بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ Assalammualaikum wbt & Selamat Sejahtera, Syukur Ya ALLAH. Syukran Berkunjung. Salam Ukhwah Fillah Ya Ukhti Ya Akhi. Fi Amanillah Wa Fi HubbillahMasyaallah TabarakallahSihat Hari Demi Hari! Cantik! Lawa! Tampil Menawan! Tampil Berkeyakinan! Ceria! Bahagia! Bijak!..Memvariasikan, Khusus Untuk Pengunjung Yang Berkunjung Ke Blog Jelita Wif Diyana. Tidak Kira Usia! Atau Jantina! Menampilkan Pelbagai Info, Juga Perkongsian Lain, Asalkan Menarik & Berilmu Untuk Dikongsikan Bersama Pengunjung. Membuat Jualan Online. Ana Menjual Produk Yang Ana Amalkan, Guna, Pakai, Serta Tahu Akan Keberkesanan Produk Dalam Produk Jualan Ana. In Sha ALLAH Dengan Pengalaman Yang Ada, Ana Akan Kongsikan Kepada Pelanggan. Untuk Tindak Balas Cepat Serta Pertanyaan & Pembelian, WhatsApp(www.wasap.my/60197007507)WeChat Telegram 019 700 7507 Jelitawifdiyana Atau Isikan Borang Pesanan. Boleh layari Instagram ig: jelitawifdiyana

PERLA BY IRICH

PERLA BY IRICH

PERLA COFFEE☕️ EXCLUSIVE (3IN1 700g)



PERLA COFFEE☕️ EXCLUSIVE (3IN1 700g)

ANDA SUKA MINUM COFFEE ???

NAK CANTIK DGN AMALKAN COFFEE ??

Kami ada jln terbaik utk anda!!!! Dengan amalkan PERLA COFFEE, anda dah boleh tersenyum lebar 🌸🙂

.

INFO:

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda. Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan Perla Coffee.

.
Antara kebaikan Perla Coffee 3 in 1 ni (700g)
✿ Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
✿ Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
✿ Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
✿ Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
✿ Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
✿ Mengurangkan kedutan dan garis halus
✿ Mengecilkan liang pori
✿ Meningkatkan sistem imunisasi badan.
✿ Mengatasi masalh jerawat dan jeragat.
++ menurunkan berat badan
++ menjadikan aset wanita lebih mantap
🌸 untuk putih, jerawat/jeragat(masalah kulit), kurus, dan dalaman wanita.


Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee

✿ Serbuk Mutiara,

✿ Glutathione

✿ Asid Hyaluronik

++ L carnititine

++ slim herbs

Ø Mengawal selera makan selama beberapa jam lamanya
Ø Mendapat lebih tenaga untuk aktiviti fizikal
Ø Mengurangkan nafsu untuk makan
Ø Menaikkan kadar metabolisme dan pembakaran kalori
Ø Menurunkan berat badan dengan berkesan dan terkawal
Ø Membakar lemak badan dengan pantas
Ø Mengawal berat badan dengan mudah

Perla coffee baru untuk pregnant tak digalakkan sebab ada herbal kurus..org pregnant tak boleh kurus🌸

Kaum LELAKI dan IBU MENGANDUNG dilarang mengambil PERLA COFFEE EXCLUSIVE tetapi di syorkan mengambil perla coffee, perla coklat dan perla susu kambing.

IBU MENYUSUKAN BAYI blh ambil, cuma kena gap kan masa . Minum sejam sebelum nyusu baby . Sama mcm bf baby

Perla coffee exclusive

❌pregnant mom x boleh

✅ menyusu boleh

❌lelaki x boleh

Perla coffee

✅ Pregnant boleh

✅ menyusu boleh

✅ lelaki boleh

Cara cara minum perla coffee :

