghilangkan parut muka dan badan.
Melawaskan pembuangan air besar
Mencerah dan memerahkan melanin kulit yang hitam.
Menaikkan seri wajah. Tiada lagi kusam.
Memulihkan kulit yg rosak dan bermasalah.
Kulit jadi  lembab dan segar
Memudarkan dan menghilangkan jeragat.
Melicinkan permukaan kulit dari parut dalam atau berlopak.
Mengecilkan pori-pori yang terbuka
Mencerah dan menyekatakan tona kulit wajah dan badan.
Memudarkan parut jerawat serta parut lama yang degil atau baru dan jeragat/tompok-tompok gelap.
Menghaluskan kulit serta mengecilkan liang pori di wajah.
Merawat tumit dan tangan merekah, keras serta kering lantas melembutkan.
Menguatkan kuku dan rambut serta menjadi sihat subur.
Merawat kulit bermasalah seperti kudis, kegatalan, eczema serta fungus.
Kulit semakin glowing dan  bertambah putih.
Jeragat degil atau  pigmentasi pudar dan makin hilang.
Menegangkan kulit muka.
Antioksidan.
Memantapkan buah dada dan punggung.
Membantu diet dan melangsingkan badan.
Memulihkan katarak & glukoma.
Membekalkan kandungan air.
Menghilangkan kedutan di wajah dan badan.
Mengekalkan kelembapan wajah.
Menggalakkan pembaharuan sel dan kolagen dlm badan.
Boleh nampak kesan seawal 3hari.
Satu sudu sahaja dah cukup untuk melembutkan kulit muka.
Parut muka pudar dalam masa seminggu.
Makan sekali dah cukup untuk bantu mengaktifkan colagen dan gluta dalam badan.
Kulit jadi putih kemerahan.
Bersifat Antioxidant (tak perlu detox lagi).
Memerahkan bibir semulajadi.
Mengurangkan lebihan minyak pada wajah.
Kesan boleh dirasai sepantas 3 hari
Melembapkan kulit kering
Mengatasi kulit kusam / lesu / pucat.
Merawat “eye bag” dan mata panda.
Mengurangi gejala resdung dan alergi.
Sesuai penderita sakit sendi dan saraf.
Memberi tenaga hebat dan amat sesuai bagi anda yang berolahraga (gym) serta aktif membentuk otot (muscle).
Mempertingkatkan prestasi seks lelaki dan wanita.
Sebagai booster otak cerdas serta cerdik.
Membantu rasa malas pada tubuh badan lantah menambah prestasi dan stamina.
Banyak lagi  khasiat POPS GLUTAMIN...

Rasai kesan positif yg ketara pada kesihatan dan  kulit  seluruh badan.
Kulit Bertambah Cantik, Putih & Glowing
Termurah dikalangan produk BOOSTER supplemen putih yang lain .
100% original & mendapat kelulusan KKM sebagai MAKANAN TAMBAHAN


INGREDIENTS
POPS GLUTAMIN candylicious
White Honey
Lycopene
Vitamin C
Vitamin E
Collagen Marin
Hyaluronic Acid & AHA
L- Pure Glutathione AAA
Hydrolized Marine Collagen
Astaxanthin
CoEnzym Q-10
L-Glutathione Berry Plus
Multivitamin, Pure Pearl Powder
Glutamin
12X Stem Cell (Apple, Cranberry, Pomegranate, Tomato, Rossele, Cherry Acerolla, Snow Lotus, Raspberry & Peach)
Omega 3
EPA & DHA

👍
Ambil 1 sudu kecil 10 minit sebelom atau semasa breakfast ATAU 1 sudu kecil  sebelum tidur
Kalau nak lebih cepat kesan, Untuk minggu  pertama ambil 2 hingga 3  sudu kecil
1 atau 2 sudu lepas breakfast  1 sudu  sebelum tidur
Selepas minggu pertama pengambilan, baru makan 1 atau 2 sudu sehari
Teruskan ambil POPS GLUTAMIN untuk kesan yang diidamkan


PANTANG LARANG / SILA HINDARKAN :
TIDAK ADA PANTANG yang berat CUMA anda Harus Minum Banyak air kosong
Caffeine elakkan atau peminum coffee tegar jarakkan 4 jam serta kurangkan gula
Ibu mengandung 4 bulan keatas boleh ambil.
Ibu menyusu boleh ambil.
Khasiat dan nutrisi POPS GLUTAMIN lebih cepat meresap ke dalam salur darah berbanding dengan cara dikacau/dilarutkan dengan air. Makan 10 @ 20 minit sebelum sarapan dan sebelum tidur adalah lebih baik.
Banyakkan minum air kosong/air masak untuk lebih berkesan dan pemulihan kulit dan badan.
Seawal usia 9 tahun boleh ambil Pops.

Pesakit buah pinggang, kencing manis, sakit jantung yg tak kritikal dan semua PESAKIT RINGAN boleh ambil

Kalau ada ambil supplement lain, jarakkan dalam 20 Minit.


KELEBIHAN TAMBAHAN:
POPS GLUTAMIN candylicious  boleh di sapu pada kulit muka dan badan sebagai masker (mask).
Pemakaian yang sangat mudah, hanya sapu selapis atau mengikut keperluan pada kulit yang bersih, biarkan 20 minit atau juga boleh sehingga kering .Boleh di cuci dan kesan serta merta akan dapat dirasai .
Kulit yang tegang & awet muda
Naik seri serta kenyal
Licin menawan tanpa cela.
Sangat sesuai sebagai MASK sebelom bersolek.

Pemakaian seminggu 3 & 4 kali sudah memadai.

COMBAT SPRAY
JOMM bagi area ketiak bawah lengan kite X bucuk..bg putih gebu licin..celahan lain yg berdaki..gelap..spray kat area V leh..kaki yg bucuk pun leh..smua la.. sape bau badan yg kuat pun BERKESAN 💪


📱Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp #jelitawifdiyana

☛ WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana



No comments:

Post a Comment

Share

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

Get your own free form like this one.