Assalammualaikum & Selamat Sejahtera…Sihat Hari Demi Hari! Cantik! Lawa! Tampil Menawan! Tampil Berkeyakinan! Ceria! Bahagia! Bijak!..Memvariasikan, Khusus Untuk Pengunjung Yang Berkunjung Ke Jelita Wif Diyana,Tidak Kira Usia! Atau Jantina! Menampilkan Pelbagai Info, Juga Perkongsian Lain, Asalkan Menarik & Berilmu Untuk Dikongsikan Bersama Pengunjung..Membuat Jualan Online. Ana Menjual Produk Yang Ana Amalkan, Guna, Pakai, Serta Tahu Akan Keberkesanan Produk Dalam Produk Jualan Ana. InsyaAllah Dengan Pengalaman Yang Ada, Ana Akan Kongsikan Kepada Pelanggan. Untuk Pertanyaan & Pembelian WhatsApp WeChat Telegram 019 700 7507 Jelitawifdiyana Atau Isikan Borang Pesanan. Boleh layari Instagram ig: jelitawifdiyana ... Website www.jelitawifdiyana.my … Telegram group telegram.me/jelitawifdiyana_JWD

SUKA BLOG ANA? ❤✿‿✿❤

PERLA by IRICH

PERLA POTION
SERBUK MUTIARA ASLI & EKSTRAK BERRY
( AGEN PEMUTIH KULIT NO.1 DENGAN SERBUK MUTIARA ASLI )




Serbuk mutiara asli berperisa berry.

Putih gebu bermula dari kaki hingga kepala. Putih gebu dalam masa 3 hari sahaja.

MUTIARA 100% tulen dihancurkan menjadi Pearl Powder ia terbukti berkesan untuk menjadikan kulit licin, lembut, dan berkilat

Perla Potion
Serbuk ajaib yang mengandungi serbuk mutiara asli dan berperisa berry.
Kenapa serbuk ajaib?
Kerana perla potion mampu mencerahkan kulit dari kepala hingga ke kaki, yang bermakna anda akan mendapat kulit yang cerah sekata di seluruh badan. Perla potion mampu melembap, mencerahkan dan menghaluskan kulit. Bagi yang berumur 40an keatas perla potion mampu menghalang kulit dari mengalami kedutan dan mencegah penuaan dan memudakan kulit wajah.
Disamping itu juga perla potion mampu merawat masalah kulit seperti kulit berjerawat dan radang kulit serta dapat memperbaiki penglihatan. Untuk yang mengalami masalah mudah stress juga di syorkan mengambil perla potion ini kerana dipercayai dapat menenangkan minda.
Ibu mengandung dan menyusu juga sesuai mengamalkan perla potion kerana kandungan serbuk mutiara dapat mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi.Untuk ibu menyusu, perla potion boleh membantu penghasilan air susu

Bagi ibu yang berpantang, perla potion sangat sesuai digunakan untuk memperbetulkan sistem saraf, menambah tenaga dan membuang angin didalam badan. Perla potion mampu memperbetulkan semula metabolisma badan dan menenangkan hati dan mengurangkan kegelisahan.


PERLA CAPSULE
 



Perla Capsule (100% serbuk mutiara asli)
PERMATA LAUTAN PERHIASAN SYURGA
PUTIH GEBU BERSERI BAK MUTIARA DALAM MASA 7 HARI
.
.
Serbuk Mutiara boleh digunakan secara luaran atau diambil secara dalaman.
Serbuk mutiara bersifat anti-penuaan, manfaat kesihatan-kecantikan Pearl Powder adalah lebih kepada dalaman kulit. Kaya dengan vitamin, mineral, dan asid amino yang memberi manfaat kepada kulit. Serbuk Mutiara adalah lebih daripada sekadar kecantikan. Bagi masyarakat negara China,permata ini sangat berharga untuk ciri-ciri anti-penuaan mereka. Ia mempunyai kesan yang ajaib pada dalam tubuh manusia; manfaat kesihatan dan kecantikan yang mengejutkan. Sesiapa yang mengamalkan secara dalaman atau digunakan secara luaran, Serbuk mutiara akan membawa seri kepada kulit dan rambut dan menjadikan ia lembut, berkilauan dan mempesonakan. Ia menyediakan ciri-ciri perubatan ajaib kepada badan dan merangsang penyembuhan. Walaupun berhenti penggunaan, kesan Pearl Powder tidak akan berhenti ataupun membalikkan penuaan.
Kajian saintifik menunjukkan Serbuk mutiara menjadi sumber kalsium yang terbaik boleh didapati. Ahli-ahli sains Bahasa Perancis telah membuktikan bahawa mutiara boleh mengurangkan kehilangan tulang. Ahli-ahli sains Cina juga telah mendapati bahawa kalsium daripada mutiara adalah lebih mudah diserap oleh badan berbanding dengan kalsium yang kerap digunakan.