Ambil 2 scoop sekali minum

Bancuh dengan air +-150mls

Sehari 1 atau 2 kali

Minum before breakfast atau Minum sebelum tidur



PERLA COFFEE/PERLA CHOCOLATE

Adalah minuman untuk mencerahkan kulit yang pertama dimalaysia menggunakan serbuk mutiara sebagai bahan utama. Keberkesanan perla coffee terbukti apabila telah menerima lebih 15000 testimoni dari pengguna. Perla Coffee adalah minuman yang diadun khusus untuk menjaga kesihatan dalaman di samping memberikan kesan pencerahan seluruh badan dengan cepat dan efektif. Pengambilan konsisten setiap hari membantu merawat pelbagai masalah kulit seperti jerawat, jeragat, memudarkan parut/cela, kudis, kegatalan dan sebagai nya, menjadikan kulit halus dan cerah sekata dari wajah hingga ke kaki. Kesan seawal 1 MINGGU pengambilan! Perla Coffee boleh diminum lelaki dan wanita, termasuk ibu hamil dan menyusui bayi.. Ia juga membekalkan tenaga untuk permulaan hari yang ceria, membantu melawaskan pembuangan najis dan mengawal berat badan. 20sac:1 hari 1 sac/2sac..nak genapkap 1 bulan (ambil 5hari 2 hari rehat) bancuh dgn air panas

PERLA POTION

Serbuk ajaib yang mengandungi serbuk mutiara asli dan berperisa berry. Kenapa serbuk ajaib? Kerana perla potion mampu mencerahkan kulit dari kepala hingga ke kaki, yang bermakna anda akan mendapat kulit yang cerah sekata di seluruh badan. Perla potion mampu melembap, mencerahkan dan menghaluskan kulit. Bagi yang berumur 40an keatas perla potion mampu menghalang kulit dari mengalami kedutan dan mencegah penuaan dan memudakan kulit wajah. Disamping itu juga perla potion mampu merawat masalah kulit seperti kulit berjerawat dan radang kulit serta dapat memperbaiki penglihatan. Untuk yang mengalami masalah mudah stress juga di syorkan mengambil perla potion ini kerana dipercayai dapat menenangkan minda. Ibu mengandung dan menyusu juga sesuai mengamalkan perla potion kerana kandungan serbuk mutiara dapat mempercepatkan pembentukan tulang & kepintaran bayi.Untuk ibu menyusu, perla potion boleh membantu penghasilan air susu Bagi ibu yang berpantang, perla potion sangat sesuai digunakan untuk memperbetulkan sistem saraf, menambah tenaga dan membuang angin didalam badan. Perla potion mampu memperbetulkan semula metabolisma badan dan menenangkan hati dan mengurangkan kegelisahan. 20sac:1 hari 1 sac..nak genapkap 1 bulan (ambil 5hari 2 hari rehat) koyak dan teruk tuang dlm mulut

PERLA CAPSULE (serbuk mutiara asli)




Kenapa anda kena cuba PERLA CAPSULE yang baru ni? Selain untuk kegunaan dalaman, produk yang pihak kami tawarkan kali ini boleh juga digunakan untuk luaran juga Dah nama pun kualiti nombor satu, barang terbaik 2017 kan.. Untuk kegunaan luaran anda hanya perlu buka capsule dan ambil serbuk mutiara didalamnya. Antara kegunaannya: 1. Gunakan ia sebagai masker muka: Hanya campuran serbuk mutiara dengan susu, yogurt atau madu dan sapukan ke muka selama 10- 15 minit. Ini bertindak sebagai masker berfungsi melembabkan kulit kering dan kusam. 2. Jika dicampur dengan mana-mana lotion atau pelembab kulit kegemaran anda dengan serbuk mutiara PERLA CAPSULE ia boleh mencerahkan kulit serta melembutkan kulit juga. Ia memberi nafas baru dan menyembuhkan kulit yang rosaK 3. Campurkan secubit serbuk mutiara PERLA CAPSULE dengan bedak asas anda. Ini menambah cahaya sempurna pada kulit anda sepanjang hari dan membantu mengawal minyak pada wajah anda. 4. Jika kulit muka ditumbuhi jerawat . Hanya sapukan sedikit serbuk mutiara PERLA CAPSULE pada muka. Ia tidak menyumbat liang roma. Secara alternatif, apabila ini dilakukan ketika tidur, ia dapat menyembuhkan kulit, pada keesokannya jerawat akan segera mengecut. 5. Ambil secubit serbuk mutiara PERLA CAPSULE dan letakkan diatas ubat gigi anda, gosok gigi seperti biasa selama 2 minit. Gigi akan kelihatan lebih putih dan bersinar. 6. Letakkan serbuk mutiara PERLA CAPSULE keatas tapak tangan dan buat seperti scrub dimuka. Ia menjadikan kulit super lembut, berkilat bak sutera. Jadi apa tunggu lagi! Jom beli dan cuba buat tips2 diatas supaya kulit lebih putih gebu dan berseri. Oh ya, untuk dalaman tak perlu amalkan setiap hari ya. Hanya ambik sebiji dan selang 1-2 hari kerana kesannya sangat efektif dan cepat. PS: Pastikan serbuk mutiara ber texture yang halus . Serbuk mutiara yang tulen, berkualiti tinggi adalah serbuk mutiara mempunyai bau yang hanyir, kering, dan sedikit salty. PERLA CAPSULE dijamin yang terbaik antara yang terbaik. 

