بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ Assalammualaikum wbt & Selamat Sejahtera, Syukur Ya ALLAH. Syukran Berkunjung. Salam Ukhwah Fillah Ya Ukhti Ya Akhi. Fi Amanillah Wa Fi HubbillahMasyaallah TabarakallahSihat Hari Demi Hari! Cantik! Lawa! Tampil Menawan! Tampil Berkeyakinan! Ceria! Bahagia! Bijak!..Memvariasikan, Khusus Untuk Pengunjung Yang Berkunjung Ke Blog Jelita Wif Diyana. Tidak Kira Usia! Atau Jantina! Menampilkan Pelbagai Info, Juga Perkongsian Lain, Asalkan Menarik & Berilmu Untuk Dikongsikan Bersama Pengunjung. Membuat Jualan Online. Ana Menjual Produk Yang Ana Amalkan, Guna, Pakai, Serta Tahu Akan Keberkesanan Produk Dalam Produk Jualan Ana. In Sha ALLAH Dengan Pengalaman Yang Ada, Ana Akan Kongsikan Kepada Pelanggan. Untuk Tindak Balas Cepat Serta Pertanyaan & Pembelian, WhatsApp(www.wasap.my/60197007507)WeChat Telegram 019 700 7507 Jelitawifdiyana Atau Isikan Borang Pesanan. Boleh layari Instagram ig: jelitawifdiyana

Friday, April 6, 2018

GENIUSXTRA ... GXTRA


Apakah Virtual Negative Photon?
Virtual Negative Photon adalah sejenis cas yang bebas bertebaran di alam semestaini. Ia bersifat hening,tidak berfrekuensi, bersifat harmoni lagi mengharmonikan keadaan di sekelilingnya, dan AFTL telah mengekodkan setiap produk GeniusXtra agar berupaya untuk mengekstrak cas-cas ini untuk kegunaan pengguna, dan sekaligus berupaya:

Meneutralkan lambakan cas-cas Observable Positive Photon yang menjadi punca sifat-sifat negatif seperti malas, mudah marah, susah bangun pagi dan sebagainya kepada sifat-sifat positif seperti lebih rajin, tenang dan mudah bangun pagi.

Meningkatkan Tenaga Hayat tubuh sehingga mampu memperbaiki fungsi minda daripada Normal 5% – 10% kepada lebih 10% sekaligus menjadikan lebih tenaga untuk berfikir, lebih terbuka pemikiran dan lebih beridea.

Memperbetulkan ‘Laluan Bioelektrik Tubuh’ daripada mendatar kepada menegak – satu keadaan di mana hati, minda, komunikasi, pendengaran, penglihatan dan sistem saraf menjadi selaras, selari dan harmoni, sekaligus menjadikan diri lebih tenaga untuk berfikir, lebih berfikiran terbuka dan lebih beridea.


📱Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp jelitawifdiyana
☛ WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
✿ ig: jelitawifdiyana
✿ www.jelitawifdiyana.blogspot.my

AS BEAUTY 3IN1 SET ... PELANGGAN BAGI A'NA PIC CANTIK SANGAT ... JOM IKUT CARA ANA PAKAI



Syukran jazakillah buat pelanggan ana yg bg pic nie kat a’na🌸🧕🏻cantik sangat pic nie ... ana dah edit 🌸🧕🏻 ... sebelah set besar tu day cream jumbo 25gm... saiz jumbo 25gm hanya day cream jer yg ada.

As Beauty🍃3in1 Set Rawatan Wajah
🌸vita E soap
🌸day cream
🌸night cream


Cara penggunaan DiyAna MA
 cuci wajah kerap pun tak apa... sabun kan sekali telinga dan leher
 setiap kali selepas cuci wajah pastikan pakai day cream dlm keadaan wajah yg basah atau lembap supaya sapuan mudah rata dan mudah serap... pakaikan siang dan malam... leh jd base makeup
 night cream memadai pakai masa nak tidur malam shj... pastikan kulit wajah dlm keadaan bersih, cuci wajah dan sama juga pakaikan night cream dlm keadaan wajah yg lembap atau basah sedikit...