PERMATA LAUTAN PERHIASAN SYURGA
Menjadikan kulit putih gebu berseri
Menghalus dan melicinkan kulit
Melambatkan proses penuaan
Mencegah masalah jerawat dan kulit
Menajamkan fikiran dan lebih fokus
Penglihatan mata lebih baik
Membersihkan tubuh dari toksin sehingga kulit menjadi sihat dan lebih putih

Satu lagi kelebihan perla capsule. selain dimakan terus perla capsule boleh juga digunakan untuk luaran. Kata asli kan?? Pecahkan saja capsule, ambil serbuk mutiara asli dan campurkan bersama night cream anda. Pakai di seluruh muka sebelum tidur. Bangun esok muka berseri seri bak mutiara...

 inbox@pm / sms / WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507

PERLA BEAUTY BOOSTER 
PERLA GRIP

 3 hari makan BEAUTY BOOSTER. dah rasa "DENYUT-DENYUT"
BREAST KENDUR???
PUNGGUNG FLAT???
BENTUK BADAN KURANG MANTAP???
Satu satunya pil yang membuatkan 
PAYUDARA MONTOK BULAT, TEGANG 
PUNGGUNG PADAT, PEJAL , TERLETAK ELOK dan TERANGKAT!
Motif utama:
Menjadikan bentuk badan yang cantik dan seksi dan menggiurkan
✔️menganjal,memontok dan menambahkan size payudara
✔️Menegangkan payudara yang lembik kerana meyusukan bayi.
✔️menaikkan punggung supaya nampak padat dan terletak
✔️Anak dara berumur 16 tahun dan keatas.
✔️Mengatasi masalah payudara yg kendur.
✔️Mengembalikan bentuk badan persis ANAK DARA.
✔️Menaikkan seri wajah.
✔️Mencerahkan kulit.
✔️Mengetatkan rahim 
✔️Memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang 
Herba yang digunakan adalah ✔️100% tulen dari bahan semulajadi 
CARA MAKAN:
Ambik 2 biji beauty booster selepas makan setiap hari. 
Kesan seawal 3 hari. anda akan mendapati buah dada berdenyut2 kerana tindak balas BEAUTY BOOSTER 
SATISFACTION 100% GUARANTEE 
Whatsapp : 0197007507




For VVIP ONLY!! Ladies!! Kita semua adalah very very important person especially untuk suami kita.

Tak nak cakap lebih tapi lepas mkn ni confirm suami senyum sampai telinga. (Yang belum khawin jangan baca) hahaha. Anak dara pun boleh makan untuk masalah seperti keputihan dan dalaman. Tapi yang paling special untuk isteri isteri luar biasa lah!! "GRIP" dia luar biasa sangat. 'Kalau tak ketat tu bukan PERLA GRIP' hahaha..

PERLA COFFEE 
PERLA CHOCOLATE


Perla coffee adalah minuman untuk mencerahkan kulit yang pertama dimalaysia menggunakan serbuk mutiara sebagai bahan utama.
Keberkesanan perla coffee terbukti apabila telah menerima lebih 15000 testimoni dari pengguna.
Perla Coffee adalah minuman yang diadun khusus untuk menjaga kesihatan dalaman di samping memberikan kesan pencerahan seluruh badan dengan cepat dan efektif. Pengambilan konsisten setiap hari membantu merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, memudarkan parut/cela, kudis, kegatalan dan sebagai nya, menjadikan kulit halus dan cerah sekata dari wajah hingga ke kaki. Kesan seawal 1 MINGGU pengambilan!

Perla Coffee boleh diminum lelaki dan wanita, termasuk ibu hamil dan menyusui bayi.. Ia juga membekalkan tenaga untuk permulaan hari yang ceria, membantu melawaskan pembuangan najis dan mengawal berat badan.

Camana Serbuk Mutiara nih Bertindak ?