Sedikit info mengenai serbuk mutiara didalan PERLA CAPSULE Serbuk Mutiara digunakan untuk membantu mengekalkan kulit yang lebih berseri, licin dan muda. Ia diperbuat daripada mutiara air tawar dihancurkan; ia mengandungi banyak kalsium dan lebih kurang dua puluh asid amino, yang merupakan blok binaan setiap organisma hidup. Serbuk mutiara terbukti selamat apabila diambil secara dalaman dan disapu. Apakah perbezaan di antara serbuk mutiara PERLA CAPSULE dan intipati Pearl? Serbuk mutiara halus dihancurkan mutiara sebenar, dan mengandungi nutrien penting untuk kulit; intipati mutiara adalah serbuk berwarna-warni yang diambil dari cengkerang tiram digunakan hanya untuk tujuan kosmetik dan tidak mempunyai nilai pemakanan.
 

Tahukan anda Apabila wanita hamil dan menyusukan bayi mengambil serbuk mutiara perla capsule dipercayai untuk mempercepatkan pembangunan tulang dan menggalakkan kepintaran pada bayi.

Kebaikan Serbuk mutaira dalam PERLA CAPSULE : Menghalang perubahan warna kulit dengan memperlahankan perkembangan melanin yang mengawal pigmen warna kulit; ia juga membuang umur dan hati bintik pada kulit. Bertindak sebagai sunblock; pakar-pakar China mendakwa bahawa mutiara boleh membetulkan kerosakan yang dilakukan pada kulit oleh matahari. Mengandungi pelembap semulajadi, protein yang memperbaharui sel-sel kulit, vitamin B kompleks dan polisakarida yang menguatkan otot dan metabolisme. Serbuk mutiara apabila digunakan untuk luka terbuka kecil boleh mempercepatkan penyembuhan. serbuk mutiara ialah exfoliant berkuasa; apabila digunakan secara luaran, ia mempercepatkan proses semula jadi kulit menumpahkan sel-sel mati, menggantikan mereka dengan sel-sel baru. Saintis China juga telah mendapati bahawa kalsium daripada mutiara adalah lebih mudah diserap oleh badan berbanding dengan kalsium yang kerap digunakan. kajian Jepun menunjukkan bahawa wanita yang lebih tua mengambil serbuk mutiara sebagai anti-penuaan dan tulang-pengukuhan tambahan telah meningkatkan kepadatan tulang, dan mengurangkan osteoporosis. Apabila wanita hamil dan menyusukan wanita mengambilnya, Pearl Powder dipercayai untuk mempercepatkan pembangunan tulang dan menggalakkan kepintaran pada bayi. Membantu menguatkan otot mata, maka memperbaiki penglihatan. Menggalakkan kelancaran darah oleh itu tenaga badan. Membantu meningkatkan libido..

PERLA SUSU KAMBING





NAK PUTIH!!! NAK CANTIK!!! NAK SIHAT
Perla susu kambing adalah produk keluaran terbaru dari irich resources.Insyaallah produk ini setanding dengan perla coffee, produk coffee no 1 di malaysia sebelum ini.

Kali ni perla susu kambing dikeluarkan bukan untuk wanita sahaja..susu ini dirumuskan untuk seisi keluarga dan
Sesuai untuk semua peringkat usia.