- sabun wajah: setiap kali sabun wajah buat lah ulangan 2 atau 3 kali... sabun dan bilas dan buat lagi ulangan... ha mcm tu hehe

- cream: memadai pakai nipis nak pakai lebih pun tak jd masalah nak pakai lebih pun tak jd masalah


📱Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp jelitawifdiyana
☛ WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
✿ ig: jelitawifdiyana

Thursday, April 5, 2018

LAA HAULA WA LAA QUWWATA ILLAA BILLAAH



KAPSUL HERBA MANJAKANI 100% MANJAKANI

MANJAKANI LELAKI BOLEH MAKAN KE...???? (Soalan Cepu Emas)

Ni la soalan yang akan telintas kat fikiran kita kalau ada orang cakap lelaki boleh makan manjakani ker tidak.

Sebenarnya tak ada masalah lelaki makan manjakani dan kacip fatimah.

Benda ni cuma herba semata2... Walaupun ia lebih bekesan utk perempuan, tak salah lelaki makannya, sebab orang lelaki akan dapat khasiat herba macam dia orang makan ulam-ulaman..

Boleh mencantikkan kulit lelaki yang kasar, menghilangkan jeragat dan penampilan nampak lagi bersih...

Begitu jugak sebaliknya dengan Tongkat Ali ia bertindak balas hanya dengan hormon lelaki, membuatkan lelaki bertenaga dan seterusnya menguatkan tenaga dalaman.. Jadi kalau perempuan makan tak bagi kesan tapi perempuan masih lagi dapat khasiat herba macam khasiat ulam-ulaman..

Sebenarnya herba-herba ni da jadi propaganda untuk dikaitkan dengan lelaki atau perempuan dalam melariskan perniagaan, sedangkan kedua-dua pihak boleh dapat khasiat dari mana2 herba..

Khasiat manjakani kepada lelaki, mampu mengatasi lesu badan, sakit2 badan selepas bersukan kerana sifat anti oksida.. selain digunakan utk rawatan anti penuaan..

Selain tu kalau orang lelaki mengalami masalah GASTRIK, CIRIT BIRIT, BERAK BERDARAH, BUASIR, BATU KARANG... jangan risau.. dgn izin Allah masalah anda dapat di atasi..

Jadi sapa2 yang rasa manjakani hanya untuk orang perempuan dah boleh tukar fikiran.. rugi kalau x mencuba..

📱Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp jelitawifdiyana
☛ WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
✿ ig: jelitawifdiyana

ERC ~ SUPPLEMENT ALL IN ONE ~ SELAMAT TERSENARAI DLM KAWALAN FARMASI


"Rasa lain sangat dalaman sejak amal ERC..masalah kewanitaan pun slowly hilang"

Mudah sangat nak makan cuma kemam2 sebiji selepas bangun pagi, dan sebiji sebelum tidur

~ LULUS MAL 20172692 NC
~ Pengilangan GMP
~ Write up akhbar KOSMO
~ Kawalan Farmasi
~ Tanpa kesan sampingan dan tidak mudarat

Pasti anda teruja, kalau dulu ingat jammu je boleh mantapkan dalaman...tapi tak semua org boleh telan


ERC ni langsung tak rasa pahit, tak perlu pun bancuh... mudah sangat supplement dlm bentuk candy tablet ni

📱Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp jelitawifdiyana
☛ WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
✿ ig: jelitawifdiyana

AS BEAUTY RAWATAN WAJAH 3IN1 SET PILIHAN JELITAWIFDIYANA

As Beauty🍃3in1 Set Rawatan Wajah

🌸vita E soap
🌸day cream
🌸night cream

Cara penggunaan DiyAna MA
☘ cuci wajah kerap pun tak apa... sabun kan sekali telinga dan leher
☘ setiap kali selepas cuci wajah pastikan pakai day cream dlm keadaan wajah yg basah atau lembap supaya sapuan mudah rata dan mudah serap... pakaikan siang dan malam... leh jd base makeup
☘ night cream memadai pakai masa nak tidur malam shj... pastikan kulit wajah dlm keadaan bersih, cuci wajah dan sama juga pakaikan night cream dlm keadaan wajah yg lembap atau basah sedikit...