Mudah diserap oleh kulit & badan
Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup)
Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut

Info Serbuk Mutiara :

Rahsia formula serbuk mutiara tersebut seterusnya diwarisi daripada generasi ke generasi oleh doktor istana
Digunakan secara luas dalam penyediaan perubatan Cina, kesihatan & pemakanan serta alatan kecantikan
Diaplikasikan secara luaran & diambil secara dalaman bagi mengekalkan kesihatan & kemudaan
Chinese Pharmacopoeia : disokong oleh para doktor & pakar herba sebagai rumusan kesihatan yang bernilai
Rahsia kecantikan kulit para Maharani China sejak 4,000 tahun yang lepas ialah menggunakan serbuk mutiara untuk kecantikan kulit dan wajahnya

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif.
Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda.
Perla Coffee juga boleh membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama dan juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan perla coffee.

==============================
Di Antara Kebaikan Perla Coffee adalah:-
==============================
Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam 1-2 minggu
Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
Mengurangkan kedutan dan garis halus
Mengecilkan liang pori
Meningkatkan sistem imunisasi badan
Mengatasi masalah jerawat dan jeragat

==========
KANDUNGAN
==========
SERBUK MUTIARA
GLUTATHIONE
ASID HILORONIK
COLLAGEN
VITAMIN C
HABBATUSSAUDA
TOMATO
KOPI ARABIKA
KRIMER BUKAN TENUSU

PERLA COFFEE
Kenapa & bagaimana serbuk mutiara bertindak?
Mudah diserap oleh kulit & badan
Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup)
Asid amino: fungsi spesifik. Kekurangan mengakibatkan kulit kelihatan kasar, kekurangan nutrien, tua & berkedut

---------------------------------------------
Kegunaan perubatan Cina tradisional:
---------------------------------------------
* Mencegah penuaan kulit
* Membersihkan kulit
* Menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit
* Memudakan kulit wajah
* Menyahtoksikkan sistem badan
* Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan-Menenangkan minda & meringankan tekanan
* Memberi tenaga / merangsang Qi badan
* Mengatur semula metabolisme badan
* Mengurangkan kegelisahan
* Menenangkan hati
* Merawat sakit kerongkong
* Mengurangkan demam-Energize the body / stimulate the body's energy ( Qi )
* Membetulkan sistem saraf
* Memperbaiki penglihatan
* Merawat insomnia
* Memperbaiki libido seksual di kalangan lelaki
* Meringankan kekejangan hasil daripada angin dalaman
* Berkesan bagi ketakutan, keresahan, palpitasi & insomnia
* Mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi

----------------------------
Sejarah serbuk mutiara:
----------------------------
Rahsia formula serbuk mutiara tersebut seterusnya diwarisi daripada generasi ke generasi oleh doktor istana
Digunakan secara luas dalam penyediaan perubatan Cina, kesihatan & pemakanan serta alatan kecantikan
Diaplikasikan secara luaran & diambil secara dalaman bagi mengekalkan kesihatan & kemudaan
Chinese Pharmacopoeia : disokong oleh para doktor & pakar herba sebagai rumusan kesihatan yang bernilai
Rahsia kecantikan kulit para Maharani China sejak 4,000 tahun yang lepas ialah menggunakan serbuk mutiara untuk kecantikan kulit dan wajahnya.

=========================
CIRI-CIRINYA PERLA COFFEE
=========================
√ Lelaki / perempuan boleh minum
√ Rasa yang sangat Sedapp
√ Tiada kafein, X pening kepala
√ Beri tenaga
√ Putihkan kulit serta gebukan seluruh badan
√ Ada kelulusan KKM, Dijamin HALAL
√ Bagus utk Ibu mengandung membantu mencerahkan kulit baby

=========================
Di Antara Kehebatan Perla Coffee
=========================
√ Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
√ Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan tanpa cela
√ Meningkatkan kecerahan warna kulit
√ Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
√ Mengurangkan kedutan dan garis halus
√ Mengecilkan liang pori
√ Meningkatkan sistem imunisasi badan
√ Mengatasi masalah jerawat dan jeragat

============
KANDUNGAN
============
SERBUK MUTIARA
GLUTATHIONE
ASID HILORONIK
COLLAGEN
VITAMIN C
HABBATUSSAUDA
TOMATO
KOPI ARABIKA
KRIMER BUKAN TENUSU

===============
CARA HIDANGAN:
===============
1 paket utk +/- 150ml air panas dan kacau..
1 kali 1 hari
1 kotak - 20 sachet

Serbuk Mutiara
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit.