Bahan pencerah efektif
✔serbuk mutiara asli
----------------------------
Mengandungi bahan pelembap semulajadi, protein, vitamin B kompleks, polisakarida & sedozen mineral-Kandungan yang paling bermanfaat: 20-22 jenis asid amino, termasuk 10 EAA (bahan pembinaan utama organisma hidup )

Makanan kesihatan semulajadi
✔sarang burung walit
-----------------------------------
Bagi wanita Sarang burung walet terdapat khasiat yang boleh membuatkan kulit menjadi halus dan berseri-seri. Juga disebutkan bahwa bagi wanita yang sedang mengandung, bahwa mengamalkan sarang burung akan membuat bayi yang dilahirkan nanti memiliki kulit yang halus dan mulus

Mengandungi makanan sunnah seperti
-----------------------------------
✔kurma
✔habatussauda
✔delima
✔buah tin
✔kismis
✔madu
✔susu kambing

Kenapa PERLA SUSU KAMBING
----------------------------------
✔Susu terbaik selepas susu IBU
✔Sumber kalsium yang hebat
✔Sangat baik untuk ibu mengandung
✔Menambah pengeluaran susu ibu
✔Mengelak penyakit demam kuning kepada bayi
✔Tidak menyebabkan alahan
✔Kuatkan sistem imunisasi
✔Bersifat alkali
✔Tingkatkan daya peka
✔tumpuan dan ingatan
✔Lancarkan sistem penghadaman dan usus
✔Membantu mengubati Kanser,
✔Demam Kuning.
✔Gastrik,
✔Asma (Lelah), Penyakit Kulit
✔Ulser,
✔Sukar Tidur
✔Imbangi gula dalam darah
✔Imbangi kolestrol dalam badan kita
✔Tidak sebabkan kahak
✔Memulihkan tenaga batin

BEAUTY BOOSTER

3 hari makan BEAUTY BOOSTER. dah rasa "DENYUT-DENYUT"

Satu satunya pil yang membuatkan PAYUDARA MONTOK BULAT, TEGANG PUNGGUNG PADAT, PEJAL, TERLETAK ELOK dan TERANGKAT!



Motif utama

Menjadikan bentuk badan yang cantik dan seksi dan menggiurkan

✔️menganjal,memontok dan menambahkan size payudara

✔️Menegangkan payudara yang lembik kerana meyusukan bayi.
✔️menaikkan punggung supaya nampak padat dan terletak
✔️Anak dara berumur 16 tahun dan keatas.
✔️Mengatasi masalah payudara yg kendur.
✔️Mengembalikan bentuk badan persis ANAK DARA.
✔️Menaikkan seri wajah.
✔️Mencerahkan kulit.
✔️Mengetatkan rahim
✔️Memberikan bentuk badan yang menarik jika diamalkan oleh wanita yang dalam pantang
Herba yang digunakan adalah
✔️100% tulen dari bahan semulajadi

CARA MAKAN:
Ambik 2 biji beauty booster selepas makan setiap hari.

Kesan seawal 3 hari. anda akan mendapati buah dada berdenyut2 kerana tindak balas BEAUTY BOOSTER

SATISFACTION 100% GUARANTEE

PERLA GRIP


 PERLA MIRACLE SLIMMING COFFEE

PERLA SLYMM

 PERLA JUS DELIMA 1001 KHASIAT


PERLA COFEE EXCLUSIVE KHAS TUK WANITA SHJ
PERLA KOFFEE IMPROVED FORMULA SESUAI TUK WANITA & LELAKI



📱Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp #jelitawifdiyana
☛ WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana








20 comments:

  1. Replies
    1. Assalamualaikum, Adiana perla coffee merupakan makanan semulajadi..jadi ia dibawah kawalan kkm..cuma hati2 sebab dah ada tiruan..boleh lihat dan rujuk pic di atas..ana baru letak..

      Delete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh tiada masalah..cuma..sebaiknya amalkan minum air masak lebih..ia lebih membant memberi kesan yg baik pd tindak balas produk ini :)

      Delete
  3. kanak2 umur 10 thun bleh minum tak perla chocholate milk tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalamualaikum..boleh .. lebih kan minum air putih..

      Delete
  4. Salam, masa period boleh minum ker Perla coffee ni?