- sabun wajah: setiap kali sabun wajah buat lah ulangan 2 atau 3 kali... sabun dan bilas dan buat lagi ulangan... ha mcm tu hehe
- cream: memadai pakai nipis nak pakai lebih pun tak jd masalah
nak pakai lebih pun tak jd masalah

📱Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp jelitawifdiyana
☛ WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
✿ ig: jelitawifdiyana

BEDAK LOOSE PILIHAN ANA 3W CLINIC / DODO PALGANTONG


PACKAGING BARU
3W Clinic Professional Natural Make-Up Powder

Anda akan dapat bedak yang sangat bagus & boleh bertahan 6 BULAN atau lebih! .. hampir 1 tahun pun tidak mustahil..berbaloi kan???..DAPATKAN HARI INI!!! .. MILIKI HARI INI!!!

• Mudah di bawa ke mana-mana..tidak mudah bertaburan..bekas yg kemas tertutup

• Span yang tersedia sangat lembut dan berkualiti... ANDA PASTI SUKA!!!

• Make-up menjadi tahan lama .. wajah segar berseri

• Membuat wajah terlihat lebih slim / tirus dengan efek 3 dimensi yang ditimbulkan oleh refleksi cahaya.

• Membuat wajah terlihat lebih halus dan bercahaya

• Memelihara kelembaban kulit sepanjang hari, membuat kulit sehalus sutera

• Terasa ringan pada kulit, tidak melekit, makeup tahan lama.

• Selamat Digunakan,bahan2 dari tumbuh2an & Organic,bebas merkuri

📱Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp jelitawifdiyana
☛ WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
✿ ig: jelitawifdiyana

BIDAN ISTANA PROMOSI SEHINGGA 06 APRIL 2018

PROMOSI SEHINGGA 06/04/2018



📱Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp jelitawifdiyana
☛ WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
✿ ig: jelitawifdiyana

BASAHAN KENCUR ADVANCED FORMULA


PROMOSI SEHINGGA 06/04/2018

ASAHAN KENCUR FORMULA ADVANCE (200ml)

BASAHAN KENCUR FORMULA ADVANCE
ini bukan sahaja untuk mencuci miss v tetapi boleh juga membuat tangas,mandian,scrub brest untk tegangkan aset dan juga mandian.💯% menggunakan bahan semula jadi dijamin puas hati dan mempunyai kelulusan kkm.


BASAHAN KENCUR FORMULA ADVANCE ini  mengandungi 5 BAHAN TAMBAHAN Iaitu Akar serapat, Mirifica, Lobata, Cengkih, Kacip Fatimah yg sangat2 power berbanding basahan kencur pack lama, PAKAI2 TERUS CANTIK MELETOP vavavomm gitu😍dan ia blh naikkn seri wajah serta merta, hilangkan lenguh2 badan, hilangkan bau hanyir, kegatalan pada faraj, keputihan, bersihkan miss v, ketatkan miss v sprti dara, hilangkn hitam2 pda permukkaan miss v, dan dicelah pelipat yg hitam, miss v rasa segar, bau wangi, dan selain itu juga basahan kencur ADVANCE ni blh buat mandian untk segarkan badan yg lemah dan lenguh2, putihkn seluruh badan, hilangkan jerawat pada badan, buang semua daki2 yg melekat pda bdn...

istmewanya lg, BASAHAN KENCUR FORMULA ADVANCE blh dijadikan sebagai TANGAS, hnya picit dlm air panas, dan wapkn sbgai tangas, sdp ja rasa, slpas tngas kn keluar semua darah2 kotor yg trsumbat, bersihkn dlman, spya sntiasa dlm keadaan sihat(sesuai digunakan untk semua wanita berumur dari 12tahun ke atas)