KULIT MUKA SUPER HEBAT!! KUSAM JADI GLOWING, JERAGAT JADI LICIN, KASAR JADI GEBU!!!

Siapa yang tak nak kulit gebu, licin dan glowing kan? Hanya mengamalkan PERLA COFFEE mampu meruntun jiwa sesiapa sahaja melihat AFTER EFFECT selepas menggunakannya. Ramai yang teruja dengan kesan MENAKJUBKAN tanpa sebarang KESAN SAMPINGAN atau penggunaan bahan kimia.semuanya dari SEMULAJADI! Tak perlu cucuk BOTOKS atau buat rawatan yang macam-macam..semuanya mudah dengan minum PERLA COFFEE.

Takut pening kan?? Jangan bimbang, perla less cafein. So insyallah you all tak kan rasa pening macam minum coffee lain. Lagipun texture dia sgt SOFT & rasa yang sgt Sedap!!
PERLA COFFEE - Juga sesuai utk IBU MENGANDUNG & yg sedang MENYUSU BABY krn kandungan SERBUK MUTIARA dpt membantu mencerahkan kulit baby 
PERLA COFFEE adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.
PERLA COFFEE telah diiktiraf dan diluluskan oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA (KKM)



>>> PERLA CHOCOLATE MILK <<<
CHOCOLATE MILK + L CYSTEINE – CERAH & GEBU BERGANDA.
====================================================

FUNGSI L CYSTEINE DLM PERLA CHOCHOLATE :
- untuk pencerahan kulit berganda
– kulit semakin gebu
– melambatkan proses penuaan
– mampu melawan radikal bebas
– meningkatkan sistem imum badan
– mengekalkan kesihatan di tahap maksimum

FUNGSI LAIN :
* Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
* Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
* Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam 1-2 minggu
* Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
* Mengurangkan kedutan dan garis halus
* Mengecilkan liang pori
* Meningkatkan sistem imunisasi badan
* Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
* Melawaskan sistem penghadaman

PERLA CHOCOLATE MILK
KESAN BERGANDA DENGAN PENAMBAHAN L-CYSTEINE
Khas untuk anda yang tidak menggemari coffee!
Anda boleh beralih kepada PERLA CHOCOLATE MILK!
Daripada IRICH RESOURCES.

Di upgrade dengan new flavour, dan ditambah dengan L-Cysteine! Apakah bahan yang dimaksudkan? Bahan ini dapat membantu untuk pembentukan gluthathione dan berfungsi sebagai agen pencegah pigmentasi dan menggalakkan pembentukan melanin kulit yang cerah serta membuat kulit anda mulus, segar dan berseri-seri! Wow! Terbaik bukan! Sedap, murah dan mampu milik!

KANDUNGAN PERLA CHOCOLATE MILK

Serbuk Mutiara
L-Cysteine Hydrochloride
Calcium
Serbuk Chocolate
Krimer Bukan tenusu
Gula
Ekstrak habbatus Sauda
Ekstrak Tomato
Vitamin C
Collagen

FUNGSI L-CYSTEINE DALAM PERLA CHOCOLATE MILK

Untuk pencerahan kulit berganda
Kulit semakin gebu
Melambatkan proses penuaan
Mampu melawan radikal bebas
Meningkatkan sistem imum badan
Mengekalkan kesihatan di tahap maksimum

FUNGSI PERLA CHOCOLATE MILK

Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam 1-2 minggu
Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
Mengurangkan kedutan dan garis halus
Mengecilkan liang pori
Meningkatkan sistem imunisasi badan
Mengatasi masalah jerawat dan jeragat
Melawaskan sistem penghadaman

CARA PENGAMBILAN PERLA CHOCOLATE MILK

1- 1 paket utk +/- 150ml air panas dan kacau
2- 1 kali 1 hari

Isi Kandungan : 20 sachet

Serbuk mutiara adalah rahsia formula yang diwarisi daripada generasi oleh doktor istana dan rahsia kecantikan kulit para maharani china sejak 4000 tahun yang lepas

Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda.






20 comments:

  1. Replies
    1. Assalamualaikum, Adiana perla coffee merupakan makanan semulajadi..jadi ia dibawah kawalan kkm..cuma hati2 sebab dah ada tiruan..boleh lihat dan rujuk pic di atas..ana baru letak..