    ReplyDelete
  5. assalamuaalikum, maaf ana lambat balas...
    - PERLA COFFEE & PERLA CHOCOLATE MILK datang bulan boleh amalkan.
    - MIRICLE SLIMMING COFFEE datang bulan tak boleh amalkan.
    Alhamdulillah

    ReplyDelete
  6. Kalau bulan puasa mcm mn nak ambil kedua2 minuman nie? Bleh bg guide

    ReplyDelete
  7. salam sis . kalau time bulan puasa , mcm mna cara pngmbilan slimming coffee tu ?

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum...ambil semasa sahur :)
    sebab kebiasaan miricle slimming coffee di ambil pagi dan perla coffee / perla chocolate di ambil malam sebelum tido...
    Alhamdulillah

    ReplyDelete
  9. Salam.. ibu menyusu blh ambil miricle slimming?

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum...maaf ana lambat balas..boleh ia digalakkan :)

    =======================
    CIRI-CIRINYA PERLA COFFEE
    =======================
    √ Lelaki / perempuan boleh minum
    √ Rasa yang sangat Sedapp
    √ Tiada kafein, X pening kepala
    √ Beri tenaga
    √ Putihkan kulit serta gebukan seluruh badan
    √ Ada kelulusan KKM, Dijamin HALAL
    √ Bagus utk Ibu mengandung membantu mencerahkan kulit baby

    NOTE:
    - PERLA COFFEE - 2sac setiap ari..tp ambil 1 sac pun dah memadai..ada 20sac..bagi yg nak genapkan pengambilan utk 1 bulan..ana sarankan amalkan minum 5 ari dan 2 ari rehat..jd cukup 20 sac utk 1 bulan pastinya ada juga kesan asalkan konsisten..utk kesan dan tindakblas yg lebih cepat lebihkan minum air masak.
    - jika di ambil kedua2 produk PERLA COFFEE/PERLA CHOCOLATE MILK + MIRICLE SLIMMING COFFEE: sebelum sarapan pagi minum MIRICLE SLIMMING COFFEE .. sebelum tido minum PERLA COFFEE/PERLA CHOCOLATE MILK
    - PERLA COFFEE & PERLA CHOCOLATE MILK datang bulan boleh amalkan.
    - MIRICLE SLIMMING COFFEE datang bulan tak boleh amalkan.

    Alhamdulillah

    ReplyDelete
  11. Boleh tahu nape time dtg bulan xboleh ambu MSC Ni????

    ReplyDelete
  12. Miricle Slimming Coffee berfungsi tuk penurunan berat badan...semasa datang bulan hormon serta organ dalaman wanita sgt lemah..jadi tak mahu mengganggu keadaan di waktu itu...bukan tak boleh, tp adalah disarankan tidak mengambil...kita kena ikut apa yg sepatutnya disarankan pihak pengeluar..itu lebih baik.

    ReplyDelete
  13. perla coffee and MSC, mana produk utk kurus? and menyusu boleh minum tak?

    ReplyDelete
  14. Hai kak ,, nk tny sikit ni .. perla coffee ni xde pantang minum ke ? cth mcm ,, xbleh minum air teh ke milo ke .. TQ

    ReplyDelete
  15. Hai kak ,, nk tny sikit ni .. perla coffee ni xde pantang minum ke ? cth mcm ,, xbleh minum air teh ke milo ke .. TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. assalammuaalikum maaf akak lambat balas...tiada pantang, cuma jika mengandung awal kandungan tidak digalakkan ambil sehingga kandungan 4 bulan...bukan tak boleh langsung tp cara ini tak mahu mengganggu hormon wanita mengandung ketika itu tidak stabil...selepas 4 bulan ke atas digalakkan minum...perla coffee tanpa kafein..ia kategori supliment semulajadi tuk kesihatan dan kecantikan ... jika adik ada amalkan apa2 supliment cuma jgn di ambil serentak...apa2 pun produk mcm tu...gantikan minuman panas adik dgn perla coffee atau perla chocolate milk

      Delete
  16. boleh dik tiada masalah nak minum teh atau milo :)

    ReplyDelete

Share

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

Get your own free form like this one.