📱Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp jelitawifdiyana
☛ WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
✿ ig: jelitawifdiyana

COMBO BIBITAN CINTA



PROMOSI SEHINGGA 06/04/2018

🌸🍃COMBO BIBITAN CINTA🍃🌸
ada 3 produk iaitu
💋BASAHAN KENCUR 120ml
💋BIBITAN KENCUR 75ml
💋MUSTIKA MANCUR 250ml

Dlm ni dah ada semua produk kencur, so xperlu lg nak membazir duit beli yg mahal2 kat luar sana, set ni dah ada semua, all in one, tambah2 diamalkn dari skrng mmg trbaiklah, bdn rasa cergas, kuat, bertenaga, xrasa lesu dan lemah, wajah pn sntiasa nmpk glowing, awet muda, celah2 🌹pn gebu habis👍🏻

KHASIAT JUS MUSTIKA MANCUR
👇🏻👇🏻👇🏻
✅sehari amalkan 1 penutup botol, pagi sebelum sarapan, ia boleh mengetatkan kembali otot2 rahim yg longgar, mencantikkan kulit, kuku tgn, kaki dan seluruh badan, naikkn seri wajah, sentiasa nampak awet muda, tegangkan kulit2 yg kedut, mengecutkan peranakan wanita, lancarkan haid, mengecutkan cyst, fibroid dan endo, bersihkan rahim dari sisa kotoran, anti kanser, blh kurangkan gula dlm darah, elakkan dan hilangkan masaalah kencing manis, menyuburkan rahim, memberi tenaga, hilangkan sakit2 urat, menguatkan sistem peranakan, yg jatuh naikkan semula, menganjalkan payudara supaya tegang dan membulat, punggung yg jatuh tegangkan semula,mengempiskan perut, slimkan badan, membantu merawat masalah wanita, dan hilangkan masaalah jerawat dan jeragat pasa wajah....bestkan???

FUNGSI DAN KHASIAT BASAHAN KENCUR
👇🏻👇🏻👇🏻
✅ Basahan kencur ni, dia jnis jel, blh bt mandian, tangas, dan pencuci miss v, BASAHAN KENCUR ni jga blh naikkn seri wajah, hilangkan lenguh2 badan, hilangkan bau hanyir keputihan, bersihkan miss v, ketatkan miss v sprti dara, hilangkn hitam2 dicelah pelipat, miss v bau wangi, segar, dan juga ia blh buat mandian untk putihkn seluruh badan, buang semua daki2 yg melekat pda bdn, yg paling istmewanya, BASAHAN KENCUR blh dijadikan sebagai tangas, hanya picit dlm air panas, dan wapkan sebagai tangas, sdp ja rasa, dan selepas tangas akan keluar semua darah2 kotor yg tersumbat, bersihkn dalaman rahim, supaya sentiasa dlm keadaan sihat, buang angin dlm badan, hilng sakit2 urat

FUNGSI DAN KHASIAT BIBITAN KENCUR
👇🏻👇🏻👇🏻
✅bibitan ni sgt special, spray ja pda miss v, secara automatik miss v sis jd tegang, ketat, bibir faraj jd pink2, kulit makin gebu dan licin, dan kalau nak upp kan payudara supaya lg montok spray pada payudara dan gosok naik ke atas, payudara akan jd lebih tegang, membulat, montok dan bahagian puting akn jd pink2, begitu jg pada bahagian punggung, nak upp kan supaya kelihatan lebih cantik spray dan usap naik ke atas, punggung akan lebih tegang dan bulat, kesannya serta merta blh nampak selepas spray

📱Click www.wasap.my/60197007507 untuk terus WhatsApp jelitawifdiyana

☛ WhatsApp / WeChat / Telegram 0197007507 jelitawifdiyana
✿ ig: jelitawifdiyana


Share

SILA ISI BORANG TEMPAHAN ANDA DI SINI UNTUK MEMUDAHKAN URUSAN

Name:
Full Address:
Contact No:
Item To Order:
Question:

Get your own free form like this one.