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tiada masalah..cuma..sebaiknya amalkan minum air masak lebih..ia lebih membant memberi kesan yg baik pd tindak balas produk ini :)

      Delete
  3. kanak2 umur 10 thun bleh minum tak perla chocholate milk tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum..boleh .. lebih kan minum air putih..

      Delete
  4. Salam, masa period boleh minum ker Perla coffee ni?

    ReplyDelete
  5. assalamuaalikum, maaf ana lambat balas...
    - PERLA COFFEE & PERLA CHOCOLATE MILK datang bulan boleh amalkan.
    - MIRICLE SLIMMING COFFEE datang bulan tak boleh amalkan.
    Alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. Kalau bulan puasa mcm mn nak ambil kedua2 minuman nie? Bleh bg guide

    ReplyDelete
  7. salam sis . kalau time bulan puasa , mcm mna cara pngmbilan slimming coffee tu ?

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum...ambil semasa sahur :)
    sebab kebiasaan miricle slimming coffee di ambil pagi dan perla coffee / perla chocolate di ambil malam sebelum tido...
    Alhamdulillah

    ReplyDelete
  9. Salam.. ibu menyusu blh ambil miricle slimming?

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum...maaf ana lambat balas..boleh ia digalakkan :)

    =======================
    CIRI-CIRINYA PERLA COFFEE
    =======================
    √ Lelaki / perempuan boleh minum
    √ Rasa yang sangat Sedapp
    √ Tiada kafein, X pening kepala
    √ Beri tenaga
    √ Putihkan kulit serta gebukan seluruh badan
    √ Ada kelulusan KKM, Dijamin HALAL
    √ Bagus utk Ibu mengandung membantu mencerahkan kulit baby

    NOTE:
    - PERLA COFFEE - 2sac setiap ari..tp ambil 1 sac pun dah memadai..ada 20sac..bagi yg nak genapkan pengambilan utk 1 bulan..ana sarankan amalkan minum 5 ari dan 2 ari rehat..jd cukup 20 sac utk 1 bulan pastinya ada juga kesan asalkan konsisten..utk kesan dan tindakblas yg lebih cepat lebihkan minum air masak.
    - jika di ambil kedua2 produk PERLA COFFEE/PERLA CHOCOLATE MILK + MIRICLE SLIMMING COFFEE: sebelum sarapan pagi minum MIRICLE SLIMMING COFFEE .. sebelum tido minum PERLA COFFEE/PERLA CHOCOLATE MILK
    - PERLA COFFEE & PERLA CHOCOLATE MILK datang bulan boleh amalkan.
    - MIRICLE SLIMMING COFFEE datang bulan tak boleh amalkan.

    Alhamdulillah

    ReplyDelete
  11. Boleh tahu nape time dtg bulan xboleh ambu MSC Ni????

    ReplyDelete
  12. Miricle Slimming Coffee berfungsi tuk penurunan berat badan...semasa datang bulan hormon serta organ dalaman wanita sgt lemah..jadi tak mahu mengganggu keadaan di waktu itu...bukan tak boleh, tp adalah disarankan tidak mengambil...kita kena ikut apa yg sepatutnya disarankan pihak pengeluar..itu lebih baik.

    ReplyDelete
  13. perla coffee and MSC, mana produk utk kurus? and menyusu boleh minum tak?

    ReplyDelete
  14. Hai kak ,, nk tny sikit ni .. perla coffee ni xde pantang minum ke ? cth mcm ,, xbleh minum air teh ke milo ke .. TQ

    ReplyDelete
  15. Hai kak ,, nk tny sikit ni .. perla coffee ni xde pantang minum ke ? cth mcm ,, xbleh minum air teh ke milo ke .. TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalammuaalikum maaf akak lambat balas...tiada pantang, cuma jika mengandung awal kandungan tidak digalakkan ambil sehingga kandungan 4 bulan...bukan tak boleh langsung tp cara ini tak mahu mengganggu hormon wanita mengandung ketika itu tidak stabil...selepas 4 bulan ke atas digalakkan minum...perla coffee tanpa kafein..ia kategori supliment semulajadi tuk kesihatan dan kecantikan ... jika adik ada amalkan apa2 supliment cuma jgn di ambil serentak...apa2 pun produk mcm tu...gantikan minuman panas adik dgn perla coffee atau perla chocolate milk

      Delete
  16. boleh dik tiada masalah nak minum teh atau milo :)

    ReplyDelete

Share

.

.

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

Get your own free form like this one.